Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende 2006 yılının 6. ayında çizdirdim robot. korkulacak bir şey yok ama ilk 1 hafta çok canım yanmıştı özellikle de ilk gün lazer işlemi bittikten sonra sabahı zor ettim. neyseki çok şükür şimdi iyiyim.aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sen de dünya gözde mi yaptırdın ..göz numaran kaçtı ...ameliyattan sonra numaran geri geldimi..
bu arada herkese merhabalar :)

tam da ben sana günaydın diyecektim :))

anladım canım sen dikkat et yinede kendine iştahsızlık bendede vardı başlarda çok yiyordum sonra birden iştahım kesildi halada öyle çok yiyemiyorum mide bulantısından ama bende kusma yok her bünyeye göre değişiyo sen kendine çok iyi bak sütünü cevizini yiyebiliyorsan balığını ben balık hiç yemedim onun yerine ceviz yiyorum sende atlama bunları olurmuopuyorumnanaktan

bat canim masallah bebeginee varya masallah oglusuna yaziyodumm allahmi soyletti nee

günaydın meryemcim evet bebişimi gördüm haraketlerini izledikçe tuhaf oldum ağlamak istedim ama utandım 2 gün geride olması tabiki önmeli değil ama ne bileyim bian üzüldüm işte ve artık bebeğimin haraketlerini gördükten sonra onu hissetmek istiyorum ya seninde dediğin gibi o zaman anlayacağım gerçekten hamile olduğumu ama
daha bir ayım var malesef rabbim hepimize sağlık sıhhatler versin canım:Saruboceq:
bu arada unutmadan bebişimi görmüşsün teyzesi büyümüş dimi oğluşun demişsin ben kız diyorum ama bakalım hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda farketmez sen koysana ultrason resmini oğluşunun görelim....

günaydın olgaycım sağol evet bebeğim anesine slm verdi gülümsedi sürekli zıplıyordu inş cinsiyet değişmez ablam diyorki çok haraketliyse kızdır diyo benimkide bacak bacak üztüne atmış eli başında keyif yapıyodu keyfine diyecek yoktu maşallah ense kalınlığıda iyi çıktı 1.9 inş ikili teste iyi çıkar birhafta sonra alacağım değerler bakalım nasıl çıkacak senin dediğin gibi çıkarsa sevinirim valla ama hayırlısı öncelikle hihoyyyt

bat gözün aydın cnm çok sevindim bebğinin iyi olmasına allah hayırlı doğumlar nasip etsin hpinize

olgay nasılsın cnm

teolog çok geçmiş olsunn neyin var

günaydın yamancım sağol teyzesi gördünmü bebişimin ultrason resmini avatarımada koydum çok güzel bi duygu ya rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ....zemuszemus

sağol robotcum ben bebeğimin haraketlerini düşündükçe sevinçten uçuyorum valla tarifi imkansız bi duygu allah en kısa zamanda sana ve tüm topikteki kızlarada nasip etsin bende bi ara izlemiştim suda doğumu ama artık izlemiyorum korkarım diye en iyisi hiç bakmamak renkli ultrasonda bende çok istiyorum bakılmasını ama onu herhalde acil bişey olunca bakıyorlar olsun varsın bakmasınlar yinede bebeğimi renksizde olsa görebiliyorum annelerimiz 9 ay nasıl dayanmışlar acaba biz iki hafta zor duruyoruz herşeyin hayırlısı..olumunekankayizsmile

hihoyyyt Günaydın hihoyyyt

günaydın canım...

geçmiş olsun canım eğer cesaretliysen çizdir derim gözlük derdindende kurtulmuş olursun böylece..

bu arada herkese merhabalar :)

merhaba salihacım nasılsın..

GÖrmem mı bat cnm ya hemen baktım
allah tamamına erdırsın
ama ben gÖbeklı resmını ıstıyom

jaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa sende koymadın resım yaaaa doĞumdan Önce bı cemalını gÖrelım senındee

sende hoşgeldib bat'cımmmm kaydirigubbakcemile5

tamam canım şöyle güzel bi süsleneyim giyineyim en kısa zamanda çekilip koyacağım göbüşlü resmimide...

çok ii ozaman ...kaydirigubbakcemile2

sağolasın .inş. hayırlısı ile oluruz yaa

inşallah robotcum..

sende hoşgeldib bat'cımmmm kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım nasıl gidiyo çalışmalar....

herkese günaydın:)

BAT harikasın yaw.maşallah o göbek ne öle:)ne kadar çıkmış belli olmuş:)benimki niye yokkkkk:)))))sen anlamışsın artık hamiş olduğunu.yaw benimki bide ikiz büyümesi lazım değil mi:))))

neyse şaka bi yana ALLAH hayırlısını versin bi ark dr çocuğunun gelişimi geri diyor çocuk doğuyor turp gibi maşallah.onu tıpta olsa bilemez bazen.cine 5 de bi program vardı anne olunca anladım die onu izledim 2 gün önce erken doğum yapmış kadına demişler ki bak bunu doğurma gözleri görmez konuşamz yürüyemez.alalım demişler kadın hayır o benim bebğim ne olursa olsun demiş.kızım 3 yaşında ve hiç bişisi yok dedi.yani ALLAH bilir onu hiç takma kafana.kaldıki seninki 2 gün bişi değil yani.

aramızda 5 - 6 gün var inş.bakarız değişimlerimize:)öpüyorum tatlım ALLAHA EMANETSıNıZ:)

ROBOTCUM:) bence sen erkene al çalışmalarını hap bayağı koruyor çünkü.en azından vücudun alışsın.bide ilk bebişi çok bekletmemk gerektiğini düşünüyorum.çünkü ne olup ne biteceğini bilemiyosun.

tabi karar sizin yinede.bende gözlük kullanıyorum.bıraksam diyorum bazen yazın özellikle ağır geliyor ama vazgeçemiyorum da daha hem gözlüğümü yeni aldım bir sürü para verdim dursun biraz bakalım.

vucut hapsızlığa mı alışsın diyorsun yoksa bebek çalışmalarına mı ..çünkü hapı bırakalı 5 ay oldu ama eşim korunuyor ..

evet ne olacağını bilemiyorsun ama yaza hamile girmek istemiyorum ..son bir tatil daha yapayım diyorum ..o yüzden çalışmalra başlayasım gelmiyor ...
2 senedir memlektime gidemedim bu sene gideceğim diye heyecanla gözümde tütüyor ..hamile kalırsam oralarda rezil olurum ..bulantı kusma olur v.s. diyorum ..

benim de gözlük alma vaktim geldi ..ona para vereceğime gidip olayım diyorum ama bakalım hayırlısı ...

bebk çalışmalarına diyorum çünkü hapı bırakalı 5 ay oldu diyosun. memleket konusunda haklısın ama boşver planlarını bebeğe göre yap:)herkeste kusma olacak die bişi yok ya.bende arada bulantı yapıyor ama çok şükür hiç çıkarmadım.belki gurbetteyim eşimden ailemden ayrı RABBİM yardım ediyor ama dün dr da kiminde kusma kiminde bel ağrısı kiminde uyku yapar dedi.

tabi en doğru zamanı RABBİM bilir onun gönlü olsun yeterki çünkü bu hamilelik banada sürpriz oldu.bende kis tedavisi için hap aldım 2 ay onun öncesinde eşim korunuyodu hap bitti hemen hamiş kaldım biraz korur dedik ama RABBİm OL demişti çok şükürrrrr::::::))))

hayırlısı olsun canım benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…