slmkızlar selammmmm
Eee gari orasınıda siz anlayın anacım 13 gün kaldı dedik ya aklinialirimsmile :roflol:
nasılsınız bakalım
iyiyiz ..yaman hediye istiyor da onu konuşuyoruz ...kaydirigubbakcemile3:roflol:
sen aldın mı kocana o çikolatalardan
Kız robot seni bi elime geçirsem alsanaalsanasmile ayol hediye dediysek paket paket evime yolla demedik ya boshayallersmile
şurdan 2 kelam güzel şaşaalı laf yazsan yeter anacım bilmiyorumkismile
yada sen o gün hediye niyetine sus sempatiksalakcinni
anlaştık mı sositososito laelaelaelaelae :roflol: -tatlicadiarzu-
çok sevındım canım nıce mutlu yıllara beraber gırın
Robotcum eŞİnede İyİ seneler dİlerİm allah hayırlı ÖmÜrler versİn İkİnİzede
robot canim ruyan hayrolsun insalllahh.kiz bende hamis kalmadan cok goruyodum ruyamda insalah sende hamis kalirsinn yakindaaa hayrollllllllllllllllsunnnnnnnnnnngünaydın herkese ...bu gece rüyamda rüya olduğunu farketmeden bir rüya gördüm kaydirigubbakcemile3
5 aylık hamileymişim...göbüşüm çıkmış biraz ..bütün aile yanımda ..bebiş tekme atıyor ama ne tekme ..resmen tekmeleri dışarıdan görülüyor ..bütün aile de görüyor şaşırıyorlar filan ...öyle güzeldiki rüya bitince üzüldüm heeesenağlama
rüyamda konuşmuşum ne ddediysem artık eşim uyandırdı ..ben de uyku ile uyanıklık arası eşime anlatıyorum rüyamda şöyle gördüm diye ...bizimki ayyyy canım yerim seni ben deyip sarıldı bana öylece uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3
aliriz seker istedigin hediye olsun netten ala ala ne alacaz bi pasta yaptirik soylee guzelindennn/...kiz robot senden iyii bi hediye istemiyor yanlizz nasil suscan simdk senn butun gunn:teytey::teytey::lepi::lepi:Eee gari orasınıda siz anlayın anacım 13 gün kaldı dedik ya aklinialirimsmile :roflol:
sağolasın ...küsmedin yani bana kaydirigubbakcemile3
ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA NE KÜSCEM CNM YA
HEM SEN EŞİNE NASIL ÇİKOLAYA ALDIN BAKİİMMM aklinialirimsmile
Meryemcİm napıyonnn
gÖbÜŞlÜ yenİ bİ resİm ekleseneeee : ))))))))))))))
canim kendi evimde kart okuyucumuz bozuk annemden eklicemm birazdan gidicem sabah cektim zaten gobusumuu canimm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
EKLE EKLE HER YÖNDEN ÇEK HEMDE :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?