Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

[/B]
ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA NE KÜSCEM CNM YA
HEM SEN EŞİNE NASIL ÇİKOLAYA ALDIN BAKİİMMM aklinialirimsmile

ama alınıyorsun bazen yok yere heee alsanaalsanasmile beni tanı artık ..ben sana takılıyormuyum sen de bana takıl olsun bitsin işte kaydirigubbakcemile3 sıkma canını yani ...olumunekankayizsmile
eşime yaptrdığım çikolata aşağıdaki linkte tıklayın bakın ...
http://www.hayalpanosu.com/?urun-detay_1046_Fotografli_Mini_Kalp_Kutuda_Fotografli_Cikolata.html

inş. hayırlısı olur yaaa ...az kaldı zaten şurada ne kaldıki ..inş. hemen olur da planladığımız gibi olur ..ama hemen olmazsa da önemli değil ..ALLAH ne takdir ettiyse o ...bugün işyerinin ordaki avm ye giderken yolda bi aile gördüm bebekleri bebek arabasında ..erkek ...ama çocuğun kafası bi tutam ..sanırım rahatsızlığı var ...öyle üzüldümki ...kızı erkeği önemli değil ..sağlıklı olsun da gerisi boş...
:roflol::roflol: heee nasıl susacağım bilmiyrm ..susarsam hastanelik olurum hee..yaşam sebebim konuşmak benim ulennn:roflol::roflol: hem ben konuşmazsam topicte hava mı olur ..birilerine takılıp güldürmeye çalışıyorum işte ..gülümsetebiliyorsam ne mutlu

selam kızlar ben 10 gündür hastaydım grip olmuşum yeni yeni atlatıyorum bebişim de etkilendi gripten hareketi azaldı yavrumun,,,,sizler neler yapıyorsunuz birkaç sayfa geriye baktımda hamile olan arkadaşlarım hazırlıklara başlamış sanırım meryem bebek arabası almışsın çok güzel bebişin sağlıkla otursun içinde,,jayacım bebişinin kilosu az diye üzülme sağlıklıdır o doğunca daha çok kilo alır merak etme takma kafana sakın fındık ve balık ye bunlar bebişe çok kilo aldırıyor haftada 3 gün balık ye bir sonraki doktor randevunda bebişinin nasıl kilo aldığını göreceksin canım,,,,bat,yaman ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız ben gün sayıyorum artık çok az kaldı oğluma kavuşmama bana çok dua edin 23 nisanda doğuma gircem 3 haftam kaldı çok heycanlıyım şimdiden

cnm ya çok geçmiş olsun acil şifalar tam grip sezonu herkes hasta bu aralar.çoktan göremedik seni bebeiş nasıl ne kadar oldunuz
burda herkes aynı yeni hamile teolog var aramızda.
Bizde yaza düşünüyoruz allah izin verirse
arada gel özletme kendini mi

Ayy doĞumada az kalmıŞ allah kurtarsın sezeryanmı olucaksın cnm
allah hjayırlısıyla kucaĞına almayıda nasıp etsın

amin sağol canımcım bebiş 35+4 oldu 3 haftadan az kaldı artık sezeryan olucam,,,sen de yaza düşünüyorsun demek inşallah hayırlısıyla olur canım Allah aratmasın kimseye,,,bu arada ağustosta hamile kalırsan bu ayda doğum yapıyorsun hem sıcaklara denk gelir iyi olur

EVT CNM ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
UMARIM ÇOK BEKLETMEZ BİZİMKİDE aklinialirimsmile
BENDE HEVESLENMEYE BAŞLADIM KARNIMDA MUCİZEMİN TEKMELERİNİ HİSSETMEK ÇOK GÜZELDİR EMİNİM :CüvCüv:

EVT CNM ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
UMARIM ÇOK BEKLETMEZ BİZİMKİDE aklinialirimsmile
BENDE HEVESLENMEYE BAŞLADIM KARNIMDA MUCİZEMİN TEKMELERİNİ HİSSETMEK ÇOK GÜZELDİR EMİNİM :CüvCüv:

evet canım çok güzel birşey allah herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah kavuşursun sende yavruna

selam kıslarrrrrrrrrrrr nasılsınız.ben süprizlerle dolu biraz riskli bir hamilelik yaşıyorum.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süprizimi açıklıyorum:RABBıMıN ıZNıYLE KARNIMDA ıKı KÜÇÜK MELEK VARRRRRRRRR:)ıKıZLER BENıMKıLER.RABBıM TAMAMINA ERDıR ıNŞALLAH.

öpüyorum herkese selam ve sevgiler:))))))

mrb canımya nerelerdesin valla çok özledim seni geçmiş olsun dikkat et kendine doğuma az kalmış hadi hayırlısı rabbim bizlerede hayırşı doğumlar nasip eylesin beni soracak olursan bende ağrılarla sızılarla geçiriyorum hamileliğimi bizde 3. ayımızı bitirdik 12hafta 2 günlük olduk teyzesi canım ya doğurmadan bi resimini koysana görelim seni ve göbeğini merak ediyoruz hepimiz neyse kendine çok iyibak öpüyorum seni iyi hafta sonları.

aaaaaaaa çok sevindim canım ya ne güzel iki mucize taşıyorsun karnında allah olmayanlarada versin biraz riskli geçiyo demişsin canım hayırdır neyin var hamileliğinde bisorunmu var inş yoktur korkutma bizi kaç haftalık oldun canım sen tayin işin ne oldu arada girde merakta bırakma bizi delikafadulden

canım hamile misin çok sevindiiiiiim hihoyyythihoyyythihoyyyt senin adına hem de ikizmiş ne güzel yaaa allah kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

sağol canım ben de çok özledim sizi 2 hafta sonra uras emremiz gelecek az kaldı dediğin gibi,,,,,Allah size de hayırlısıyla nasip etsin canım,,,3 aylık olmuş seninki zorlu günleri atlattın sayılır maşallah dikkat et yinede kendine canımcım,,bu arada resim koymayı bilmiyorum bilsem koyarım aslında tarif edersen belki birşeyler yaparız

BATCİM CANIM BENİM TAYİN İŞİ YOK DAHA AMA BEN YARIN İNŞ 12 GÜNLÜK RAPOR ALCAM.

riskli dedim çünkü 3 tür düşük tahlikesi atlatıyorum.bugün kışlıkları getirdim.düzenleyim dedim biraz ağır da kaldırdım sanırım hemen kanla karışık akıntım oldu.

öğrencime sabrettim sıktım sonra dayanamadım bağırdım tenefüste baktım akıntım var.

bundan önce de akıntım olmuştu o daha korkutucuydu.

geçenlerde gıcık oldu boğazım öksür öksür iki büklüm oluyodum gece lekelenme olmuş ....öle işte.o zaman dr gttm korka korka bir müjde aldım 1 beklerken RABBİMİN 2 ye gönlü olmuş hamdolsun.başım gözüm üstüne çok sevindik.şaşırdık çünkü ikiz olduğunu 10 haftalıkken öğrendik.diğerinin klap atışını dinlemiştik ikincisi yoktu ortada::::))))))hepimize süpriz oldu anlayacağın.

şuan ise 11 haftalık inşallah.RABBİM inş tamamına erdirir sağlıklı sıhhatli hayırlı evletler verir hepimize.dua et olurmu.ayrıca seni de takip ediyorum aramızda 5-6 gün var sanırım:))))

sen nasılsın nasıl gidiyor öpüyorum seni.

canım hamile misin çok sevindiiiiiim hihoyyythihoyyythihoyyyt senin adına hem de ikizmiş ne güzel yaaa allah kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

UMUTLUYUZ nasılsın uzun zaman oldu yazışmayalı.evet canım RABBİM tamamına erdirsin hamileyim ve inş ikiz annesi olcam:)amin güzel dileklerin için dualarını eksik etme.

demek bebişin adı uras emre:)urasın anlamı nedir. kimin fikri:)

öptüm ALLAH sanada kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…