günaydın herkese ...bu gece rüyamda rüya olduğunu farketmeden bir rüya gördüm kaydirigubbakcemile3
5 aylık hamileymişim...göbüşüm çıkmış biraz ..bütün aile yanımda ..bebiş tekme atıyor ama ne tekme ..resmen tekmeleri dışarıdan görülüyor ..bütün aile de görüyor şaşırıyorlar filan ...öyle güzeldiki rüya bitince üzüldüm heeesenağlama
rüyamda konuşmuşum ne ddediysem artık eşim uyandırdı ..ben de uyku ile uyanıklık arası eşime anlatıyorum rüyamda şöyle gördüm diye ...bizimki ayyyy canım yerim seni ben deyip sarıldı bana öylece uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3
canım rüyan çıkar inşallah en kısa zamandasüprizzzzz
inş..sağolasın ...pandam sen neciydin yaawww ..biraz anlatsana kendini CADIARZU
hangi yönümü bilmek istiosun tatlımbayanssulusmile
hangi yönümü bilmek istiosun tatlımbayanssulusmile
öğretmensin ..istanbulda yaşıyorsun o kadarını biliyoruz ..kaç yılık evlisin bebiş varmı
inş. .hayırlısı ile olur ...ne kadardır deniyorsun peki ...yaş kaç bu arada
24 yaşım şekerim 3 aydır denioruz bakalım nolcak 8 nisan regl günüm
anaaa ...daha küçüksün sen hee.... öp elimi ablan sayılırım ..sayılmayı bırak öyleyim yawww kaydirigubbakcemile3 resmin yokmu bu arada
anladım ...peki hap kullandınmı hiç ... hayırlısı olsun ...sıkma canını olur elbet merak etme ....
bende 5 aylık evliyim 2. denememiz benim paşam ilk gnden çocuk çocuk çocuk demeye başladı erken olmasına rağman bizde istiyoruz bebiş.
inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
günaydın yaman reklam yapma ulennn ...
Düşündüm deeee doğum günüme 13 gün kaldı aklinialirimsmile :hulya:
eee hediye mi isityorsun yani :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?