iyiyim canım sen de iyisindir umarım,,,,,,urasın anlamı mutluluk şans talih canım ben internetten araştırdım buldum emreyi de eşim istiyor o yüzden 2 isimli olacak Allah kısmet ederseUMUTLUYUZ nasılsın uzun zaman oldu yazışmayalı.evet canım RABBİM tamamına erdirsin hamileyim ve inş ikiz annesi olcam:)amin güzel dileklerin için dualarını eksik etme.
demek bebişin adı uras emre:)urasın anlamı nedir. kimin fikri:)
öptüm ALLAH sanada kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)
ya kızlar ne güzel anne olmaya karar vermişsiniz bebişlerinize hamilesiniz.. Allah hayırlısıylada kucağınıza almayı nasip eder inşallah .. Bende 1.5 yıllık evliyim biraz bebek istiyor gibiyim ama sanki hazırda değilim .. Çok mükemmeliyetçi bir insanım her konuda kendime çok özen gösteririrm hamilelikle birlikte alınan kilolar ve çatlak bir göbek düşününce vazgeçiyorum bana göre değil gibi düşünüyorum bunları biraz kendimi tanıtmak adına yazdım zaten çalışıyorum işe başlıyınca nasıl olacak ?? uff bilemiyorum işte sizlerin buna benzer karmaşalarınız oldu mu ? Yoksa direk hamile mi kaldınız bişey düşünmeden.. Yorum yazarsanız çok sevinicem boshayallersmile
tünaydınnnn
tünaydın kaydirigubbakcemile3
naber tatlım...
ben nefes alamıyomm valla çalışmaktan
çok ağırrrrr bu işşşşş:bbo:
ama bebişş için çalışmalara devammmmmmm
şu yumartılık günlerinde full çalışacağım valla fulllll zemuszemus :lepi:
Ayy hannem cnm yaaa demek sennk, kardeŞnİde kapmıŞ gelmİŞ allah tamamına erdİrsİn.Çok sevİndİm walla deĞİŞİk bİ haber oldu sabah sabah
umutluyuz sen nasılsın cnm dİkkat et knd
bat gÜzelİm neden hastasın gene sen geÇmİŞ olsun
dİĞer hatunlar sİzede gÜnaydın
herkese İyİ haftalar huzurlu mutlu bereketlİ gÜnlerr
demekki ben henüz hazır değilim mafoldumbenöncelikle hoşgeldin..bir bebek dünyaya getirmeyi düşünüyorsan fiziksel etkilerini düşünmeyeceksin ..herkesin yaşadığı durumlar bunlar ...ama bebeğini eline aldığında hepsini unutacak sadece onunla birlikte olmayı düşüneceksin emin ol ..ayrıca kimsenin güzelliği baki kalmıyor ki ..bebek yapsan da yapmasan da güzelliğin zaten 3-5 sene sonra geçip gidecek ömür boyu baki kalmayacakki ...bebek bereketi ile gelir ...sen yapma düşüncesine sahip ol ..bismillah de ...ALLAH yardım edecektir inş. ...
Twetty cnm bak annelİk yÜrekte baŞlıyor fİzİkİ deĞİŞİmlerİ dÜŞÜnme kİmİsİ doĞum yapsada Çıtır oluyo kİmİsİde doĞum yapmasada bİÇİmsİz bİ vucuda sahİp bence at bunları kafandan bu tÜr Şeyler dÜŞÜnme dua et allah tez zamanda bİ evlat versİn İyİ bİ doĞum ve saĞlıklı bİ evlat olmasını dÜŞÜn eĞer bİ engel durum yoksa baŞlasın bncede ÇalıoŞmalara
BATCİM CANIM BENİM TAYİN İŞİ YOK DAHA AMA BEN YARIN İNŞ 12 GÜNLÜK RAPOR ALCAM.
riskli dedim çünkü 3 tür düşük tahlikesi atlatıyorum.bugün kışlıkları getirdim.düzenleyim dedim biraz ağır da kaldırdım sanırım hemen kanla karışık akıntım oldu.
öğrencime sabrettim sıktım sonra dayanamadım bağırdım tenefüste baktım akıntım var.
bundan önce de akıntım olmuştu o daha korkutucuydu.
geçenlerde gıcık oldu boğazım öksür öksür iki büklüm oluyodum gece lekelenme olmuş ....öle işte.o zaman dr gttm korka korka bir müjde aldım 1 beklerken RABBİMİN 2 ye gönlü olmuş hamdolsun.başım gözüm üstüne çok sevindik.şaşırdık çünkü ikiz olduğunu 10 haftalıkken öğrendik.diğerinin klap atışını dinlemiştik ikincisi yoktu ortada::::))))))hepimize süpriz oldu anlayacağın.
şuan ise 11 haftalık inşallah.RABBİM inş tamamına erdirir sağlıklı sıhhatli hayırlı evletler verir hepimize.dua et olurmu.ayrıca seni de takip ediyorum aramızda 5-6 gün var sanırım:))))
sen nasılsın nasıl gidiyor öpüyorum seni.
selam kızlar ben 10 gündür hastaydım grip olmuşum yeni yeni atlatıyorum bebişim de etkilendi gripten hareketi azaldı yavrumun,,,,sizler neler yapıyorsunuz birkaç sayfa geriye baktımda hamile olan arkadaşlarım hazırlıklara başlamış sanırım meryem bebek arabası almışsın çok güzel bebişin sağlıkla otursun içinde,,jayacım bebişinin kilosu az diye üzülme sağlıklıdır o doğunca daha çok kilo alır merak etme takma kafana sakın fındık ve balık ye bunlar bebişe çok kilo aldırıyor haftada 3 gün balık ye bir sonraki doktor randevunda bebişinin nasıl kilo aldığını göreceksin canım,,,,bat,yaman ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız ben gün sayıyorum artık çok az kaldı oğluma kavuşmama bana çok dua edin 23 nisanda doğuma gircem 3 haftam kaldı çok heycanlıyım şimdiden
selam millet ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?