hayirlii olsunn canimm spor salonuna bende yazilmistim ama 1 2 ay anca gittimm parayii bosa odedimm
evt mutfak robotu hep öle düşünmüştüm
çok şükür Rabim aratmadı
maşallah 2 seneyi devirmişsin sen de
evt mutfak robotu hep öle düşünmüştüm
çok şükür Rabim aratmadı
maşallah 2 seneyi devirmişsin sen de
OHOOOO SENDE YENİYMİŞSİN CNM YA TAZE GELİNSİN YANİİİ
BİZDE AĞUSTOSTA 2 SENE OLCAK Şeniz
OHOOOO SENDE YENİYMİŞSİN CNM YA TAZE GELİNSİN YANİİİ
BİZDE AĞUSTOSTA 2 SENE OLCAK Şeniz
robot cum ya bizi biraz şenlendirsene keyfim yok bugün:)
moral lazım
şenlendireyim o zaman ..eşimin doğum günü bugün ..ona hediyemi gönderdim..akşama yemeğe çıkıyoruz ardından romantik bir filme ..gerisinde ne olur orasını bilemiyorum :roflol::roflol:
yaaa bu arada ben bu su içme yüzünden dün serviste krize girdim iimi :)
yaaww çıkmadan wcye gitmemişim. servise bindik ..yarı yolda kıvranmaya başladım ..eskiden beri çok çabuk wcye çıkma huyum var ...geldimi koyvermem gerek :roflol: ALLAH ım serviste deliye döndüm ..koyverdim koyvereceğim yani o hale geldim ...ne yaptım peki ..indim servisten ..pastahanenin birisine girdim ..tatlı da soracaktım zaten denk geldi ..tatlıyı sordum sonra lavabonuzu kullanabilirmiyim dedim ..girdim lavaboya ..çok şükür atlattım ama bir dahaki sefere ne olacak ALLAH KERİM...kaydirigubbakcemile3
ben de senn gibiyim birden geliveriri ve kıvranırım eşim bu durumdan muzdarip hem de tam alışveriş esnasında olur yazık adamcağız fellik fellik wc arar bazen de derim ki sen burdan yap alışverişini be dışarı cıkıyorum çıkarım bir oaraya bir buraya dolanırm
demek tek ben değilmişimkaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol: heee bi çişini tutamayan da benim yani :roflol:
Sİzİ ÇİŞlİler sİzİİİİİİİİİİİİİİ
ama haklısınız gelİnce Çok fena bastırıyo bende pek yok ama tutabİlİrİm kendİmİ
tsk ederimm canimm begenmene sevindimm bunu esim cok begendii bi cok model vardi amaa takildi kaldi bunaaa kac kere formu doldurup sildikk kararsiz kaldikk ama ben lavobaya gitmistimm aldim artikk dedii....bende begendim ama renk olarak icime pek sinmemistii ama esimi kiramadimm...bugun bi arkadasimin bebek cinsiyetini ogrendikk onun kizii olucakmiss bakalim seninki ne olucak bu gitmeyee soyler doktorrunnmeryemcim çocuk arabası çok güzel fonksiyonu çok çok beğendim güle güle kullan iyi günlerde gezdir oğluşunu...
günaydın herkese ...bu gece rüyamda rüya olduğunu farketmeden bir rüya gördüm kaydirigubbakcemile3
5 aylık hamileymişim...göbüşüm çıkmış biraz ..bütün aile yanımda ..bebiş tekme atıyor ama ne tekme ..resmen tekmeleri dışarıdan görülüyor ..bütün aile de görüyor şaşırıyorlar filan ...öyle güzeldiki rüya bitince üzüldüm heeesenağlama
rüyamda konuşmuşum ne ddediysem artık eşim uyandırdı ..ben de uyku ile uyanıklık arası eşime anlatıyorum rüyamda şöyle gördüm diye ...bizimki ayyyy canım yerim seni ben deyip sarıldı bana öylece uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3
hayır olur inşaALLAH.
adamcağızı uykuda bile rahat bırakmıyorsun be mübarek sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?