Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım bebişini görmüşsün ne güzel,,,en başta 2 gün geri veya ileri olması önemli değil canımcım kafana takma,,,sen kız mı erkek mi istiyorsun

masallah..bende 3 kilo aldimm hemen hemen su son haftlarda aldim onudaa musafir felan derken yedim tabii bol bol benimde bebegim 1 hafta buyuk cikiyor normalki dogum tarihinden

maşallah canım az almışsın ben bebişim ii beslensin diye habire yedim bir de annem sağolsun bana iş yaptırmıyor yeyip yatıyorum sürekli,,,seninki de önde maşallah

OLSUN CNM HAYIRLISIYLA Bİ DOĞUM YAPTA GERİSİ KOLAY
BENDE ÇOK KİLO ALMAKTAN KORKUYORUM
66 KİLOYUM BİDE 20 KİLO ALIRSAM delikafadulden kafamçokkarıştı :1shok:

dikkat edersen almazsın canım bebeğe faydalı şeylerden ye tatlıyı kes almazsın merak etme

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

iyi akşamlar canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldun...

canım bebişini görmüşsün ne güzel,,,en başta 2 gün geri veya ileri olması önemli değil canımcım kafana takma,,,sen kız mı erkek mi istiyorsun

sağol canımya ne bileyim gün sayıyodum şimdi ikigün geri atınca üzüldüm arkadaşımın bebeğide geriden geliyo oda üzüldü neyse vardır bundada bi hayır dimi ben kız istiyorum canım ...

bat cim aksilik ya perşembe günü randevu verdiler sabahleyin 7.30 da ismimi yazdırdık anca perşembeye sıra geldi
ama bugün mecburen acilservise gittik dün ben de bir bulantı bir başagrısı başladı su bile içemedim
sabah bana 2 serum taktılar çok şkür şimdi daha iyiyim

geçmişolsun canım ya neden olduki öyle kendine dikkat et kendine bebek nasıl peki bi sorun yok dimi şimdi..

hayır bir sorun yok çok şükür hiç bulantım filan yoktu ama iştahsızlık vardı bende
dılayısıyla bünyem zayıf düşmüş
dr az ve sık ye öğünlerini 6 ya cıkar beslenmeden kaynaklanmış sorun yani
bulantı ve kusmanın şiddetli olmas ondan kaynaklanıyormuş

canimm ne guzel bebisi gormussunn merak etme iki gun cok onemli degil bencee...enim oglusumda 1 hafta onde dogum tarihi bende gittim doktora gecen hafta iyiyydi bizdede hersey 4 .aya girdinmi yavas yavas hareketlerinide hissedersin insan bana ozaman daha cok iyi anliyosun hamile oldugunuu benim oglusumda masaallah cok hareketlii aramizdaki tek iletisim suan onun tekmelerii rabbim hepsine saglik sihat versinn insallah canimm
maşallah canım az almışsın ben bebişim ii beslensin diye habire yedim bir de annem sağolsun bana iş yaptırmıyor yeyip yatıyorum sürekli,,,seninki de önde maşallah

evet canim aama ben hergun 1 saaat yuruyorumm bugun sabahtan yurudum birazdan yine cikip yurucez esimlee yurumek cok iyii geliyorr hem yediklerimi hazm ediyorum hemde temiz hava iyii geliyorr oglusumda yurudukten sonra cok hareketleniyor sankii esimm anasi gibi gezmeyi cok seviyor bi diyorrr

canimm yagli yememege calis suan onlar cok bulanti yapiyor kizartma gibi seyler iyii gelmiyor meyve ye bol bol onlar rahatlamana yardimi olur...

gözün aydın canım.ne güzel bebeişin sana selm da yollamış.benim de 13.haftamda doktor kıza benziyor demişti.ama 16.haftamda kesin kız dedi.şimdi sen çok heyecanlısındır da.4 hafta sonra da hareketlerini hissedersin canım.ilk başta karnında su baloncuğu patlaması,ya da kelebek kanat çırpması gibi hissedersin.ilerki haftalarda iyice şiddetlenir.benim kızım da çok hareketliydi.doktor ense kalınlığını bile zor ölçmüştü.ultrasonda bacak bacak üstüne atıp,zafer işareti yapıyordu.ama son 2 gitmemde de yüzünü göstermedi yaa.kız yaa naz yapıyo bize.

canım ultrasonda +8-8 gün yanılma payı var.2 gün çok dert değil.yumurtlama tarihinden de kaynaklanabilir.doktorun sorun yok dediyse sorun yoktur.inşallahsonucun da iyi çıkacaktır canım.

bu arada bir deyime göre ikili testte çıkan free BHCG değeri 50'nin üstündeyse bebeğin cinsiyeti kız oluyomuş.benimki 108 çıkmıştı.ve kızım olacak.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım.beslenmene ve dinlenmene dikkat et.

bat gözün aydın cnm çok sevindim bebğinin iyi olmasına allah hayırlı doğumlar nasip etsin hpinize

olgay nasılsın cnm

teolog çok geçmiş olsunn neyin var

günaydın kızlar.dün o kadar çok uyumuşum ki.bugün kendimi bomba gibi hissediyorum.

ben çok uyuyunca baş ağrısından kendime gelemiyorum iimi :bbo:

çok geçmiş olsun ..ALLAH acil şifa versin..kendimi düşünüyorum da benim de bünyem çok hassas umarım zor bir hamilelik olmaz ..çok kusarım gibi geliyor ama hayırlısı ...

ben de hamileyken yürümeyi düşünüyorum inş. :Saruboceq:yürümeyi çok severim de sositososito
bu arada doğumu kolay yapmak için egzersizler varmış onları deniyor musunuz hamile baynlar
CADIARZU

hadi hayırlısı bat ..ultrasonlara baktım çok heyecanlandım heee ...kimbilir sen neler hissediyorsun ..bir de şu 4 boyutlu ultrasonlar var ..hele onlar dehşet yaa ..çocuğun her hareketi belli oluyor çok belirgin..nette izlerim ben öyle ara ara da ..bir ara suda doğumu izliyordum iimi :jeyyar:
çok manyağım çok ...doğumun nesini izliyorsun değilmi ..ice korkacaksın başka işin mi yok ama şu gözüme laf geçiremiyorum ..illla da bak diyor :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…