Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım ya benim karnımı görsen benden önce gidyor valla benimde arkadaşım hamile 5 aylık nerdeyse onun kadar karnım var bende anlamadım bebeğime henüz bişeyler almadım cinsiyet bi belli olsun öyle almayı düşünüyorum içime hep kız doğuyor bakalım ne olacak benimde salı günü randevum var allahtan burda her gitmende ultrasona giriyorsun orda çok saçma ya acil gittiğinde peki nasıl oluyor merak ettim inş bugün güzel haberlerle gelirsin...

robotcum yorumlarını göremedim bu arada inş senin göbüşte bizimki gibi olur en kısa zamanda..

canım sen çok haraketlisindir belki bebeğinde yoruluyordur neyse saçmaydı sen doktora bi danışunutma sakın inş bişey yoktur allahın izniyle merak etme...

canım ya geçmiş olsun kendini başkalrı için yıpratmaya değmez boşver gitsin..

fabrikada calismayii cok iyii biliyorum bende burda oyle calistim 4 sene boyuncaaa ve allaha bin sukur suan evdeyimm ve 3 bucuk senem daha evde gecicekk..cok bunaltici oluyor herkez bi alemm herkezde bi hava begenmislikk gercekten cok zor canimm

evet bende çalıştım yıllarca insanların ağız kokusunu çektim o kadar kaprisli insanlarla karşılaştımki yaka silktirdiler ama ohh şimdi evimdeyim rahatım kimseyi takmayacaksın bırakın başkaları sizi kafasına taksın siz onlarla uğraşın çalışmak çok zor hele bi bayan için allah bütün çalışan bayanlara yardım etsin...

yeşil çay nedir öle ya bir fincan bile zor içerim gerci aromalıları filan varmış onun ama ben içemiyorum onu
zayıflamayı düşünüyorsanız bolbol greyfurt yeyin

slm canım nasıl gidiyo hamişlik doktora göründünmü girdinmi ultrasona kaç haftalıksın..

artık yediğine içtiğine dikkat et olurmu bebişe zarar verecek şeylerden uzak dur emi...

teologg sen benı gordn mu

ben de patates yemegi yapmayı düşünüyorum yanına bide pilav salata:)

valla bende çok kolaya kaçıyorum bulantılarım başladığından beri bugün salçalı makarna yeşil mercimek yemeği çorba cacık var..

robotcum benimde göğüsler bedene göre kocaman taşıyamıyorum hiç istediğim gibi giyinemedim çocukken hep bi ikinci bişey vardı üstümde şimdiise aldı başını gidiyor memişler...

bat cım pazartesi gününen randevu aldıkşimdilik cok uykum var hiç iştahım yok ilginçtir cnm sadece bol yeşillikli salata ve meyve sitiyor
başka bişi istemiyor
sen kaç haftalıksın peki nasıl gidiyor

ben kapatmak zorundayım kızlarr
opuyorumnanaktan

bat cım pazartesi gününen randevu aldıkşimdilik cok uykum var hiç iştahım yok ilginçtir cnm sadece bol yeşillikli salata ve meyve sitiyor
başka bişi istemiyor

cnm yeşillik iyide maydonoz yeme sakın dere otu fln emi

cnm yeşillik iyide maydonoz yeme sakın dere otu fln emi

yaa babam da duymuş onu kızım sakın maydanz yeme maydanoz yeme
bende severim maydanozu neden baba dedim
sen zayıfsın iyice zayıflatır sonra anneme dedim babam niye öle diyor diye
duymuş bir yerden maydanoz ilk zamanlar düşüğe neden oluyormuş
adamcağız cok afedersin kendini yırtıyor marul ye domates ye aman maydanoz yeme o zaman hamişlik daha ihtimal idi bu kadar bile kesin değildi:)

AYNEN ÖYLE CNM
SAKIN YEME YEMEKLERDEDE KULLANMA DÜŞÜĞE NEDEN OLABİLİYORMUŞ ALLAH KORUSN lmaz:

Selam kızlar
Teolog hamıleymıssın, gozun aydın canım. Senın adına cok sevındım.
Benım dun kontrolum vardı. Bebısım zayıf cıktı. 3 Kere tartıldı ve her bırınde farklı sonuc cıktı. Dun ılk defa bebısım ıcın korktum. Yarın baska doktora gıdecegım. Hannemın de gıttıgı Zuhal hanıma. Bu arada Hannemden hala haber yok sanırım.
Bat sen nasılsın. Bebısın nasıl. Senın de dun kontrolun vardı sanırım. Bebısın cınsıyetı bellı oldumu. Saglıgı ıyımı..
Meryemcım senın nasıl gıdıyor. Hepınız ıcın dua edıyorum. Dılerım hepımızın bebıslerı saglıkla dunyaya gelır.
Robot, denız. ozlem Iccamasırcı ve topıgın cıtırı yamannnnnnn hepınız kendınıze ıyı bakın. Insallah yarın ıyı haberler alırım. Yazarım sıze.

Resım ekledım teolog cum

jaya korkma cnm umarım bıŞey yoktur

ıyı akŞamlar hepınıze

slmm kizlarr ben geldimm herkezler cikmis galibaaa...oncelikle kardesim sinavi kazandii cok sukur..daha sonra bebegimi gordumm kocamann olmus koca kafaa ama resim istemeyii unuttumm..herseyi normal dedii doktor buyumesi felann iyi dedii..burnu icin kucuk burunlu dedi bi bana bi esime bakti burunlarimiza tabii nasill diyee.cinsiyete gelince bebegim erkek arkadaslarr artik rahat rahat alabilirim herseyii gercii hep aliyodumm ama biraz icim rahatlamis olduu....

kardeşin için hayırlı olsun meryem64
peki ne isim koymayı düşünüyorsun

başka bişi istemiyor

teologcum benimde randevum 6 nisan salı günü valla ben bulantıdan öyleçok beslenemiyorum ya o yüzden içim hiç rahat değil canım 11+5 olduk 3. ayımıza ikigün kaldı..

jayacım nasılsın bebeğin zayıf çıkmış belki sana saçma gelecek ama zayıf bebekler daha iyi oluyorlar haraketşeri kucağa alması hem obeziteye karşıda tehlikeleri olmuyor benim yiğenimde minicikti çok küçüktü zayıftı herkes ablama iyi bakmıyormusun bu kıza diyorlarmış ama şimdi kilosu maşallah yerinde senin bebeğinde kilo alır yeterki sağlığı yerinde olsun tek sıkıntın zayıflığı olsun canım benim benim randevum 6 nisan haftaya salı günü keşke dün olsaydı ya bebeğimiçok özledim sağlığını merak ediyorum büyüdümü haraketlerini merak ediyorum ama daha 6 gün var sabrediyorum neyse kendine iyi bak arayı açma sık girmeye çalış bi resmini koyda görelim doğum yapanmadan göbüşlü halini...

meryemcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim kardeşinede çok sevindim demek bi aslan doğuracaksın ha allah hayırlı uğurlu etsin hayırşısıyla doğurmak nasip eylesin burnunun küçük olması inş biproblem teşkil etmiyodur umarım zamanla belki büyür kendien ve yiğenime iyi bak iyigeceler...

bat cim ben im hiç midem bulanmıyor cnm sadece meyve sebze istiyor iştahım da yok yani
maşallah 3. ayına da az kaldı

canim bebegimin gelisimine doktorum iyii dedii hatta 1 hafta onde gidiyorr herseyi normal dedii burnu icin bize bakip dedi yanii hanginizin burnu kucuk diyee......bi sorunu olsaydi soylerdii herhaldee ozellikle sordum hersey normal mi diyee..allaha sukur iyii dedii okadar hareketliydikii kadin bi turluu testleri yapamadii kafasini hep oynatiyorduuu cokk heycanli oluyorr bebegi gormek bidahaki randevu 28 nisan babasinin dogum gununde tekrar gidicez insallahh....

günaydın kızlarrr
meryemcim tosun geliyor desene allah kucağına almayıda nasip etsin
jayacım üzülme bebekler zayıf olsada hemen kilo alıyor doğunca.hem doğumda kolay olur üzülme kilo alır son haftalarda o daha.

teolog sen kaç haftalıksın cnm umarım bulantın hiç olmaz.dikkat et kendine

d_kupcu sen napıyon özletme kendiniiii

hadi hayırlısı heyecanlanman ne güzel ,ne kadar güzel duygular olsa gerek yaa ..ben bu hamilelik olayında çok derin düşünüyorum ...ALLAH ın bir mucizesi resmen ..içinde bir canlı daha büyüyor ...çok hoş yaaa..
bat cim ben im hiç midem bulanmıyor cnm sadece meyve sebze istiyor iştahım da yok yani
maşallah 3. ayına da az kaldı

hadi hayırlısı teolog tebrik ederim ..darısı başımıza inş..kaç yıllık evlisin sen peki

jaya üzülme ..hamilelikte olur böyle dalgalanmalar ..doktordan doktora da farkediyor ..tek doktora güvenmemk lazım ...inş. herşey yolundadır

sağolasın ...seni de tam göremedik ama bi boy foton osla da görseydik ...profilde gördüm ama çok net değil ...

hadi hayırlsı ...kız bbekleri dah abir süsülü oluyor kendini sevidiriyor ama sağlıklı olsun da kız erkek hepsi canından can olacak nasılsa ...
yorumum şöyle idi : örgülerin çok tatlı güle güle giyer inş. demiştim

valla hamile kalınca kesin pamela anderson gibi olurum .kaydirigubbakcemile3.aslında büyük değiller (85 ) ama vucuduma göre büyükler ..hep üstüste giyiniyorum ben de ..yazın bile öyle ynai..çok can skıcı bir durum ama ne yapalım alıştık bu duruma

bu arada herkese günaydın ...

gunaydin kizlar nasilsiniz...ben iyiyimm allaha bin sukur dunden sonra dahada iyii oldumm...bebegim icin yorum yapan herkeze tsk ederimm darisi isteyenlerin basina insallahh ...kizlar bu bebek arabamiz dun aldikk insallahh begenirsinizz tabii ilk bebek oldugu icin acemilikte vardi ama esim bunu cok begendii yorumlarinizi bekliyormmm bu 3 model olarak kullaniliyorrr rengi felan bu yanii

Eklentiler

• $b1[1].webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 14
  • $n_A005518[1].webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $b2[1].webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…