dediğin gibi meryemcim bolbol domates salatalık ve ekşimsi meyveler yiyorm çok rahatlayıro yağlı yemiyorum zaten midemde çekmiyor
şun açokm şükür daha iyiyim
çok sağol
inşalah meryem cim iki şişe serum yiyince sanırım rahatladım biraz:CüvCüv:
inşalah meryem cim iki şişe serum yiyince sanırım rahatladım biraz:CüvCüv:
kizlar ogluma isim dusundukk...esim illaki dedesinin ismini cok istiyor acikcasi ismi sevmeme ragmen bende istiyorum cunki kayin babam bu konuda cok mahrum birakilmis sevgili kaynanam sayesinde neyse uzatmiyimm
isimsaid ismail tabi daha zaman var said kiz kardesim soyledi ismailde esimnin dedesinin ismi ikisinde anlamlari cok guzell...allah bahtini guzel yapsin insalllahhh yorumlarinizi bekliyorumm
tsk ederiz teyzesii
acı ama gerçek ..teyze oldum dimi .e ama eşşek kadar oldum yani teyze değilim de neyim kaydirigubbakcemile3
acıların çocuğuyum ...:roflol:
oldunn tabiii ne guzel istee...yasinn kac bakimm seninn
kacinci haftandasin
yaşımın kaç olduğu önemli değilki kaç gösterdiğim önemli...sen beni görmedinmi ..
resmini gordummm canimm yasini merak ettim oyle resme bakip tahmin yapanlardan degilimdir pekkk...ama resimlerinde guzel gaciydinn yaneee
28 yaşındayım ..sağol bu arada iltifatın için idare ediyorum işte :kedi:
Kızlar bu ne yaa açılmış çenenizzz ben gidince kaydirigubbakcemile3 robot hiç susmamışbayanssulusmile gene maşallah yaniii ,ben sana yeni bi lakap bulsam laelaelaelaelae
seksi şempanze değilde taramalı tüfek benzeri seksi şempanze mesela delikafadulden :jeyyar:
masallah ben 24 25 felan dusunmustumm ama gostermiyosunn..insanin ici guzel olsunn gerisi o kadar onemli degil benceee ama guzelsinn begenmistimm senii.allah sahibine bagislasinn insallahh...
sağolasın .e sürekli diyorumya eşim bana sen daha çocuksun bir de çocuğun nasıl olacak diyor diye kaydirigubbakcemile3
tabiki iç güzellik herşeyden daha önemli ..mesela benim tosunum benim 2 katım kadar ...göbeği ben kadar var...kaydirigubbakcemile3 ama öyle çok seviyorumki onu ..
beni normalde 23-24 sanıyorlar ..eşim de biraz olgun gösteriyor ..zaten olgun da 30 yaşında :)) ..ikimiz yanyana gelince çıtırı kapmışsın diyorlar :))
ama güzellik geçici insan olmak önemli olan .. insan ne kadar çirkin de olsa sevdiği ona güzel gelir ...
bak yaaa herifimi özledim heee
robot varken ceneler dusuyor vallaaa
Kızlar bu ne yaa açılmış çenenizzz ben gidince kaydirigubbakcemile3 robot hiç susmamışbayanssulusmile gene maşallah yaniii ,ben sana yeni bi lakap bulsam laelaelaelaelae
seksi şempanze değilde taramalı tüfek benzeri seksi şempanze mesela delikafadulden :jeyyar:
aynenn sekerim katiliyorumm sana onemli olan ic guzellikk benim esimde 29 oldu bende 24 yasindayimm bosver valla cok iyii oluyor aradaki farkkk.insani insan gibi anlamk onemli anlasabilmek bak senin yaptigin gibi yaninda yokken ozlemek onemlii allah bozmasinn canimmm
dilim olmasa sevdiremem kendimi ama hee ...varmı benden muhabbet adam yaaa
tosunum sinirlendiğinde de atıyorum bir bakış :jeyyar: ..iki güzel laf ediyorum :icecream:..krem peynir gibi oluyo :roflol::roflol:
yaman taktığın lakaba bayıldım hee...taramalı tüfek benzeri:roflol:
biliyor musun çenem kadar ayaklarım da hızlı ..
çok hızlı yürüyorum ...birisiyle dışarı çıkınca illet ediyorum milleti ..onlar yavaş yavaş sallana sallana ben taramalı tüfek gibi ...kaydirigubbakcemile3
bu yüzden de bir lakabım var ...
jandarma :roflol::roflol:
çok hızlı yürüdüğüm için annem taktı bunu bana:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?