canım üzüldüğün her neyse takmamaya çalış bu hayatta nefes aldığımız sürece şanslıyız demektir bak sana mevlananın çok güzel bir sözünü yazayım ben bunu okuyunca kendime çok büyük bir pay çıkarmıştım....Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme,,aksine sevin,çünkü yakında gülü de gönderecektir....
mutfak_robotu_muyum_neyim günaydın hayırdır yaman ne oldu ...
inşallah canım sağol,,,,,ben 21 kilo aldım canım daha önümde 2 hafta var....
hannem canim cok sevindim senin adinaaa yaaa ne guzell seninkiler icerde ikilerr allah daim etsin insallah kardes kardes buyusunlerr...,,benim oglusumda cok hareketlii masallahh bu aralarrr..gecen annemlerde bi teyze gelip karnimi felan sevdii ogun hic hareket etmedii.gece esime dedimm hic oynamiyorr bi baktim benimki nazar olmus diye okumaya basladii cok guldumm halinee kiyamadii hic oglunaa
OLGAYCIM SENİ GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM tatlım.demek 28 haftalık oldunuz:)darısı bize inş.ya bende sana ayhan beyi soracaktım.ben gttm sen cuma gdecektin hani ben c.tesi.daha 6 hafalıktık o zaman.yarım saat baktı göremedi.utrasondan 15 dk alttan 15 dk sonunda gördü.ama ben o kadar kötü hissettimki kendimi.ilkim düşük olduğu için.üç yerde yüzümde uçuk çıktı.eşimdede:)sonra bana ne dedi biliyomusun haftaya gel kalbi atmıyosa ölmüştür.şok oldumçok üzüldüm.böle denir mi ya ist kendimi zor attım.zuhal hanım da alttan görebildi ama kalp atışını falan dinletti.onun gibi 1 tane boluda olsa valla tüm bolu orda olur.çok tatlı harika keşek doğumu ist yapabilme gibi bi şansım olsa ama...
neyse ben boludayım.bu rapor için sağlık ocağına gttm.ordaki bayana sordum.ya fadıl bey ya ayhan bey dedi.ikiside çok konuşmaz dedi.ne de olsa erkek yaşamayan bilmez psikolojiden ne anlasınlar dimi:)ama mecbur ayhan beye devam edecem inş.dr da adam gibi bi kadın doğumcu yok boluda dedi.:)))
öle işte sen normal mi düşünüyosun yoksa sezeryan mı.inş iyi olur herşey...
günaydın hayırdır yaman ne oldu ...
günaydın
ne greksiz insanlar var yaa...ne densiz bir doktora denk gelmişsin..üzülme sen boşver ..ben olsam odensize yapacağımı bilirdim de neyse ...başkasının çocuğu olunca öyle densiz konuşmak kolay tabi ..sinirlendim sabah sbah hee....
canım tekrar merhaba,
Bolu'da başka alternatif olmadığı için kötünün en iyisini seçmek durumundaydım ben de.Ben düşükten sonraki hamileliğimde Fadıl Bey'e gittim ilk.o da keseyi gördü kalp atışı için 10 gün sonra çağırmıştı ama hastaneye gel dedi.hastaneye gittim.hiç ilgilenmedi bile.bi sürü para sayıyoruz gene de sonuç ortada.Fadıl Bey hem kendi muayenesinde, hem de hastanede 1-2 dk ultrasona bakıp bırakıyo.benim bi arkadaşım var o nun da eşi doktordu yine.O da hamileliğinin ilk başında Fadıl Bey'e gitmiş.İkili testi riski çıkmış amniyosentez yapılacakmış ama onunla da ilgilenmemiş.Oda sonra Ayhan Bey'e gitmiş ve çok memnun kalmış.şimdi maaşallah çok tatlı bi oğluşu var.En azında Ayhan Bey 20-25 dk.ultrasona bakıyo.4 boyutlu ultrasonu da var.Her ay ayrıntılı ultrasonla bebişin gelişimini takip ediyo.Sonra bebişin görüntülerini CD'ye çekip sana veriyo.Bi de hasta dosyası var.Oraya her ayki gelişmeleri not alıyo.Saonraki gidişinde hatırlamak için.Bolu da sanırım kötünün iyisi.bebişlerinin hareketlerini artık 4 boyutlu ultrasonla görecek ve çok keyifli zaman geçireceksin.
Doğumun şeklini öbür ay konuşuruz dedi Ayhan Bey.Doğuma girersiniz di mi diye sordum.O da girerim dedi.
canım senin için o kadar çok dua ediyorum ki.bak riskli dönemi de atlattın sayılır.düşükten sonraki psikolojin malum tabi.inşallah bu sefer çok güzel bi hamilelik geçirirp,bebişlerini sağlıkla kucağına alıcaksın canım.bu arada ikili testini de 2 hafta içinde yaptırır sanırım doktorun.bak bu hamilelik sürecini de bi daa hayatımızda ne zaman yaşarız bilmiyorum.doya doya hamişliğin tadını çıkar.eşine nazlar yap.
GÜnaydın kızlar
canım Çok sıkkın anlatamayacaĞım bİr konum var ama banada dua edİn nolur İÇİm buruk 2 gÜndÜr
canım maşallah senin de bayağı olmuş ne güzel,,,,,deniz güzel isim inşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alıp mis kokusunu doya doya içine çekersin :ecrin_bebek: ,,,güzel duaların için sağol amin arkadaşım...zaman dediğin gibi çok çabuk geçti dimi bir de şu son günleri bir atlatsaydım ilk 7 ay su gibi geçti şimdi ise geçmek bilmiyor canım ya heryanım şişti çatladı ama bebişim için değer yeterki sağlıkla gelsin oğluşum :Saruboceq:
geçmiş olsun saliha ...neden oluyorki o mantar acaba ..naylon sağlıksız çamaşırlardan mı
sağol canım. bende bilmiyorum ki dr sadece ıslak kalmıcak iç çamaşırını ütüleyip giyiceksin her gün iç çamşırını değiştiriceksin dedi. ben zaten bunları yapıyodum yine oldu anlamadım gitti ya senağlama senağlama senağlama
GÜNAYDIN HERKESE...
meryemciğim sağol canım.inşallah RABBİM tamamına erdirir.sağlıklı sıhhatli bir şekilde.
canım biliyosun nazar var eşin çok iyi yapmış:)sende bir yere gideceğin zaman nas felak oku bence.kimin ne düşündüğünü bilemeyiz.ALLAH hayırla kucağına almayı nasip etsin.
bize dua et olurmu teyzesi:)
yok bence çamaşırdan kaynaklanıyordur ..pamuklu giymen gerek ama hakiki pamuklu olacak ..piyasada satılanlar hep naylon karışımı ..onlardan olabilir...
belki de canım ama çok fena ALLAH kimseye vermesin yaa senağlama senağlama senağlama senağlama
biliyorum kızkardeşimde de olmuştu hamilelik döneminde ...ALLAH yardım etsin...hassassın demekki ne kadar korusan da oluyor ..geçmiş olsun
arkadaşlar selam. 36 yaşındayım. 4 ay önce düşük yaptım. Kürtaj oldum. Doktor 2 ay sonra denemeye başlayın dedi. Geçen ay oldukça denedik ama olmadı. Yine hamile kalabilecek miyim? Çok korkuyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?