arkadaşlar selam. 36 yaşındayım. 4 ay önce düşük yaptım. Kürtaj oldum. Doktor 2 ay sonra denemeye başlayın dedi. Geçen ay oldukça denedik ama olmadı. Yine hamile kalabilecek miyim? Çok korkuyorum:))
ayyy canımbeniiim:)çok sağol tatlım RABBİM benim için istediğinin 10 mislini versin inşallah.sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yuvan olsun inşallah.mecbur öle yapcam artık.valla boludayken bidaha görüneyin unutturmayım kendimi diyorum ama korkuyorum ama giderim belki:)mecburen ona gdeceğim artık RABBAİME emanetiz ne yapalım.bi ark da gtmişdi.oda tavsiye etmişti hamilelik yokken ortada.inş iyi olur herşey hepimiz için.
öpüyorum tatlım inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
kontrollerin ayda bir mi.
mrb kızlar bende az önce dr dan geldim. ayy yine vajinal mantar olmuşum çok kötüyüm :gitme :senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
arkadaşlar selam. 36 yaşındayım. 4 ay önce düşük yaptım. Kürtaj oldum. Doktor 2 ay sonra denemeye başlayın dedi. Geçen ay oldukça denedik ama olmadı. Yine hamile kalabilecek miyim? Çok korkuyorum:))
canım yeter ki bebişlerimiz sağlıkla doğsunçatlak.kilo o kadar önemli değil.benim bi komşum var.9 sene sonra hamiş kalmış.özellikle vücudunda çatlaklar kalsın da vücüdunda hep bebişin izi kalsın istiyomuş hep.ben de 28 haftalığım ama 10 kilo aldım yaklaşık.şu an çok dikkat ediyorum beslenmeme.bi de bazılarının vücüdu su topluyomuş onda çok kilo alınıyomuş.doğumla birlikte o suyu atıyolarmış.bi de emzirince yaklaık 1 sene içinde eski kilolara dönülüyomuş.
ben de şimdiye kadar çatlakla ilgili hiç bişey yapmadım.ama bundan sonra her gün bebe yağı kullanırım herhalde.çünkü benim de göbiş baya büyüdü.ne kadar bakarsan bak bi de ten yapın hassassa çatlıyomuş zaten.benim tenim de çok hassas ve bembeyaz.benim de kesin heryerim çatlayacak.çünkü ergenlik döneminde bile dizimde ve baldırımda çatlaklar oluşmuştu.
YAMAN canımcım 55 le hamile kaldım şuanda 76 kiloyum
Salİha Çok geÇmİŞ olsun cnm ya mantar bence kullandıĞın tuvaletten de geÇİyo olabİlİr kalabalık yerlerİn tuvalateİnİ kullanma ve eŞİnde tedavİ gÖrmelİ karŞılıklı olmalı bİ tek sen tedavİ gÖrsende dÜzelmeyebİlİr.
Bİrde streslede baĞlantılı eĞer yoĞun stres sıkıntın varsa bundan da kaynaklanıyor olabİlİr.allah acİl Şİfa versİn. Evde temİzle gÜzelce yıka ve kİmse yokken aÇ bacaĞını ÇamaŞırsız hava alsın sÜreklİ havasız kalmasın.ılık sabunlu suyla yıka sık sık ve azıcıkta sİrke koy İÇİne mİkrobunu kırıyo
hannem cnm benİm dİkkat et kendİne ve meleklerİne allah herkese hayırlı bİr doĞum ve hayırlı bİr evlat nasİp etsİn
geçmiş olsun canım.bol bol su içmeyi ihmal etme.doktorun antibiyotik vermiştir herhalde.
YAMAN canımcım 55 le hamile kaldım şuanda 76 kiloyum
OLSUN CNM HAYIRLISIYLA Bİ DOĞUM YAPTA GERİSİ KOLAY
BENDE ÇOK KİLO ALMAKTAN KORKUYORUM
66 KİLOYUM BİDE 20 KİLO ALIRSAM delikafadulden kafamçokkarıştı :1shok:
ilk aylarda cok yemezsininiz olur kizlar ya dert etmeyin okadar benim 6.ayima girdim daha yeni kilo aliyorumm ilk zamanlar cok onemlii cok yememiniz lazimki cok almayin zaten son aylarda ister istemez aliyonusunuz benle ayni anda hamile kalan bi kac arkadasim var suana dek 10 kilo almislarr ama ben hep dikkat ettimm helede cukulata felan yemezsem almiyorumm bu aralar yedim birazz ve dis agrimda geri basladii tabii...
kimse yazmayacak galiba neyse ben yinede yazayım kızlar bugün bebişimi gördüm büyümüş kocaman olmuşçok haraketliydi annesine el salladı gülümsedi ve zıplıyordu bi dakka yerinde durmuyor bebişim ve doktorum kıza benziyor dedi ama kesin değil ense kalınlığına baktı oda iyi çıktı ikili test için kan verdim haftaya salı alacağım herşey yolunda yaniçok mutluyum ama bebeğim iki gün geriden geliyor önceki randevumda iki gün ilerideydi o biraz üzdü beni ama onun haricinde herşey yolunda...
HANNEMCİM yazını okudum ama cevap vermeye vakit bulamadım canım benim bak iki can taşıyosun seninkiyle beraber üç canlısın çok dikkat et kendine başkalarının seni üzmesine izin verme bi kaç gün rapor al istirahat et ve sakın strese sokma kendini bebişlerin etkilenmesin sakin olmaya çalış üzülme olurmu...:teselli:
OLGAYCIM SEN NASILSIN SENİNDE 28 HAFTAN DOLMUŞ NE GÜZEL BELKİ SENİN KIZA Bİ KIZ KARDEŞ GELEBİLİR AMA KESİN DEĞİL 1 AY SONRA KESİNLEŞECEK BUGÜN BEBEĞİMİ GÖRDÜM KOCAMAN OLMUŞ YA Bİ HARAKETLERİ VARDI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM ARTIK BEBEĞİMİ HİSSETMEK İSTİYORUM YA BEN NEYSE İNŞ O GÜNLERDE GELECEK..:CüvCüv:
UMUTLUYUZ CANIM OĞLUNA TAKACAĞIN İSİM ÇOK GÜZEL DOĞUMADA AZ KALDI İNŞ EN KISA ZAMANDA ALACAKSIN HAYIRLISIYLA OĞLUNU KUCAĞINA RESİM OLAYINA GELİNCE BANADA YAMAN ANLATMIŞTI O DİYELİM O SANA ANLATIR HERHALDE ÇÜNKÜ O DAHA İYİ BİLİYOR ..
DİĞER ARKADAŞLARIM MERYEMCİM SEN NASILSIN OĞLUNUN ARABASI GELMİŞ İÇİNDEDE OĞLUNU GÖRECEĞİN GÜNLER ÇABUK GELİR İNŞ BENDE GÖRDÜM BEBİŞİMİ BUGÜN TEYZESİ ÇOK HARAKETLİYDİ MAŞALLAH HAFTAYA ZEKA TESTİNİ GÖSTERMEYE GİDİCEM İNŞ O ZAMANDA BEBEĞİMİ GÖREBİLİRİM..
DERYA.DKUPCU.ROBOT.SALİHA.ÖZLEM.YAMANCIM SİZLER NASILSINIZ VE ADI AKLIMA GELMEYEN DİPER ARKADAŞLARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR UMARIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?