Selam kızlar
Teolog hamıleymıssın, gozun aydın canım. Senın adına cok sevındım.
Benım dun kontrolum vardı. Bebısım zayıf cıktı. 3 Kere tartıldı ve her bırınde farklı sonuc cıktı. Dun ılk defa bebısım ıcın korktum. Yarın baska doktora gıdecegım. Hannemın de gıttıgı Zuhal hanıma. Bu arada Hannemden hala haber yok sanırım.
Bat sen nasılsın. Bebısın nasıl. Senın de dun kontrolun vardı sanırım. Bebısın cınsıyetı bellı oldumu. Saglıgı ıyımı..
Meryemcım senın nasıl gıdıyor. Hepınız ıcın dua edıyorum. Dılerım hepımızın bebıslerı saglıkla dunyaya gelır.
Robot, denız. ozlem Iccamasırcı ve topıgın cıtırı yamannnnnnn hepınız kendınıze ıyı bakın. Insallah yarın ıyı haberler alırım. Yazarım sıze.
gunaydin kizlar nasilsiniz...ben iyiyimm allaha bin sukur dunden sonra dahada iyii oldumm...bebegim icin yorum yapan herkeze tsk ederimm darisi isteyenlerin basina insallahh ...kizlar bu bebek arabamiz dun aldikk insallahh begenirsinizz tabii ilk bebek oldugu icin acemilikte vardi ama esim bunu cok begendii yorumlarinizi bekliyormmm bu 3 model olarak kullaniliyorrr rengi felan bu yanii
çok güzel güle güle kullan ..çok beğendim ..bebişin de güzel günlerde içinde debelenmesi dileğiyle opuyorumnanaktan
meryemcim sağlıklı günlerde kullansın bebeğin inşallah
Kızlar ya sesımız Çıkmıyo gene
herkes nereye kaybolduuuuuuuu
ben varım da takılacak kimse yok o yüzden topic durgun :)))))
ben varım da takılacak kimse yok o yüzden topic durgun :)))))
robot ne zaman basliyosunn bebis calismalarinaaa
inş. Haziranda ..bu arada millet spor salonuna yazıldım haftada 3 gün gideceğim inş. öğlenleri ..
sen baya koydun kafaya mşlh
inş. haziranda ..bu arada millet spor salonuna yazıldım haftada 3 gün gideceğim inş. öğlenleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?