yok kız boyum 160
benım yuzum tontiş azcık
bu son resmım bakım belkı bulursam baska ekleyeyım
oturuştan ozaman tombul çıkmışsın ..ben de genelde resimlerde daha kilolu gibi çıkıyorum galiba ...bir de göğüslerim vucuduma göre büyük ..o yüzden dar giyinemiyorum ..bol giyinmek zorundayım yoksa göğüslerim fırlıyorkaydirigubbakcemile3 bol giyinince de malum daha kilolu gibi oluyor
mutfak robotu cok tatlısın ya baktım resimlerine
kilon da gayet yerinde seni biraz balık etli dolgun bekliyorsum öle değilsin yani
ayy eceezgi sen de cok tatlısın
ne güzelsiniz siz yahu çıtır pıtır
ıkı foto daha ekledım ama boydan yok canım bıyut buyk dıyor fotolarda
sağolasın ..ARO ...yaa sorun da orda işte ..36 beden giyiyorum ..gören çalı gibisin diyor ama tartıda 57 kiloyum ona bozuluyorum zatenya ..kemikliyim de ondan etim yok belim incedir kemiklerimmi ağır geliyor acep ...tartıyı kıracağım bir gün heee ..bu halim 10 kilo almış halim düşün artık ...kilo almadan önce hayalet gibiydim kaydirigubbakcemile3yaa gebe kalma düşüncesinden dolayı kilo vermek istiyorum ben aslında ..55 e düşeyim de bırakacağım ama dün akşam baktım da iice incelmişim belim kopmak üzere kemiklerim çıkmış resmen ..eşim yeter artık diyor ama yok devam ...yüzümden de veriyorum bir de yüzüm çirkinleşir diye korkuyorum kilo verince
senin resmin yokmu grsek
sen yarına boy fotosu getir ...ik iresimde yüzün farklı çıkmış ..eşinle olan resmin güze l..sanırım yüzünün asıl hali o ...
senin yaş kaç teolog bu arada ...ben 28 im ... yaşlandım iice heee....16 da çocuk yapsam 12 yaşında çocuğum olurmuş heee :)))))) bu arada ben çıkıyorum millet ii akşamalr herkese özleyin beni :))
offf ben yuzmden hayatta veremem
aynı kalır yüzüm yuvarlacık:içelim:
güle güle mutfak robotu yaş 25 26 da diyeim
84 doğumluyumda
bnm de yyüzüm tombiştir kilo aldımmı hemen tombi k olurum am bence güzel bişi kimi kilo alsa da yüzleri çöküktür
zaten belli bir yaştan sonra da yüz çöküyor dolgunluğunu kaybediyor annem öle oldu
bakalım ben nasıl olcam ilerlyen zamanlarda
bebecik seniiii:1hug:
forumun en yaşlısı benmıyım neakannehir
ne olursa olsun ınsanın kendıne bakması gerekıyor ama benım sartlarımda bu çok zor
7 bucukta evde oluyorum yemek yapmam 8 bucugu buluyor mutfaktan cıkmamız 9 bucugu buluyor genelde 10 gbi koltukta sızmış oluyorum .sen kaçta evdesin?
ama şunu söyliyim anladgım kadaryla benden büyüksün ama yaşını göstermiyorsun valla içten gelrerek söylüyorum
mutfak robotu da sen de çıtığpıtı çok tatlısınız
(haa bu arada bnm de öle oldgumu sölerler)
cnm bnm rahat ya pazartesi dersim olmuyor
diğer günler sabah 10 öğle 3
ayy çok güzelmişşşş ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?