bazilarinin karni daha cok buyurmuss batt..benimde buyudu ama o kadar degil su bir kac haftadir ciktiii.benle ayni bi arkadasim hamilee onun ic karni buyumus hic hamile demezzsin o kadar yanii yarin buyuk gun hem kardesimin ehliyet sinavi var sonrada benim doktor varr saat 5 te aksam yazarim doktordan cikinca bende cok merak ediyorum en son 3 aylikti doktorumun baktiginda burada her gitmede ultrasonda bakmiyorlarr sigorto odemedigi icinn cok merak ediyorum ama napcan bakmayinca...hersey iyidir insallah..bebege biseyler aliyomusunn ben kendim pek almiyorum yarin bi cinsiyeti kesinlessinde alicam kucuk kardesim her hafta biseyler alip geliyor sagolsunn benim kadar heveslii ee ilkk yigenii olucakk belkide ondandirr..optum canimm gorusuruzzz
canım ya benim karnımı görsen benden önce gidyor valla benimde arkadaşım hamile 5 aylık nerdeyse onun kadar karnım var bende anlamadım bebeğime henüz bişeyler almadım cinsiyet bi belli olsun öyle almayı düşünüyorum içime hep kız doğuyor bakalım ne olacak benimde salı günü randevum var allahtan burda her gitmende ultrasona giriyorsun orda çok saçma ya acil gittiğinde peki nasıl oluyor merak ettim inş bugün güzel haberlerle gelirsin...
şaşırmadım merak etme eceezgi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hadi hayırlısı ..personel zor iştir ..ama zamanla halledersin ..ben de personeldeyim ...daha önce başka şubede idim ..buraya gelince bütün işler üzerime kaldı ...bir de çalıştığım dosyalar hep excel tabanlı ,çalışma kitapları birbirine bağlı heryerde bir sürü formul v.s. var ..ben de iki üniv. bitirdim ..bir tanesi bilgisayar programcılığı ...bilgisayarım ii diye bütün bilgisayar ile ilgili işleri bana veriyorlar ..bi ara accesste küçük bir modül yapacaktım bu exceldeki dosyaları oraya aktaracaktım ama vazgeçtim ..7000 kişinin 15-20 farklı çalışma kitaplarında bin türlü bilgisi var bende ...onları bir de accesste ayarla v.s. bir de çok şey bilince her iş sana kalıyor ..burda zaten katta 30-40 kişi çalışıyor ..hepsinin işinin özetini ben yapıyorum ..hepsinin yaptığı işi ben biliyorum yani ...zaten bir sürü iş yapıyorum ..bir de accese yönelemem ...o yüzden vazgeçtim ellemiyorum ...bi ara kursa bile gönderiyorlardı beni ..gitmedim ...kursa gidince öğrenince her işi sana yaptıracaklar ..neme lazım ..aslında kendimi geliştirmek için ii olurdu ama artık bebiş zamanı inş..bir de kursa filan vakit ayıramam yani ...bu arada hadi hayırlısı çalışmalara ..arada gelişmelerden haberdar et ...
hadi hayırlısı ..olsun göbüş büyüsün boşver ...sağlıklı olsun da gerisi boş ...eee yiğen baldan tatlı olur ..benim de var yiğenim ..bir de sarışın mavi göz reklam bebekleri gibi ..yemede yanında yat misali ...ben de öyle sürekli bir şeyler alıyorum ..çok seviyorum keratayı ..hatta eşim diyorki bunu bu kadar seviyorsun kimbilir kendi çocuğunu ne kadar çok seveceksin ..:kedi:
resimlerine baktım yorumumu da yaptım ...
göbüşleri boşverin bebişlere bakın kaydirigubbakcemile3
bu arada herkese günaydın ..ayrıca aklıma gelmişken teolog senin meslek neydi ..adından tahmin ediyorum ama doğru tahmin mi bilemiyorum ...kaydirigubbakcemile3
robotcum yorumlarını göremedim bu arada inş senin göbüşte bizimki gibi olur en kısa zamanda..
slmm kizlar nasilsinizzzz ben daha yeni uyanmis vaziyette bi pc acim dedimm esim uyanana dekkk evde olmak cok guzelll uykusu olanlar icin diyorumm...bugun doktor randevum varr saat gecmez artik bugun,taaa 5 tee yaaa esimde geliyor benimle bugun,,,,benim bebek yinee hareketsiz moda gectii arada noluyor buna diyorumm anneye tik yokk kusmusmu ne banaa dili olsa neler derdi acaba....
canım sen çok haraketlisindir belki bebeğinde yoruluyordur neyse saçmaydı sen doktora bi danışunutma sakın inş bişey yoktur allahın izniyle merak etme...
saol canım şuan Allaha şükür o yogun çalısmalar bitti yine yogunuz ama en azından mesai saatımız belli
1500 tane işçi var bizim fabrıkada hepsi ayrı kişilik:)
ama depresyonum tam geçti sayılmaz arada geliyorlar bana dakafamçokkarıştı
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yaaaa ben bu tiplemeye bayılıyorum
canım ya geçmiş olsun kendini başkalrı için yıpratmaya değmez boşver gitsin..
fabrikada calismayii cok iyii biliyorum bende burda oyle calistim 4 sene boyuncaaa ve allaha bin sukur suan evdeyimm ve 3 bucuk senem daha evde gecicekk..cok bunaltici oluyor herkez bi alemm herkezde bi hava begenmislikk gercekten cok zor canimm
evet bende çalıştım yıllarca insanların ağız kokusunu çektim o kadar kaprisli insanlarla karşılaştımki yaka silktirdiler ama ohh şimdi evimdeyim rahatım kimseyi takmayacaksın bırakın başkaları sizi kafasına taksın siz onlarla uğraşın çalışmak çok zor hele bi bayan için allah bütün çalışan bayanlara yardım etsin...
Mrb kızlar
yeşil çay nedir öle ya bir fincan bile zor içerim gerci aromalıları filan varmış onun ama ben içemiyorum onu
zayıflamayı düşünüyorsanız bolbol greyfurt yeyin
slm canım nasıl gidiyo hamişlik doktora göründünmü girdinmi ultrasona kaç haftalıksın..
artık yediğine içtiğine dikkat et olurmu bebişe zarar verecek şeylerden uzak dur emi...
teologg sen benı gordn mu
ben de patates yemegi yapmayı düşünüyorum yanına bide pilav salata:)
valla bende çok kolaya kaçıyorum bulantılarım başladığından beri bugün salçalı makarna yeşil mercimek yemeği çorba cacık var..
oturuştan ozaman tombul çıkmışsın ..ben de genelde resimlerde daha kilolu gibi çıkıyorum galiba ...bir de göğüslerim vucuduma göre büyük ..o yüzden dar giyinemiyorum ..bol giyinmek zorundayım yoksa göğüslerim fırlıyorkaydirigubbakcemile3 bol giyinince de malum daha kilolu gibi oluyor
robotcum benimde göğüsler bedene göre kocaman taşıyamıyorum hiç istediğim gibi giyinemedim çocukken hep bi ikinci bişey vardı üstümde şimdiise aldı başını gidiyor memişler...