Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

CNM YA ALLAH RAZI OLSUN HAKKATEN GÜZEL Bİ SÖZDÜ
mutfak_robotu_muyum_neyim günaydın hayırdır yaman ne oldu ...

ANLATAMAM CNM AMA MORALİM BOZUK bilmiyorumkismile

GÜNAYDIN HERKESE...
meryemciğim sağol canım.inşallah RABBİM tamamına erdirir.sağlıklı sıhhatli bir şekilde.
canım biliyosun nazar var eşin çok iyi yapmış:)sende bir yere gideceğin zaman nas felak oku bence.kimin ne düşündüğünü bilemeyiz.ALLAH hayırla kucağına almayı nasip etsin.

bize dua et olurmu teyzesi:)

canım tekrar merhaba,

Bolu'da başka alternatif olmadığı için kötünün en iyisini seçmek durumundaydım ben de.Ben düşükten sonraki hamileliğimde Fadıl Bey'e gittim ilk.o da keseyi gördü kalp atışı için 10 gün sonra çağırmıştı ama hastaneye gel dedi.hastaneye gittim.hiç ilgilenmedi bile.bi sürü para sayıyoruz gene de sonuç ortada.Fadıl Bey hem kendi muayenesinde, hem de hastanede 1-2 dk ultrasona bakıp bırakıyo.benim bi arkadaşım var o nun da eşi doktordu yine.O da hamileliğinin ilk başında Fadıl Bey'e gitmiş.İkili testi riski çıkmış amniyosentez yapılacakmış ama onunla da ilgilenmemiş.Oda sonra Ayhan Bey'e gitmiş ve çok memnun kalmış.şimdi maaşallah çok tatlı bi oğluşu var.En azında Ayhan Bey 20-25 dk.ultrasona bakıyo.4 boyutlu ultrasonu da var.Her ay ayrıntılı ultrasonla bebişin gelişimini takip ediyo.Sonra bebişin görüntülerini CD'ye çekip sana veriyo.Bi de hasta dosyası var.Oraya her ayki gelişmeleri not alıyo.Saonraki gidişinde hatırlamak için.Bolu da sanırım kötünün iyisi.bebişlerinin hareketlerini artık 4 boyutlu ultrasonla görecek ve çok keyifli zaman geçireceksin.

Doğumun şeklini öbür ay konuşuruz dedi Ayhan Bey.Doğuma girersiniz di mi diye sordum.O da girerim dedi.

canım senin için o kadar çok dua ediyorum ki.bak riskli dönemi de atlattın sayılır.düşükten sonraki psikolojin malum tabi.inşallah bu sefer çok güzel bi hamilelik geçirirp,bebişlerini sağlıkla kucağına alıcaksın canım.bu arada ikili testini de 2 hafta içinde yaptırır sanırım doktorun.bak bu hamilelik sürecini de bi daa hayatımızda ne zaman yaşarız bilmiyorum.doya doya hamişliğin tadını çıkar.eşine nazlar yap.

sorma tatlım ya bi ist dr um iyi şimdilik çok şükür hep iyi olur inş asıl doğum yapacağım inşallah tabi boluda şansıma iyi bir dr a düşemedim.adam gibi dr yokkiama yapacak bişi yok yine ona gdeceğim mecbur.öpüyorum seni dua et teyzesi:)

ayyy canımbeniiim:)çok sağol tatlım RABBİM benim için istediğinin 10 mislini versin inşallah.sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yuvan olsun inşallah.mecbur öle yapcam artık.valla boludayken bidaha görüneyin unutturmayım kendimi diyorum ama korkuyorum ama giderim belki:)mecburen ona gdeceğim artık RABBAİME emanetiz ne yapalım.bi ark da gtmişdi.oda tavsiye etmişti hamilelik yokken ortada.inş iyi olur herşey hepimiz için.

öpüyorum tatlım inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

kontrollerin ayda bir mi.

canım yeter ki bebişlerimiz sağlıkla doğsunçatlak.kilo o kadar önemli değil.benim bi komşum var.9 sene sonra hamiş kalmış.özellikle vücudunda çatlaklar kalsın da vücüdunda hep bebişin izi kalsın istiyomuş hep.ben de 28 haftalığım ama 10 kilo aldım yaklaşık.şu an çok dikkat ediyorum beslenmeme.bi de bazılarının vücüdu su topluyomuş onda çok kilo alınıyomuş.doğumla birlikte o suyu atıyolarmış.bi de emzirince yaklaık 1 sene içinde eski kilolara dönülüyomuş.

ben de şimdiye kadar çatlakla ilgili hiç bişey yapmadım.ama bundan sonra her gün bebe yağı kullanırım herhalde.çünkü benim de göbiş baya büyüdü.ne kadar bakarsan bak bi de ten yapın hassassa çatlıyomuş zaten.benim tenim de çok hassas ve bembeyaz.benim de kesin heryerim çatlayacak.çünkü ergenlik döneminde bile dizimde ve baldırımda çatlaklar oluşmuştu.

mrb kızlar bende az önce dr dan geldim. ayy yine vajinal mantar olmuşum çok kötüyüm :gitme :senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

geçmiş olsun saliha ...neden oluyorki o mantar acaba ..naylon sağlıksız çamaşırlardan mı

geçmiş olsun saliha ...neden oluyorki o mantar acaba ..naylon sağlıksız çamaşırlardan mı

sağol canım. bende bilmiyorum ki dr sadece ıslak kalmıcak iç çamaşırını ütüleyip giyiceksin her gün iç çamşırını değiştiriceksin dedi. ben zaten bunları yapıyodum yine oldu anlamadım gitti ya senağlama senağlama senağlama

yok bence çamaşırdan kaynaklanıyordur ..pamuklu giymen gerek ama hakiki pamuklu olacak ..piyasada satılanlar hep naylon karışımı ..onlardan olabilir...

insallah saglikli bi sekilde dogum yaparsin canim duamiz seninlee oglusumlaa..

gunaydinn arkadaslar nasilsinizzz..biz oglusumla iyiyizzz oglumun arabasi geldii bugunn cok guzelmiss kurdukk bi oglusumm eksik icinde oda insallah saglikli bi sekilde dogar biner arabasinaaa...optumm hepinizii

arkadaşlar selam. 36 yaşındayım. 4 ay önce düşük yaptım. Kürtaj oldum. Doktor 2 ay sonra denemeye başlayın dedi. Geçen ay oldukça denedik ama olmadı. Yine hamile kalabilecek miyim? Çok korkuyorum:))

arkadaşlar selam. 36 yaşındayım. 4 ay önce düşük yaptım. Kürtaj oldum. Doktor 2 ay sonra denemeye başlayın dedi. Geçen ay oldukça denedik ama olmadı. Yine hamile kalabilecek miyim? Çok korkuyorum:))

çok geçmiş olsun İnşaALLAH en kısa zaman da tekrar hamiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…