Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

dediğin gibi meryemcim bolbol domates salatalık ve ekşimsi meyveler yiyorm çok rahatlayıro yağlı yemiyorum zaten midemde çekmiyor
şun açokm şükür daha iyiyim
çok sağol

iyii olmana sevindim canim zamanla geciyor zaten benim pek olmamistii insallah seninde olmazz dha

güzel isim beğendim

Kızlar bu ne yaa açılmış çenenizzz ben gidince kaydirigubbakcemile3 robot hiç susmamışbayanssulusmile gene maşallah yaniii ,ben sana yeni bi lakap bulsam laelaelaelaelae
seksi şempanze değilde taramalı tüfek benzeri seksi şempanze mesela delikafadulden :jeyyar:

robot varken ceneler dusuyor vallaaa

masallah ben 24 25 felan dusunmustumm ama gostermiyosunn..insanin ici guzel olsunn gerisi o kadar onemli degil benceee ama guzelsinn begenmistimm senii.allah sahibine bagislasinn insallahh...

sağolasın .e sürekli diyorumya eşim bana sen daha çocuksun bir de çocuğun nasıl olacak diyor diye kaydirigubbakcemile3

tabiki iç güzellik herşeyden daha önemli ..mesela benim tosunum benim 2 katım kadar ...göbeği ben kadar var...kaydirigubbakcemile3 ama öyle çok seviyorumki onu ..
beni normalde 23-24 sanıyorlar ..eşim de biraz olgun gösteriyor ..zaten olgun da 30 yaşında :)) ..ikimiz yanyana gelince çıtırı kapmışsın diyorlar :))
ama güzellik geçici insan olmak önemli olan .. insan ne kadar çirkin de olsa sevdiği ona güzel gelir ...
bak yaaa herifimi özledim heee

aynenn sekerim katiliyorumm sana onemli olan ic guzellikk benim esimde 29 oldu bende 24 yasindayimm bosver valla cok iyii oluyor aradaki farkkk.insani insan gibi anlamk onemli anlasabilmek bak senin yaptigin gibi yaninda yokken ozlemek onemlii allah bozmasinn canimmm

robot varken ceneler dusuyor vallaaa

dilim olmasa sevdiremem kendimi ama hee ...varmı benden muhabbet adam yaaa

tosunum sinirlendiğinde de atıyorum bir bakış :jeyyar: ..iki güzel laf ediyorum :icecream:..krem peynir gibi oluyo :roflol::roflol:
yaman taktığın lakaba bayıldım hee...taramalı tüfek benzeri:roflol:
biliyor musun çenem kadar ayaklarım da hızlı ..
çok hızlı yürüyorum ...birisiyle dışarı çıkınca illet ediyorum milleti ..onlar yavaş yavaş sallana sallana ben taramalı tüfek gibi ...kaydirigubbakcemile3

bu yüzden de bir lakabım var ...
jandarma :roflol::roflol:
çok hızlı yürüdüğüm için annem taktı bunu bana:roflol:

evet ..hayatımda hiç evlenmeyi düşünmezdim ..özgür kızdım bekarken ..kafama göre yaşıyordum ..evliliği bana ilk kez düşündürten tosunum oldu ..öyle çok sevdimki onu evlenmeyi ilk defa istedim ..hele çocuk istemek hayaldi benim için... o da onun saysesinde oldu ..çok şey öğretti bana ...eskiden 5 sene yalnız yaşayan ben ,şimdi eşim 1 saat evden gitse yalnız kalamıyorum ..ona o kadar alışmışımki gidince hiçbir şey yapasım gelmiyor ..öyle kös kös onu bekliyorum ...

LAKAPLAR TAM YERİNİ BULDU OZAMAN sempatiksalakcinni
BURCUN NE SENİN BAKİMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…