Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selamm bacilarr nasilsinizzz bakalimm bugunn insallah herkez iyidirr bende iyiyimm allahima bin sukur...

kiz robottt nasilsinn performansin yerinde bakiyomda bugunn sende olmasainn topikte tik cikmicakk bakiyomdaa

evet aynen öyle ..dilime kuvvet .kaydirigubbakcemile3:roflol:

benim pc önümde de ne oluyor sank i..pc başında iş yapıyorum maalesef kaydirigubbakcemile3

BEN DE öyle hep pc basındayım ama bazen denetlemeler olunca çok nadir dolanmak zorunda kalıyorum
otursan bi dert gezsen bi dertzemuszemus

selamm bacilarr nasilsinizzz bakalimm bugunn insallah herkez iyidirr bende iyiyimm allahima bin sukur...

kiz robottt nasilsinn performansin yerinde bakiyomda bugunn sende olmasainn topikte tik cikmicakk bakiyomdaa

iyiyiz tatlım sen nasılsın bakalım

heee ..her zaman öyleki ..ben olmasam topiğin havası sisli dumanlı oluyor ...:jeyyar:
kahretsin cazibe işte kaydirigubbakcemile3 zaten lakabım var bi tane de söyleyemiyorum kaydirigubbakcemile3:roflol:

wayyyy wayyy yakisirr canimm sanada bu lakappp

heee ..herkesin taktığı lakap bu ..ama ii açıdan mı yakışır kötü açıdan mı bilemedim heeekaydirigubbakcemile3

bakışlarımı duruşumu filan deniz çakıra benzetiyrlar çok fazla ...48 kilo iken daha çok benzetiyorlardı hee...

kizlar ogluma isim dusundukk...esim illaki dedesinin ismini cok istiyor acikcasi ismi sevmeme ragmen bende istiyorum cunki kayin babam bu konuda cok mahrum birakilmis sevgili kaynanam sayesinde neyse uzatmiyimm

isim said ismail tabi daha zaman var said kiz kardesim soyledi ismailde esimnin dedesinin ismi ikisinde anlamlari cok guzell...allah bahtini guzel yapsin insalllahhh yorumlarinizi bekliyorumm

canimm yagli yememege calis suan onlar cok bulanti yapiyor kizartma gibi seyler iyii gelmiyor meyve ye bol bol onlar rahatlamana yardimi olur...

dediğin gibi meryemcim bolbol domates salatalık ve ekşimsi meyveler yiyorm çok rahatlayıro yağlı yemiyorum zaten midemde çekmiyor
şun açokm şükür daha iyiyim
çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…