bu arada eşim gözlerini çizdirelim diyor .gözlük kullanıyorum ben 10 yıldır ama sürekli değil sadece dışarı çıktığım zaman uzağı göremediğim için takıyorum ...10 yıldır da gözlük numaram hiç değişmedi ...kaldır at artık uğraşma şununla diyor ..gözlüğüm de çok eskidi .e ii bir gözlük almak istesen 400-500 ü buluyor ..onun yerine çizdirelim gitsin uğraşma diyor ama ben cesaret edemiyorum niyeyse ..halbuki çok cesaretliyimdir :)) dünya göz de olmayı düşünüyorum inş..
bende 2006 yılının 6. ayında çizdirdim robot. korkulacak bir şey yok ama ilk 1 hafta çok canım yanmıştı özellikle de ilk gün lazer işlemi bittikten sonra sabahı zor ettim. neyseki çok şükür şimdi iyiyim.aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bu arada herkese merhabalar :)
nbr cicimmmm kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol:
niye gülüyon şekerim sempatiksalakcinni
sen de dünya gözde mi yaptırdın ..göz numaran kaçtı ...ameliyattan sonra numaran geri geldimi..
tam da ben sana günaydın diyecektim :))
nbr cicimmmm kaydirigubbakcemile2
hayır bir sorun yok çok şükür hiç bulantım filan yoktu ama iştahsızlık vardı bende
dılayısıyla bünyem zayıf düşmüş
dr az ve sık ye öğünlerini 6 ya cıkar beslenmeden kaynaklanmış sorun yani
bulantı ve kusmanın şiddetli olmas ondan kaynaklanıyormuş
canimm ne guzel bebisi gormussunn merak etme iki gun cok onemli degil bencee...enim oglusumda 1 hafta onde dogum tarihi bende gittim doktora gecen hafta iyiyydi bizdede hersey 4 .aya girdinmi yavas yavas hareketlerinide hissedersin insan bana ozaman daha cok iyi anliyosun hamile oldugunuu benim oglusumda masaallah cok hareketlii aramizdaki tek iletisim suan onun tekmelerii rabbim hepsine saglik sihat versinn insallah canimm
evet canim aama ben hergun 1 saaat yuruyorumm bugun sabahtan yurudum birazdan yine cikip yurucez esimlee yurumek cok iyii geliyorr hem yediklerimi hazm ediyorum hemde temiz hava iyii geliyorr oglusumda yurudukten sonra cok hareketleniyor sankii esimm anasi gibi gezmeyi cok seviyor bi diyorrr
bat canim masallah bebeginee varya masallah oglusuna yaziyodumm allahmi soyletti nee
gözün aydın canım.ne güzel bebeişin sana selm da yollamış.benim de 13.haftamda doktor kıza benziyor demişti.ama 16.haftamda kesin kız dedi.şimdi sen çok heyecanlısındır da.4 hafta sonra da hareketlerini hissedersin canım.ilk başta karnında su baloncuğu patlaması,ya da kelebek kanat çırpması gibi hissedersin.ilerki haftalarda iyice şiddetlenir.benim kızım da çok hareketliydi.doktor ense kalınlığını bile zor ölçmüştü.ultrasonda bacak bacak üstüne atıp,zafer işareti yapıyordu.ama son 2 gitmemde de yüzünü göstermedi yaa.kız yaa naz yapıyo bize.
canım ultrasonda +8-8 gün yanılma payı var.2 gün çok dert değil.yumurtlama tarihinden de kaynaklanabilir.doktorun sorun yok dediyse sorun yoktur.inşallahsonucun da iyi çıkacaktır canım.
bu arada bir deyime göre ikili testte çıkan free BHCG değeri 50'nin üstündeyse bebeğin cinsiyeti kız oluyomuş.benimki 108 çıkmıştı.ve kızım olacak.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bat gözün aydın cnm çok sevindim bebğinin iyi olmasına allah hayırlı doğumlar nasip etsin hpinize
olgay nasılsın cnm
teolog çok geçmiş olsunn neyin var
ben çok uyuyunca baş ağrısından kendime gelemiyorum iimi :bbo:
çok geçmiş olsun ..ALLAH acil şifa versin..kendimi düşünüyorum da benim de bünyem çok hassas umarım zor bir hamilelik olmaz ..çok kusarım gibi geliyor ama hayırlısı ...
ben de hamileyken yürümeyi düşünüyorum inş. :Saruboceq:yürümeyi çok severim de sositososito
bu arada doğumu kolay yapmak için egzersizler varmış onları deniyor musunuz hamile baynlar CADIARZU
hadi hayırlısı bat ..ultrasonlara baktım çok heyecanlandım heee ...kimbilir sen neler hissediyorsun ..bir de şu 4 boyutlu ultrasonlar var ..hele onlar dehşet yaa ..çocuğun her hareketi belli oluyor çok belirgin..nette izlerim ben öyle ara ara da ..bir ara suda doğumu izliyordum iimi :jeyyar:
çok manyağım çok ...doğumun nesini izliyorsun değilmi ..ice korkacaksın başka işin mi yok ama şu gözüme laf geçiremiyorum ..illla da bak diyor :roflol:
hihoyyyt Günaydın hihoyyyt
bu arada eşim gözlerini çizdirelim diyor .gözlük kullanıyorum ben 10 yıldır ama sürekli değil sadece dışarı çıktığım zaman uzağı göremediğim için takıyorum ...10 yıldır da gözlük numaram hiç değişmedi ...kaldır at artık uğraşma şununla diyor ..gözlüğüm de çok eskidi .e ii bir gözlük almak istesen 400-500 ü buluyor ..onun yerine çizdirelim gitsin uğraşma diyor ama ben cesaret edemiyorum niyeyse ..halbuki çok cesaretliyimdir :)) dünya göz de olmayı düşünüyorum inş..
ben gaziantep te mirkelam göz lazer merkezine yaptırdım. sol 2,5 sağ 2 canım şükür ameliyattan sonra gelmedi.
sağolasın .inş. hayırlısı ile oluruz yaa
GÖrmem mİ bat cnm ya hemen baktım
allah tamamına erdİrsİn
ama ben gÖbeklİ resmİnİ İstİyom
jaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa sende koymadın resİm yaaaa doĞumdan Önce bİ cemalİnİ gÖrelİm senİndee
çok ii ozaman ...kaydirigubbakcemile2
sağolasın .inş. hayırlısı ile oluruz yaa
sende hoşgeldib bat'cımmmm kaydirigubbakcemile5
ROBOTCUM:) bence sen erkene al çalışmalarını hap bayağı koruyor çünkü.en azından vücudun alışsın.bide ilk bebişi çok bekletmemk gerektiğini düşünüyorum.çünkü ne olup ne biteceğini bilemiyosun.
tabi karar sizin yinede.bende gözlük kullanıyorum.bıraksam diyorum bazen yazın özellikle ağır geliyor ama vazgeçemiyorum da daha hem gözlüğümü yeni aldım bir sürü para verdim dursun biraz bakalım.
vucut hapsızlığa mı alışsın diyorsun yoksa bebek çalışmalarına mı ..çünkü hapı bırakalı 5 ay oldu ama eşim korunuyor ..
evet ne olacağını bilemiyorsun ama yaza hamile girmek istemiyorum ..son bir tatil daha yapayım diyorum ..o yüzden çalışmalra başlayasım gelmiyor ...
2 senedir memlektime gidemedim bu sene gideceğim diye heyecanla gözümde tütüyor ..hamile kalırsam oralarda rezil olurum ..bulantı kusma olur v.s. diyorum ..
benim de gözlük alma vaktim geldi ..ona para vereceğime gidip olayım diyorum ama bakalım hayırlısı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?