Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Jaya sen neler yapıyosun?senin doğumun ne zaman?.bebişin kilosu biraz zayıfmış.canım yeter ki sağlıklı olsun.ben de zayıf bebeklerin daha sağlıklı olduğunu duymuştum.

yamancığm topiğimizin daimi üyesi.bizim yokluğumuzda hiç yalnız bırakmıyosun buraları helal sana.

meryem,bat sizler de iyisinizdir inşallah.forumda bi tek benim kızım olacak galiba.meryemin de oğluşu oluyo.meryemcim bebişin arbası çok güzelmiş.güle güle gezdirirsiniz bebişiniz.ben de bebişe o kadar çok şey aldım ki.hepsinin fotoğrafını eklicem.benimki kız olunca her gördüğüm şeye bayılıyorum.elbise,etek,toka v.s. oda takımını falan da sipariş ettim.1-1,5 ay içinde gelir inşallah.

bat senin de cinsiyetini öğrenmene az kalmış.hayırlı bir evlat olur inşallah.içine kız dğuyomuş.benim içime hep oğlum olur diye doğmuştu ama kızım oluyomuş.duyunca çok mutlu olmuştum.bir sürü ciciler alıyorum ona durmadan.kızıma bir kızkardeş gelsin ya topikte.

aramıza diğer katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah en kısa zamanda sizin de hamiş haberleriniz alırız.uğurlu topiğimiz size de uğur getirir inşallah....

nbr çenebazzzzzzzz :roflol:

iidir alıngan senden naber kaydirigubbakcemile3 bana takılmıyorsun havaya giremiyorum heee kaydirigubbakcemile3 azıcık takıl da takışalım :roflol:

bu arada senin rejim nasıl gidiyor ..ben şuan 56,3 e düştüm :)) lahana diyetine başladım ..ilk gün 500 gram verdim iimi :) tam gaz devam ...

bu arada aklıma ne geldi ..öğlen dışarı çıktım yemeğe ...oturuyorum ..yanımda bir hatun ..ama ne hatun ..benim ikim kadar mübarek ...önünde süper karışık kumpir var ve diyet kola ...güler misin ağlar mısın ...gül gül öldüm yaaa...e mübarek kolanın kalorsini hesaplayıp diyet içeceğine o süper karışık kumpirin kalorsini hesaplasaydınya ..hey ALLAH ım ne tuhaf insnlar var heeekaydirigubbakcemile3

aramıza diğer katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah en kısa zamanda sizin de hamiş haberleriniz alırız.uğurlu topiğimiz size de uğur getirir inşallah....

aslında topiğin yeni üyesi sizler oldunuz gibi ..bu topiği bırakıp gittiniz şimdi arada geliyorsunuz tanışamıyoruz o yüzden senağlama

Ben topiğin en daimi üyesiyim kıskananlar çatlasın :kedi: kaydirigubbakcemile2

kızlar selammm

bugunlerde cok yogunum gıremıyorum pek nasılsınız

iidr ece ezgi senden naber ..yamana takılmaya uğraşıyorum ama pas vermiyor kaydirigubbakcemile3

merhaba canimm nasilsinn kizin buyumus bayaa yaa benimkide 20.haftalikk kizinin ismi guzel ismi kadar bahtida guzel olur insallah benimde oglum olucak nasip ederse rabbim insallah hepimiz saglikli bi sekilde aliriz kucagimizaa..

OLGAYCIM SENİ GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM tatlım.demek 28 haftalık oldunuz:)darısı bize inş.ya bende sana ayhan beyi soracaktım.ben gttm sen cuma gdecektin hani ben c.tesi.daha 6 hafalıktık o zaman.yarım saat baktı göremedi.utrasondan 15 dk alttan 15 dk sonunda gördü.ama ben o kadar kötü hissettimki kendimi.ilkim düşük olduğu için.üç yerde yüzümde uçuk çıktı.eşimdede:)sonra bana ne dedi biliyomusun haftaya gel kalbi atmıyosa ölmüştür.şok oldumçok üzüldüm.böle denir mi yaist kendimi zor attım.zuhal hanım da alttan görebildi ama kalp atışını falan dinletti.onun gibi 1 tane boluda olsa valla tüm bolu orda olur.çok tatlı harika keşek doğumu ist yapabilme gibi bi şansım olsa ama...

neyse ben boludayım.bu rapor için sağlık ocağına gttm.ordaki bayana sordum.ya fadıl bey ya ayhan bey dedi.ikiside çok konuşmaz dedi.ne de olsa erkek yaşamayan bilmez psikolojiden ne anlasınlar dimi:)ama mecbur ayhan beye devam edecem inş.dr da adam gibi bi kadın doğumcu yok boluda dedi.:)))

öle işte sen normal mi düşünüyosun yoksa sezeryan mı.inş iyi olur herşey...

EWET CANIM KARDEŞİNİ ALTINA ALMIŞ GELİYOLAR İNŞİALLAH:)BİRİ DİĞERİNİN ÜSTÜNDE.çok şekerlerdi ama üstteki sanki el sallıyodu.dr da iki kardeş çok mutlular canları hiç sıkılmıyor bunların diyor:)

hannem canim cok sevindim senin adinaaa yaaa ne guzell seninkiler icerde ikilerr allah daim etsin insallah kardes kardes buyusunlerr...,,benim oglusumda cok hareketlii masallahh bu aralarrr..gecen annemlerde bi teyze gelip karnimi felan sevdii ogun hic hareket etmedii.gece esime dedimm hic oynamiyorr bi baktim benimki nazar olmus diye okumaya basladii cok guldumm halinee kiyamadii hic oglunaa

Günaydınnnnn
delikafaduldenHadiiiii uyanınnnnnnnnn delikafadulden

GÜnaydın kızlar
canım Çok sıkkın anlatamayacaĞım bır konum var ama banada dua edın nolur ıÇım buruk 2 gÜndÜr

GÜnaydın kızlar
canım Çok sıkkın anlatamayacaĞım bİr konum var ama banada dua edİn nolur İÇİm buruk 2 gÜndÜr

günaydın hayırdır yaman ne oldu ...

Günaydınnnnn
delikafaduldenHadiiiii uyanınnnnnnnnn delikafadulden

günaydın

ne greksiz insanlar var yaa...ne densiz bir doktora denk gelmişsin..üzülme sen boşver ..ben olsam odensize yapacağımı bilirdim de neyse ...başkasının çocuğu olunca öyle densiz konuşmak kolay tabi ..sinirlendim sabah sbah hee....

canım maşallah senin de bayağı olmuş ne güzel,,,,,deniz güzel isim inşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alıp mis kokusunu doya doya içine çekersin :ecrin_bebek: ,,,güzel duaların için sağol amin arkadaşım...zaman dediğin gibi çok çabuk geçti dimi bir de şu son günleri bir atlatsaydım ilk 7 ay su gibi geçti şimdi ise geçmek bilmiyor canım ya heryanım şişti çatladı ama bebişim için değer yeterki sağlıkla gelsin oğluşum :Saruboceq:

Son düzenleme:
tüm topic hayırlısı ile doğururu inş. da biz de görürüz ....hamileliğin son döneminde olanlar toplamda kaç kilo aldınız acaba hamilelik dönemi boyunca

GÜnaydın kızlar
canım Çok sıkkın anlatamayacaĞım bİr konum var ama banada dua edİn nolur İÇİm buruk 2 gÜndÜr

canım üzüldüğün her neyse takmamaya çalış bu hayatta nefes aldığımız sürece şanslıyız demektir bak sana mevlananın çok güzel bir sözünü yazayım ben bunu okuyunca kendime çok büyük bir pay çıkarmıştım....Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme,,aksine sevin,çünkü yakında gülü de gönderecektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…