Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Salıha Çok geÇmıŞ olsun cnm ya mantar bence kullandıĞın tuvaletten de geÇıyo olabılır kalabalık yerlerın tuvalateını kullanma ve eŞınde tedavı gÖrmelı karŞılıklı olmalı bı tek sen tedavı gÖrsende dÜzelmeyebılır.
Bırde streslede baĞlantılı eĞer yoĞun stres sıkıntın varsa bundan da kaynaklanıyor olabılır.allah acıl Şıfa versın. Evde temızle gÜzelce yıka ve kımse yokken aÇ bacaĞını ÇamaŞırsız hava alsın sÜreklı havasız kalmasın.ılık sabunlu suyla yıka sık sık ve azıcıkta sırke koy ıÇıne mıkrobunu kırıyo

hannem cnm benım dıkkat et kendıne ve meleklerıne allah herkese hayırlı bır doĞum ve hayırlı bır evlat nasıp etsın

arkadaşlar selam. 36 yaşındayım. 4 ay önce düşük yaptım. Kürtaj oldum. Doktor 2 ay sonra denemeye başlayın dedi. Geçen ay oldukça denedik ama olmadı. Yine hamile kalabilecek miyim? Çok korkuyorum:))

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM AMA ÖNCELİKLE SAKİN OLMALISIN BÖLE PANİK VE STRES YAPARSAN HİÇ OLMAZ UMARIM TEZ ZAMANDA GELİR MELEĞİN :ecrin_bebek:

evet canım ayda 1 kez gidiyorum Ayhan Bey'e.ekstra tahlil v.s olursa ay ortasında bana gün veriyor gel diye.sen doğumu Bolu'da yapacaksan eğer ve doktorun doğuma girmesini istiyosan muhakkak ayda 1 kez gitmelisin canım.yoksa doğuma girmiyolarmış maalesef.hele senin bebeişler ikiz.

canım bi de doğum hastanesi o kadar kalabalık ki.özeline gitmezsen hiç ilgilenmiyolar maalesef.bi de tahlillerde falan sıra beklemeden seni hemen alır.

mrb kızlar bende az önce dr dan geldim. ayy yine vajinal mantar olmuşum çok kötüyüm :gitme :senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

geçmiş olsun canım.bol bol su içmeyi ihmal etme.doktorun antibiyotik vermiştir herhalde.

arkadaşlar selam. 36 yaşındayım. 4 ay önce düşük yaptım. Kürtaj oldum. Doktor 2 ay sonra denemeye başlayın dedi. Geçen ay oldukça denedik ama olmadı. Yine hamile kalabilecek miyim? Çok korkuyorum:))

geçmiş olsun canım.ben de ilk hamileliğimde düşük yaptım.senin gibi bi daha hamiş kalamazsam diye çok korkuyodum ama çok şükür ki şu an 28 haftalık hamileyim.

bu topikteki bir çok arkadaşımız da düşük yaptı. ama şimdi çok şükür ki hepimiz hamileyiz.

biraz rahatla.stresten uzak tut kendini.bak bir kere kaldıysan bi daha kalırsın tabiki.
Allah bebiş isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip eder inşallah.

canım ben de bebe yağı hiç işe yaramadı herşeyi sür bence kilo alma hamurişi yeme tatlı yeme bunlar bebeğe yaramaz zaten,,,,komşunda alemmiş kız kadıncağız ne yapsın gerçi yıllar sonra bulmuş bebişi,,,,benim de ayaklarım davul gibi oldu şişlikten

sağol canım önerilerin için çok teşekkürler

geçmiş olsun canım.bol bol su içmeyi ihmal etme.doktorun antibiyotik vermiştir herhalde.

ALLAH razı olsun evet fitil verdi krem verdi bir de hap verdi onları kullanıcam. canım zaten günde 10 bardaktan fazla su içiyorum son 2 haftadır. bakalım tez zaman da geçer inşaALLAH.

OLSUN CNM HAYIRLISIYLA Bİ DOĞUM YAPTA GERİSİ KOLAY
BENDE ÇOK KİLO ALMAKTAN KORKUYORUM
66 KİLOYUM BİDE 20 KİLO ALIRSAM delikafadulden kafamçokkarıştı :1shok:

ayy yaman aynı kilodayız senle. bende hamile kalırsam 80 den aşağı doğuma gitmem herhalde senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ilk aylarda cok yemezsininiz olur kizlar ya dert etmeyin okadar benim 6.ayima girdim daha yeni kilo aliyorumm ilk zamanlar cok onemlii cok yememiniz lazimki cok almayin zaten son aylarda ister istemez aliyonusunuz benle ayni anda hamile kalan bi kac arkadasim var suana dek 10 kilo almislarr ama ben hep dikkat ettimm helede cukulata felan yemezsem almiyorumm bu aralar yedim birazz ve dis agrimda geri basladii tabii...

doğru diyosun cnm da bazı bünyeler yemesede alıyo hayırlısı bakalım
sen kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo aldın şimdilik

Biz rejime şimdiden başlayalım bari:gitme:

Yaaaaaaaaaaaaaaa bu topıĞe noldu bÖle daĞıldı herkes gelmez oldu kımseeeeeee

kimse yazmayacak galiba neyse ben yinede yazayım kızlar bugün bebişimi gördüm büyümüş kocaman olmuşçok haraketliydi annesine el salladı gülümsedi ve zıplıyordu bi dakka yerinde durmuyor bebişim ve doktorum kıza benziyor dedi ama kesin değil ense kalınlığına baktı oda iyi çıktı ikili test için kan verdim haftaya salı alacağım herşey yolunda yaniçok mutluyum ama bebeğim iki gün geriden geliyor önceki randevumda iki gün ilerideydi o biraz üzdü beni ama onun haricinde herşey yolunda...

HANNEMCıM yazını okudum ama cevap vermeye vakit bulamadım canım benim bak iki can taşıyosun seninkiyle beraber üç canlısın çok dikkat et kendine başkalarının seni üzmesine izin verme bi kaç gün rapor al istirahat et ve sakın strese sokma kendini bebişlerin etkilenmesin sakin olmaya çalış üzülme olurmu...:teselli:

OLGAYCIM SEN NASILSIN SENıNDE 28 HAFTAN DOLMUŞ NE GÜZEL BELKı SENıN KIZA Bı KIZ KARDEŞ GELEBıLıR AMA KESıN DEĞıL 1 AY SONRA KESıNLEŞECEK BUGÜN BEBEĞıMı GÖRDÜM KOCAMAN OLMUŞ YA Bı HARAKETLERı VARDI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM ARTIK BEBEĞıMı HıSSETMEK ıSTıYORUM YA BEN NEYSE ıNŞ O GÜNLERDE GELECEK..:CüvCüv:

UMUTLUYUZ CANIM OĞLUNA TAKACAĞIN ıSıM ÇOK GÜZEL DOĞUMADA AZ KALDI ıNŞ EN KISA ZAMANDA ALACAKSIN HAYIRLISIYLA OĞLUNU KUCAĞINA RESıM OLAYINA GELıNCE BANADA YAMAN ANLATMIŞTI O DıYELıM O SANA ANLATIR HERHALDE ÇÜNKÜ O DAHA ıYı BıLıYOR ..

DıĞER ARKADAŞLARIM MERYEMCıM SEN NASILSIN OĞLUNUN ARABASI GELMıŞ ıÇıNDEDE OĞLUNU GÖRECEĞıN GÜNLER ÇABUK GELıR ıNŞ BENDE GÖRDÜM BEBıŞıMı BUGÜN TEYZESı ÇOK HARAKETLıYDı MAŞALLAH HAFTAYA ZEKA TESTıNı GÖSTERMEYE GıDıCEM ıNŞ O ZAMANDA BEBEĞıMı GÖREBıLıRıM..

DERYA.DKUPCU.ROBOT.SALıHA.ÖZLEM.YAMANCIM SıZLER NASILSINIZ VE ADI AKLIMA GELMEYEN DıPER ARKADAŞLARIM HEPıNıZ ıYıSıNıZDıR UMARIM...

canım cok sevındım bebegının ıyı olmasına
cınsıyetı bıdaha gıdısınde tam bellı olur sanırım
bu aralar ben cok gıremıyorum olan bıtenden uzak kaldımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…