ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA NE KÜSCEM CNM YA
HEM SEN EŞİNE NASIL ÇİKOLAYA ALDIN BAKİİMMM aklinialirimsmile
robot canim ruyan hayrolsun insalllahh.kiz bende hamis kalmadan cok goruyodum ruyamda insalah sende hamis kalirsinn yakindaaa hayrollllllllllllllllsunnnnnnnnnnn
aliriz seker istedigin hediye olsun netten ala ala ne alacaz bi pasta yaptirik soylee guzelindennn/...kiz robot senden iyii bi hediye istemiyor yanlizz nasil suscan simdk senn butun gunn:teytey::teytey::lepi::lepi:
selam kızlar ben 10 gündür hastaydım grip olmuşum yeni yeni atlatıyorum bebişim de etkilendi gripten hareketi azaldı yavrumun,,,,sizler neler yapıyorsunuz birkaç sayfa geriye baktımda hamile olan arkadaşlarım hazırlıklara başlamış sanırım meryem bebek arabası almışsın çok güzel bebişin sağlıkla otursun içinde,,jayacım bebişinin kilosu az diye üzülme sağlıklıdır o doğunca daha çok kilo alır merak etme takma kafana sakın fındık ve balık ye bunlar bebişe çok kilo aldırıyor haftada 3 gün balık ye bir sonraki doktor randevunda bebişinin nasıl kilo aldığını göreceksin canım,,,,bat,yaman ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız ben gün sayıyorum artık çok az kaldı oğluma kavuşmama bana çok dua edin 23 nisanda doğuma gircem 3 haftam kaldı çok heycanlıyım şimdiden
amin sağol canımcım bebiş 35+4 oldu 3 haftadan az kaldı artık sezeryan olucam,,,sen de yaza düşünüyorsun demek inşallah hayırlısıyla olur canım Allah aratmasın kimseye,,,bu arada ağustosta hamile kalırsan bu ayda doğum yapıyorsun hem sıcaklara denk gelir iyi olur
EVT CNM ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
UMARIM ÇOK BEKLETMEZ BİZİMKİDE aklinialirimsmile
BENDE HEVESLENMEYE BAŞLADIM KARNIMDA MUCİZEMİN TEKMELERİNİ HİSSETMEK ÇOK GÜZELDİR EMİNİM :CüvCüv:
evet canım çok güzel birşey allah herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah kavuşursun sende yavruna
selam kızlar ben 10 gündür hastaydım grip olmuşum yeni yeni atlatıyorum bebişim de etkilendi gripten hareketi azaldı yavrumun,,,,sizler neler yapıyorsunuz birkaç sayfa geriye baktımda hamile olan arkadaşlarım hazırlıklara başlamış sanırım meryem bebek arabası almışsın çok güzel bebişin sağlıkla otursun içinde,,jayacım bebişinin kilosu az diye üzülme sağlıklıdır o doğunca daha çok kilo alır merak etme takma kafana sakın fındık ve balık ye bunlar bebişe çok kilo aldırıyor haftada 3 gün balık ye bir sonraki doktor randevunda bebişinin nasıl kilo aldığını göreceksin canım,,,,bat,yaman ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız ben gün sayıyorum artık çok az kaldı oğluma kavuşmama bana çok dua edin 23 nisanda doğuma gircem 3 haftam kaldı çok heycanlıyım şimdiden
selam kıslarrrrrrrrrrrr nasılsınız.ben süprizlerle dolu biraz riskli bir hamilelik yaşıyorum.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süprizimi açıklıyorum:RABBİMİN İZNİYLE KARNIMDA İKİ KÜÇÜK MELEK VARRRRRRRRR:)İKİZLER BENİMKİLER.RABBİM TAMAMINA ERDİR İNŞALLAH.
öpüyorum herkese selam ve sevgiler:))))))
selam kıslarrrrrrrrrrrr nasılsınız.ben süprizlerle dolu biraz riskli bir hamilelik yaşıyorum.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süprizimi açıklıyorum:RABBİMİN İZNİYLE KARNIMDA İKİ KÜÇÜK MELEK VARRRRRRRRR:)İKİZLER BENİMKİLER.RABBİM TAMAMINA ERDİR İNŞALLAH.
öpüyorum herkese selam ve sevgiler:))))))
mrb canımya nerelerdesin valla çok özledim seni geçmiş olsun dikkat et kendine doğuma az kalmış hadi hayırlısı rabbim bizlerede hayırşı doğumlar nasip eylesin beni soracak olursan bende ağrılarla sızılarla geçiriyorum hamileliğimi bizde 3. ayımızı bitirdik 12hafta 2 günlük olduk teyzesi canım ya doğurmadan bi resimini koysana görelim seni ve göbeğini merak ediyoruz hepimiz neyse kendine çok iyibak öpüyorum seni iyi hafta sonları.
canım hamile misin çok sevindiiiiiim hihoyyythihoyyythihoyyyt senin adına hem de ikizmiş ne güzel yaaa allah kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?