hihoyyyt Günaydın hihoyyyt
nesi komik neden şaşırdın :roflol: lülülülülülümutfak_robotu_muyum_neyim Alıntı:
YAMAN kullanıcısından alıntı
robot cicim nasılsın
cicimmi
iyiyim yaman sen nasılsın
nasılsın cnm ya konuşamıyoz senle bu aralar
nesi komik neden şaşırdın :roflol: lülülülülülü
bilmem ..ben pek canımlı cicimli konuşmam da ondan galiba kaydirigubbakcemile3
EVT SEN ULEN Lİ KONUŞMAYI SEVİYOSUN
BENDE NEFRET EDİYORUM
BAK KOCAMLA DAHA BİRBİRİMİZE SALAK BİLE DEMEDİK
ARKADAŞ ÇEVREMDEDE ÖYLEYİM Bİ SEN DİYON ONADA TEPEM ATIYOklava: alsanaalsanasmile kötükedihüso
tamam demem ozaman sen de çok alıngansın ben de bundan hiç hoşlanmıyorum ..bir tek alınan sensin buna ama dikkat edersen ...ulennn ulann demek değil bunu anlamamışsın ...ben argo konuşmayı hiç sevmem bunu da böylece bil ..ağzımdan tek kelime argo çıkmaz ..ulennn lafı da muhabbet olsun diye söylenen bir laf ...neyse yaaa ben sana takılmasam daha ii olur ..seninle iki muhabbet edilmiyor hee..herşeye takıyorsun ...kötükedihüso
YÜRÜ GİT :1shok: KONUŞAMIYOMUŞ sempatiksalakcinni
BENDE Bİ SENLE BÖLE YAZIŞIYOM boshayallersmile
ANLADIM SEN BENİ SEVMİYON Çok üzgünüm çoook
AMA ULEN ULEN DEMEK DEĞİLSE HAYATIM CİCİM ŞEKERİŞMLE HİTAP ET OZAMAN -tatlicadiarzu- :jeyyar:
Alooooooo bu ne yaaaaa
herkez istediğini yazar yaaaaa
ooooo laflarımıza dikkat edemeyizya
burada herkezin yapısı farklı farklı
hepsine göre hareket edilmezki
taktığınız şeye bak...
Çoluk çocuk takmaz ayol bunları :roflol: :roflol: delikafadulden kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: :a015: senağlama
Alooooooo bu ne yaaaaa
herkez istediğini yazar yaaaaa
ooooo laflarımıza dikkat edemeyizya
burada herkezin yapısı farklı farklı
hepsine göre hareket edilmezki
taktığınız şeye bak...
Çoluk çocuk takmaz ayol bunları :roflol: :roflol: delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Nolur gitmeee uafk tefek şeylere küsüp nolur gitmeeee aklinialirimsmile :roflol: delikafadulden
DAA HAMİLE KALIP GÖBEK YARIŞTIRCAZ SENLEEE lülülülülülü
bu arada şu yaz gelse de çalışmalara başlasam yaaa ....kafamı kurcalayan bir şey var ama ..
ben doğum kotrol hapını kullanırken hep yarım yamalak kullandım ..hep 2 günde bir filan aldım ama hiç kaza ile bir şey olmadı ..ne korumuş beni beee ..ama düşünmüyor da değilim heee..yarım yamalak korumasına rağmen hiç bir vukuat olmadı 1,5 sene kadar ..acaba gebe kalmam gecikecekmiki hemen olmuyormuki benim bebeğim((( insanın aklına gelmiyor değil (
ayyy bende aynıyımlmaz: yasmin kullandım 3 yıl yarım yamalak
3 aydır beni koruyooo
bakalım ne zaman bebişşş gelecek :1shok:
aslında bazen diyorum ki çalışaları önemi alsam ..şimdi başlarız çalışma 5-6 ay olmazsa çok üzülürüm ...
bu arada şu yaz gelse de çalışmalara başlasam yaaa ....kafamı kurcalayan bir şey var ama ..
ben doğum kotrol hapını kullanırken hep yarım yamalak kullandım ..hep 2 günde bir filan aldım ama hiç kaza ile bir şey olmadı ..ne korumuş beni beee ..ama düşünmüyor da değilim heee..yarım yamalak korumasına rağmen hiç bir vukuat olmadı 1,5 sene kadar ..acaba gebe kalmam gecikecekmiki hemen olmuyormuki benim bebeğim((( insanın aklına gelmiyor değil (
valla ilk aylar kalan çooook az cnm
bence sende 2-3 ay beklersin en az....alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?