Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bilmem ..ben pek canımlı cicimli konuşmam da ondan galiba kaydirigubbakcemile3

EVT SEN ULEN Lİ KONUŞMAYI SEVİYOSUN
BENDE NEFRET EDİYORUM
BAK KOCAMLA DAHA BİRBİRİMİZE SALAK BİLE DEMEDİK
ARKADAŞ ÇEVREMDEDE ÖYLEYİM Bİ SEN DİYON ONADA TEPEM ATIYO klava: alsanaalsanasmile kötükedihüso

tamam demem ozaman sen de çok alıngansın ben de bundan hiç hoşlanmıyorum ..bir tek alınan sensin buna ama dikkat edersen ...ulennn ulann demek değil bunu anlamamışsın ...ben argo konuşmayı hiç sevmem bunu da böylece bil ..ağzımdan tek kelime argo çıkmaz ..ulennn lafı da muhabbet olsun diye söylenen bir laf ...neyse yaaa ben sana takılmasam daha ii olur ..seninle iki muhabbet edilmiyor hee..herşeye takıyorsun ...kötükedihüso

YÜRÜ GİT :1shok: KONUŞAMIYOMUŞ sempatiksalakcinni
BENDE Bİ SENLE BÖLE YAZIŞIYOM boshayallersmile
ANLADIM SEN BENİ SEVMİYON Çok üzgünüm çoook
AMA ULEN ULEN DEMEK DEĞİLSE HAYATIM CİCİM ŞEKERİŞMLE HİTAP ET OZAMAN -tatlicadiarzu- :jeyyar:

ben normal hayatımda da kimseye öyle canım cicim hayatım demiyorum diyemiyorum yapımda yok ...
sevip sevmemek konusuna gelince ulennn diyorsam onun da bir anlamı var işte ama takıntılarından dolayı onu da anlamıyorsun alsanaalsanasmile

neyse ben sana yaman diyeyim olsun bitsin sen de takmamış olursun böylece ...

Alooooooo bu ne yaaaaa
herkez istediğini yazar yaaaaa
ooooo laflarımıza dikkat edemeyizya
burada herkezin yapısı farklı farklı
hepsine göre hareket edilmezki
taktığınız şeye bak...
Çoluk çocuk takmaz ayol bunları :roflol: :roflol: delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Aaaaa ben bebiş istiyommm yaaaa
ilgilenin benle birazzz...
doktora gitsemmi acaba bu hafta
kontrolll'eee
doktorlar dalga geçer diye tırsıyom valla :sinifsinif:

ben de onu diyorum da kızıyor bana ..ulennn demişim de ona kızıyor ..ulannn demedimki ulennn diyorum onu da sevdiğimden diyorum yani ..muhabbet olsun ..azıcık gülün diye ...ama cık takmış bi kere ..bak topiği terkeceğim heee ...sonra da bu topic niye sessiz dersiniz ona göre ...:sinifsinif:

:çok üzgünüm: :a015: senağlama

olumunekankayizsmile

BAK ROBOTLA BİR OLUP SENİ DÖVERİZ HAAAA şakkıdı
KIS TAKILMAK DEĞİL ÖYLESİNE YAZIYOZ BANA DÜŞMEZKİ KİMSENİN KONUŞMASINI YARGILAMAK İŞİMİZ YOK BİRBİRİMİZE GICIKLIK YAPIYOZ İŞTE kaydirigubbakcemile5 vereliniortak

Nolur gitmeee uafk tefek şeylere küsüp nolur gitmeeee aklinialirimsmile :roflol: delikafadulden

DAA HAMİLE KALIP GÖBEK YARIŞTIRCAZ SENLEEE lülülülülülü

bu arada şu yaz gelse de çalışmalara başlasam yaaa ....kafamı kurcalayan bir şey var ama ..
ben doğum kotrol hapını kullanırken hep yarım yamalak kullandım ..hep 2 günde bir filan aldım ama hiç kaza ile bir şey olmadı ..ne korumuş beni beee ..ama düşünmüyor da değilim heee..yarım yamalak korumasına rağmen hiç bir vukuat olmadı 1,5 sene kadar ..acaba gebe kalmam gecikecekmiki hemen olmuyormuki benim bebeğim ((( insanın aklına gelmiyor değil (

ayyy bende aynıyım lmaz: yasmin kullandım 3 yıl yarım yamalak
3 aydır beni koruyooo
bakalım ne zaman bebişşş gelecek :1shok:

ayyy bende aynıyım lmaz: yasmin kullandım 3 yıl yarım yamalak
3 aydır beni koruyooo
bakalım ne zaman bebişşş gelecek :1shok:

aslında bazen diyorum ki çalışaları önemi alsam ..şimdi başlarız çalışma 5-6 ay olmazsa çok üzülürüm ...

CNM BIRAKTINMI HAPI KULLANMAYI HAKKATEN SENİ BAYA İYİ KORUMUŞ BU HAP yerimseniben

HAPI BRK EŞİN KORUNSUN CNM Bİ MÜDDET

bu arada eşim gözlerini çizdirelim diyor .gözlük kullanıyorum ben 10 yıldır ama sürekli değil sadece dışarı çıktığım zaman uzağı göremediğim için takıyorum ...10 yıldır da gözlük numaram hiç değişmedi ...kaldır at artık uğraşma şununla diyor ..gözlüğüm de çok eskidi .e ii bir gözlük almak istesen 400-500 ü buluyor ..onun yerine çizdirelim gitsin uğraşma diyor ama ben cesaret edemiyorum niyeyse ..halbuki çok cesaretliyimdir :)) dünya göz de olmayı düşünüyorum inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…