Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya kızlar ne güzel anne olmaya karar vermişsiniz bebişlerinize hamilesiniz.. Allah hayırlısıylada kucağınıza almayı nasip eder inşallah .. Bende 1.5 yıllık evliyim biraz bebek istiyor gibiyim ama sanki hazırda değilim .. Çok mükemmeliyetçi bir insanım her konuda kendime çok özen gösteririrm hamilelikle birlikte alınan kilolar ve çatlak bir göbek düşününce vazgeçiyorum bana göre değil gibi düşünüyorum bunları biraz kendimi tanıtmak adına yazdım zaten çalışıyorum işe başlıyınca nasıl olacak ?? uff bilemiyorum işte sizlerin buna benzer karmaşalarınız oldu mu ? Yoksa direk hamile mi kaldınız bişey düşünmeden.. Yorum yazarsanız çok sevinicem boshayallersmile

iyiyim canım sen de iyisindir umarım,,,,,,urasın anlamı mutluluk şans talih canım ben internetten araştırdım buldum emreyi de eşim istiyor o yüzden 2 isimli olacak Allah kısmet ederse

öncelikle hoşgeldin..bir bebek dünyaya getirmeyi düşünüyorsan fiziksel etkilerini düşünmeyeceksin ..herkesin yaşadığı durumlar bunlar ...ama bebeğini eline aldığında hepsini unutacak sadece onunla birlikte olmayı düşüneceksin emin ol ..ayrıca kimsenin güzelliği baki kalmıyor ki ..bebek yapsan da yapmasan da güzelliğin zaten 3-5 sene sonra geçip gidecek ömür boyu baki kalmayacakki ...bebek bereketi ile gelir ...sen yapma düşüncesine sahip ol ..bismillah de ...ALLAH yardım edecektir inş. ...

Ayy hannem cnm yaaa demek sennk, kardeŞnıde kapmıŞ gelmıŞ allah tamamına erdırsın.Çok sevındım walla deĞıŞık bı haber oldu sabah sabah

umutluyuz sen nasılsın cnm dıkkat et knd

bat gÜzelım neden hastasın gene sen geÇmıŞ olsun

dıĞer hatunlar sızede gÜnaydın

herkese ıyı haftalar huzurlu mutlu bereketlı gÜnlerr

Twetty cnm bak annelık yÜrekte baŞlıyor fızıkı deĞıŞımlerı dÜŞÜnme kımısı doĞum yapsada Çıtır oluyo kımısıde doĞum yapmasada bıÇımsız bı vucuda sahıp bence at bunları kafandan bu tÜr Şeyler dÜŞÜnme dua et allah tez zamanda bı evlat versın ıyı bı doĞum ve saĞlıklı bı evlat olmasını dÜŞÜn eĞer bı engel durum yoksa baŞlasın bncede ÇalıoŞmalara

iidr ne olsun benim de işlerim yoğun valla ama her yer yetişiyorum heee kaydirigubbakcemile3

ee personelcilik kolay iş değildir sengözlerimebaksanab

hadi hayırlısı ..çalış tabi ...zahmetsiz rahmet olmaz kaydirigubbakcemile3

iyiyim yaman yalnız çok gerginim bugün eşim hafta sonu gelmedi diye sanırım ,,,artık onu çok özlüyorum zor geliyor ya bebişim gelsede sağlıkla rahatlasam zaman sanki geçmiyor yaman ya

Hafta sonu bir arkadaşıma bebişi için hayırlı olsuna gittim
bol bol bebişş sevdimmmmm
ayyyyy bende istiyom bende istiyom diye diye sevdim
aman tombul tombulllllllll

onunda 2. bebişiii valla çok seviliyor ikinciler diyorrrr kaydirigubbakcemile3

demekki ben henüz hazır değilim mafoldumben

istiyor gibiyim ama sanırım hazır değlim yorumun için teşekkürler..

canım senin yazını yeni gördüm.süper bi habee verdin yaaa.o kadar mutlu oldum ki. canım kendine ve bebişlerine çok dikkat etmen gerekiyo.sıkıntı,stres çok etkiliyo.benim de 13.haftamda kanamam olmuştu gece acile gitmiştim.benimki de stresten olmuştu.hiç bir şeye sinirlenme.hiç iş falan yapma sakın.sürekli ayaklarını uzatıp yat.yaa 11 haftalık oldunuz demek.Maaşallah size.ilk 3 ayı atlanmana çok az kalmış.ben de o kadar çok korkuyodum ki bebişime bişey olacak diye.şu an 28 haftalık olduk teyzesi.hala en ufak bişeyde tedirgin oluyorum.

canım bu arada hangi doktora gidiyosun? ben Ayhan Bey'den çok memnunum.kesinlikle tavsiye ediyorum sana .doğuma da gireceğini söyledi bana.bizi merakta bırakma.haberlerini merak ediyorum canım.

canım 3 haftacığın kalmış meleğine kavuşmana.çok az yaa.ama zaman ne kadar çabuk geçiyo.daha dün gibi hatırlıyorum senin hamiş haberini yazdığın günleri.uras emre miz inşallah sağlıklı sıhaatli doğar canım.biz de 28 haftalık olduk teyzesi.ben de kızımın adını deniz koyacağım inşallah.inşallah bebişlerimizin resimlerini de ekleriz buraya.

kızlar yaa nerdesiniz artık gelmez oldunuz topik sessiz kaldı nedir bu sessizlik yaaa
d_kupcu arada gir sende kaybolma içgiyimci gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…