bu arada başka topicte nescafeli kurabiye yazıyordu bir canım çekti anlatamam ..durun bir su içeyim ..canım bir şey çekince öyle yapıyorum da kaydirigubbakcemile3:roflol: bigün su içmekten altıma kaçıracağım da şu koca 20 katlı binada duymadık insan kalmayacak heee :roflol:
bu arada başka topicte nescafeli kurabiye yazıyordu bir canım çekti anlatamam ..durun bir su içeyim ..canım bir şey çekince öyle yapıyorum da kaydirigubbakcemile3:roflol: bigün su içmekten altıma kaçıracağım da şu koca 20 katlı binada duymadık insan kalmayacak heee :roflol:
yap bakalım eğer beğenirsen biz de deneyelim
çok severim nescafeyi
kimbilir kurabiyesi nasıl olur
ben de acıktım mısırlı pirinç patlaklı bişi var ya ondan yedim
ben de rejimdeyim bakalım nolucak
günde 3 litre falan su içiyorumdur ben çok sevıyorum başka hiçbir içecekle aram yok
ben de acıktım mısırlı pirinç patlaklı bişi var ya ondan yedim
ben de rejimdeyim bakalım nolucak
günde 3 litre falan su içiyorumdur ben çok sevıyorum başka hiçbir içecekle aram yok
hayır ben nescafenin yanında kurabiye yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3
yapamam diyetteyim ..üffffffff bak bi gün kafam fena kızacak bi günde herşeyi önüme serip akşama kadar yiyeceğim hee..yarın akşam sinemaya gideceğiz ..umarım yine popcorna dalmam :roflol:
ben de cornflakes ler vardı ya cnm ne zamandır ondan sitiyor şöle bol sütlü
ben günde 2 bardağı zor içerim ama şimdi 2 litre su 3 bardak yeşil çay içiyorum ..en fazla zorlayabildiğim durum bu ...kaydirigubbakcemile3
ben de cornflakes ler vardı ya cnm ne zamandır ondan sitiyor şöle bol sütlü
akşama ne yemek yapacaksınız kızlar
:teselli: boyun kaç senn
normalsin mutfakrobotu daha ne istiyorsun ki
yine de sen bilirsin
normalsin mutfakrobotu daha ne istiyorsun ki
yine de sen bilirsin
evlenmeden önce 48 kilo idim birden 10 kilo alınca dumura uğradım da ondan kaydirigubbakcemile3
yeşil çay nedir öle ya bir fincan bile zor içerim gerci aromalıları filan varmış onun ama ben içemiyorum onu
zayıflamayı düşünüyorsanız bolbol greyfurt yeyin
ece sen de resminde kilolu duruyorsun 52 değilsin sanki ..boyun kaç senin ...şöyle zayıf bi resmini koy da görelim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?