Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Eee gari orasınıda siz anlayın anacım 13 gün kaldı dedik ya aklinialirimsmile :roflol:

Kız robot seni bi elime geçirsem alsanaalsanasmile ayol hediye dediysek paket paket evime yolla demedik ya boshayallersmile
şurdan 2 kelam güzel şaşaalı laf yazsan yeter anacım bilmiyorumkismile
yada sen o gün hediye niyetine sus sempatiksalakcinni
anlaştık mı sositososito laelaelaelaelae :roflol: -tatlicadiarzu-

sen aldın mı kocana o çikolatalardan

aldım gönderdim ...işyerinde de buna doğum günü yapmışlar ..30-40 kişi varmış yemeğe gitmişler pasta kesmişler filan ..bu da benim gönderdiğim hediyeyi arkadaşlarına dağıtmış ...kargoya gönderenin adını yazmadım talimat verdim öyle gitti. hiç tahmin etmemiş benden olduğunu ...çikolataları arkadaşlarına dağıtınca arkadaşları bayılmışlar ..ne kadar ince ne kadar zarif bir eşin var ne kadar şanslısın bizi mutlaka eşinle tanıştır demişler ..bir de maaşallah eşin de çok güzlemiş özellikle gözleri çok güzel filan demişler ...yani bizimki çok onure olmuş anlayacağın ...kargoyu açtığında ne hissettin dedim aynen şöyle cevap verdi :

yuppppppiiiiii canım karım beni unutmamış :)

sabah özellikle geç kalktım onuda kaldırdımki servisi kaçırsın işe arabayla gisin diye ..çünkü akşamında planım vardı ...önce güzel bir yemek ardından da sinemaya gitmek ..planım öyle gelişti ..arabayla gitti işe ..akşamında yemek yedik ..aşk filmine gittik ..süperr oldu yani ...face...bookta işyerindeki doğum gününün resimleri var ...altına yorum yapmış arkadaşları..hepsi zarif eşine ve sana ömür boyu mutluluklar filan demiş ..:)

geçir beni eline geçir ..azıcık döv de adam et beni kaydirigubbakcemile3
şaşalı laf istediğini bildiğim için özellikle yazmadım kaydirigubbakcemile3
sen de çok alıngansın hee ..en alınganımız sensin galiba ...günü gelsin ederiz bir laf dimi ..bugünden o günün hesabını yaptın beni de aforoz ettin heee

çok sevındım canım nıce mutlu yıllara beraber gırın

Robotcum eŞınede ıyı seneler dılerım allah hayırlı ÖmÜrler versın ıkınızede

robot canim ruyan hayrolsun insalllahh.kiz bende hamis kalmadan cok goruyodum ruyamda insalah sende hamis kalirsinn yakindaaa hayrollllllllllllllllsunnnnnnnnnnn
Eee gari orasınıda siz anlayın anacım 13 gün kaldı dedik ya aklinialirimsmile :roflol:
aliriz seker istedigin hediye olsun netten ala ala ne alacaz bi pasta yaptirik soylee guzelindennn/...kiz robot senden iyii bi hediye istemiyor yanlizz nasil suscan simdk senn butun gunn:teytey::teytey::lepi::lepi:

kizlarr selamm nasilsinizzz insallah herkezz iyidirr saka maka bi yana surda 6 ayima giriyomm yaaa azmi kaliyor neeee gobusumu cektimm bugun eklicem annemdenn musafirlerden firsatim olursa insallahhh...yarin gorumcem geliyor musafirligeee taaaa pazartesi gidiceklerrr isin yoksaa gorumce cek durrr simdiii neyse ugrasmam olur galiiiiiiiii:lepi:delikafadulden

Meryemcım napıyonnn
gÖbÜŞlÜ yenı bı resım ekleseneeee : ))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…