kimse yazmayacak galiba neyse ben yinede yazayım kızlar bugün bebişimi gördüm büyümüş kocaman olmuşçok haraketliydi annesine el salladı gülümsedi ve zıplıyordu bi dakka yerinde durmuyor bebişim ve doktorum kıza benziyor dedi ama kesin değil ense kalınlığına baktı oda iyi çıktı ikili test için kan verdim haftaya salı alacağım herşey yolunda yaniçok mutluyum ama bebeğim iki gün geriden geliyor önceki randevumda iki gün ilerideydi o biraz üzdü beni ama onun haricinde herşey yolunda...
HANNEMCİM yazını okudum ama cevap vermeye vakit bulamadım canım benim bak iki can taşıyosun seninkiyle beraber üç canlısın çok dikkat et kendine başkalarının seni üzmesine izin verme bi kaç gün rapor al istirahat et ve sakın strese sokma kendini bebişlerin etkilenmesin sakin olmaya çalış üzülme olurmu...:teselli:
OLGAYCIM SEN NASILSIN SENİNDE 28 HAFTAN DOLMUŞ NE GÜZEL BELKİ SENİN KIZA Bİ KIZ KARDEŞ GELEBİLİR AMA KESİN DEĞİL 1 AY SONRA KESİNLEŞECEK BUGÜN BEBEĞİMİ GÖRDÜM KOCAMAN OLMUŞ YA Bİ HARAKETLERİ VARDI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM ARTIK BEBEĞİMİ HİSSETMEK İSTİYORUM YA BEN NEYSE İNŞ O GÜNLERDE GELECEK..:CüvCüv:
UMUTLUYUZ CANIM OĞLUNA TAKACAĞIN İSİM ÇOK GÜZEL DOĞUMADA AZ KALDI İNŞ EN KISA ZAMANDA ALACAKSIN HAYIRLISIYLA OĞLUNU KUCAĞINA RESİM OLAYINA GELİNCE BANADA YAMAN ANLATMIŞTI O DİYELİM O SANA ANLATIR HERHALDE ÇÜNKÜ O DAHA İYİ BİLİYOR ..
DİĞER ARKADAŞLARIM MERYEMCİM SEN NASILSIN OĞLUNUN ARABASI GELMİŞ İÇİNDEDE OĞLUNU GÖRECEĞİN GÜNLER ÇABUK GELİR İNŞ BENDE GÖRDÜM BEBİŞİMİ BUGÜN TEYZESİ ÇOK HARAKETLİYDİ MAŞALLAH HAFTAYA ZEKA TESTİNİ GÖSTERMEYE GİDİCEM İNŞ O ZAMANDA BEBEĞİMİ GÖREBİLİRİM..
DERYA.DKUPCU.ROBOT.SALİHA.ÖZLEM.YAMANCIM SİZLER NASILSINIZ VE ADI AKLIMA GELMEYEN DİPER ARKADAŞLARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR UMARIM...
masallah..bende 3 kilo aldimm hemen hemen su son haftlarda aldim onudaa musafir felan derken yedim tabii bol bol benimde bebegim 1 hafta buyuk cikiyor normalki dogum tarihinden
OLSUN CNM HAYIRLISIYLA Bİ DOĞUM YAPTA GERİSİ KOLAY
BENDE ÇOK KİLO ALMAKTAN KORKUYORUM
66 KİLOYUM BİDE 20 KİLO ALIRSAM delikafadulden kafamçokkarıştı :1shok:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
canım bebişini görmüşsün ne güzel,,,en başta 2 gün geri veya ileri olması önemli değil canımcım kafana takma,,,sen kız mı erkek mi istiyorsun
bat cim aksilik ya perşembe günü randevu verdiler sabahleyin 7.30 da ismimi yazdırdık anca perşembeye sıra geldi
ama bugün mecburen acilservise gittik dün ben de bir bulantı bir başagrısı başladı su bile içemedim
sabah bana 2 serum taktılar çok şkür şimdi daha iyiyim
canimm ne guzel bebisi gormussunn merak etme iki gun cok onemli degil bencee...enim oglusumda 1 hafta onde dogum tarihi bende gittim doktora gecen hafta iyiyydi bizdede hersey 4 .aya girdinmi yavas yavas hareketlerinide hissedersin insan bana ozaman daha cok iyi anliyosun hamile oldugunuu benim oglusumda masaallah cok hareketlii aramizdaki tek iletisim suan onun tekmelerii rabbim hepsine saglik sihat versinn insallah canimmkimse yazmayacak galiba neyse ben yinede yazayım kızlar bugün bebişimi gördüm büyümüş kocaman olmuşçok haraketliydi annesine el salladı gülümsedi ve zıplıyordu bi dakka yerinde durmuyor bebişim ve doktorum kıza benziyor dedi ama kesin değil ense kalınlığına baktı oda iyi çıktı ikili test için kan verdim haftaya salı alacağım herşey yolunda yaniçok mutluyum ama bebeğim iki gün geriden geliyor önceki randevumda iki gün ilerideydi o biraz üzdü beni ama onun haricinde herşey yolunda...
HANNEMCİM yazını okudum ama cevap vermeye vakit bulamadım canım benim bak iki can taşıyosun seninkiyle beraber üç canlısın çok dikkat et kendine başkalarının seni üzmesine izin verme bi kaç gün rapor al istirahat et ve sakın strese sokma kendini bebişlerin etkilenmesin sakin olmaya çalış üzülme olurmu...:teselli:
OLGAYCIM SEN NASILSIN SENİNDE 28 HAFTAN DOLMUŞ NE GÜZEL BELKİ SENİN KIZA Bİ KIZ KARDEŞ GELEBİLİR AMA KESİN DEĞİL 1 AY SONRA KESİNLEŞECEK BUGÜN BEBEĞİMİ GÖRDÜM KOCAMAN OLMUŞ YA Bİ HARAKETLERİ VARDI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM ARTIK BEBEĞİMİ HİSSETMEK İSTİYORUM YA BEN NEYSE İNŞ O GÜNLERDE GELECEK..:CüvCüv:
UMUTLUYUZ CANIM OĞLUNA TAKACAĞIN İSİM ÇOK GÜZEL DOĞUMADA AZ KALDI İNŞ EN KISA ZAMANDA ALACAKSIN HAYIRLISIYLA OĞLUNU KUCAĞINA RESİM OLAYINA GELİNCE BANADA YAMAN ANLATMIŞTI O DİYELİM O SANA ANLATIR HERHALDE ÇÜNKÜ O DAHA İYİ BİLİYOR ..
DİĞER ARKADAŞLARIM MERYEMCİM SEN NASILSIN OĞLUNUN ARABASI GELMİŞ İÇİNDEDE OĞLUNU GÖRECEĞİN GÜNLER ÇABUK GELİR İNŞ BENDE GÖRDÜM BEBİŞİMİ BUGÜN TEYZESİ ÇOK HARAKETLİYDİ MAŞALLAH HAFTAYA ZEKA TESTİNİ GÖSTERMEYE GİDİCEM İNŞ O ZAMANDA BEBEĞİMİ GÖREBİLİRİM..
DERYA.DKUPCU.ROBOT.SALİHA.ÖZLEM.YAMANCIM SİZLER NASILSINIZ VE ADI AKLIMA GELMEYEN DİPER ARKADAŞLARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR UMARIM...
maşallah canım az almışsın ben bebişim ii beslensin diye habire yedim bir de annem sağolsun bana iş yaptırmıyor yeyip yatıyorum sürekli,,,seninki de önde maşallah
hayır bir sorun yok çok şükür hiç bulantım filan yoktu ama iştahsızlık vardı bende
dılayısıyla bünyem zayıf düşmüş
dr az ve sık ye öğünlerini 6 ya cıkar beslenmeden kaynaklanmış sorun yani
bulantı ve kusmanın şiddetli olmas ondan kaynaklanıyormuş
kimse yazmayacak galiba neyse ben yinede yazayım kızlar bugün bebişimi gördüm büyümüş kocaman olmuşçok haraketliydi annesine el salladı gülümsedi ve zıplıyordu bi dakka yerinde durmuyor bebişim ve doktorum kıza benziyor dedi ama kesin değil ense kalınlığına baktı oda iyi çıktı ikili test için kan verdim haftaya salı alacağım herşey yolunda yaniçok mutluyum ama bebeğim iki gün geriden geliyor önceki randevumda iki gün ilerideydi o biraz üzdü beni ama onun haricinde herşey yolunda...
bat cim aksilik ya perşembe günü randevu verdiler sabahleyin 7.30 da ismimi yazdırdık anca perşembeye sıra geldi
ama bugün mecburen acilservise gittik dün ben de bir bulantı bir başagrısı başladı su bile içemedim
günaydın kızlar.dün o kadar çok uyumuşum ki.bugün kendimi bomba gibi hissediyorum.
günaydın kızlar.dün o kadar çok uyumuşum ki.bugün kendimi bomba gibi hissediyorum.
hayır bir sorun yok çok şükür hiç bulantım filan yoktu ama iştahsızlık vardı bende
dılayısıyla bünyem zayıf düşmüş
dr az ve sık ye öğünlerini 6 ya cıkar beslenmeden kaynaklanmış sorun yani
bulantı ve kusmanın şiddetli olmas ondan kaynaklanıyormuş
canimm ne guzel bebisi gormussunn merak etme iki gun cok onemli degil bencee...enim oglusumda 1 hafta onde dogum tarihi bende gittim doktora gecen hafta iyiyydi bizdede hersey 4 .aya girdinmi yavas yavas hareketlerinide hissedersin insan bana ozaman daha cok iyi anliyosun hamile oldugunuu benim oglusumda masaallah cok hareketlii aramizdaki tek iletisim suan onun tekmelerii rabbim hepsine saglik sihat versinn insallah canimm
evet canim aama ben hergun 1 saaat yuruyorumm bugun sabahtan yurudum birazdan yine cikip yurucez esimlee yurumek cok iyii geliyorr hem yediklerimi hazm ediyorum hemde temiz hava iyii geliyorr oglusumda yurudukten sonra cok hareketleniyor sankii esimm anasi gibi gezmeyi cok seviyor bi diyorrr
robot cicim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?