Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

MAŞALLAH ALLAH DAİM ETSİN CİCİM ŞEKERİM Şeniz

bacilarr ben az cikiyorum dusa giricem sonrada oglusumu doyuririm burda takildim kaldimm aciktii yavrumm..sonra esimden firsat bulursam gelirim optum hepiniziii

bacilarr ben az cikiyorum dusa giricem sonrada oglusumu doyuririm burda takildim kaldimm aciktii yavrumm..sonra esimden firsat bulursam gelirim optum hepiniziii

valla benim de duşa ihtiyacım var hee..akşam olsa da ben de girsem ..ii hadi ii rahatlamalar sana ..sıhhatler olsun şimdiden...

Sıze gÜnÜn sÖzÜnÜ ekleyeyım

<< yay gıbı eĞrı olma elde kalırsın, ok gıbı doĞru ol hedefe varırsın >>

valla benim de duşa ihtiyacım var hee..akşam olsa da ben de girsem ..ii hadi ii rahatlamalar sana ..sıhhatler olsun şimdiden...

ŞEKERİM BEN DUŞA ÖLE HER İSTEDİĞİMDE GİREMEM
BENİMKİ BENSİZ GİRME DİYO KIZIYO ONSUZ GİRİNCE YADA ÖNCESİ BOŞ GEÇİNCE Şeniz sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

alın işte tipik ben ..bütün özelliklerim aşağıda yazılı..

Başak burcu bireyleri, analiz etmeyi, küçük parçalarına ayırmayı ve sonuca bu yollardan ulaşmayı severler. Zeka seviyesi oldukça yüksek olan Başak, pratik çözümler üreterek diğer insanlara hizmet etmeyi ister. Çok net görülmese de ikinci iyiyle yetinmesi mümkün olmayan Başak, iş yaşamında da başarılı olmak, yaptığı şeyi mükemmele ulaştırmak için elinden geleni yapar. Toprak elementindeki Başak iş hayatında pratik, realistik ve ulaşılabilir amaçlara kanalize olur. Sorumluluklarını çok iyi kavrayan Başak, organizasyon yeteneği ve detaycılığı ile mesleki yaşamında da farkedilir.

Başak'ın en büyük dezavantajı mükemmel olmayan hiç bir şeyden tatmin olamaması ve sanki hiç bir performans elde edilmemiş gibi davranmasıdır.

Başak yardımsever bir iş arkadaşıdır. Bildiği ne varsa birlikte çalıştığı insanlara daha sorulmadan aktarır. Analitik yapısı nedeniyle, özgün problemlere özgün çözümler getirerek başarının anahtarlarını ekibine verir. Ancak eleştirel yapısı birlikte çalıştığı insanlar tarafından anlaşılıncaya ve kabul görünceye kadar, benimsenmesi zaman alır.

Başak'ın ofisi son derece düzenli, belki bir kütüphaneyi belki de bir hastane odasını andırır tarzdadır. Her şeyi yerli yerine koymadan işe başlayamayan Başak, ofisteki hijyene ve temizliğe de en az evdeki kadar dikkat eder. Rakamlarla ve sayılarla arası çok iyi olan Başak muhasebe konusunda son derece başarılıdır

Çalışmayı ve üretmeyi hayatın amacı olarak gören Başak, detayları görerek hareket ettiği için, sağlam adımlar atmakta yanılmaz

Paraya karşı realistik bir yaklaşımı olan Başak, gerçekten ihtiyacı varsa harcamaktan sakınmaz. Aslında iyi şeyleri sevmesine rağmen, hayatındaki öncelikleri sıralayabilme yeteneği, kötü günlerinde bile kendi kendine yetmesinin ve ayakta kalabilmesinin temel nedenidir.
Başak burcunun üyeleri iyi konuşma yeteneğine sahip insanları sever. Başak iletişim kurmayı, etrafında zeki, entellektüel ve sakin insanların olmasını ister.

Başak oldukça ilginç ve her konuyu rahatlıkla tartışabilecek, özellikle entellektüel alış-verişlere çok yatkın bir insandır. Fakat daha ilk günlerden gizli, mahrem konuların konuşulmasından, sırların paylaşılmasından, problemlerin ortaya dökülmesinden hoşlanmaz.
Başak kendisinden her hangi bir fikir ya da tavsiye istenirse, konu hakkında bütün bildiklerini tüm açıklığıyla paylaşır. Başak oldukça dikkatli planlar yapar.

Başak insanı yaşamını paylaşmaya değeceğine inandığı insanı bir kez bulduğunda, ona her zaman sadık olmaya çalışarak, onu mutlu etmek isteyecektir. Ancak sorumluluk sahibi, hassas ve entellektüel yanı kuvvetli insanlar bir Başak'ın aşkını anlayabilir. Dışardan kolayca anlaşılmasa bile, Başak oldukça sıcak, samimi ve dürüst bir yapıya sahiptir. O'nun kalbini bir kez kazanan, kendini yaşamı boyunca unutamayacağı bir sıcaklığın ve vericiliğin içinde bulur.

KOÇ
BİZ DEMEK ONDAN ATIŞIYOZ SENLE
BEN TÜM BAŞAK BURÇLARIYLA ATIŞIRIM HEP BÖLE OLDU HAYATIMDA sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile

olabilir ama tosunum da koç iimi ..bi tane bir eve yeter ..bir de seninle atışmak bana fazla gelecek galiba kaydirigubbakcemile3

ŞEKERİM BEN DUŞA ÖLE HER İSTEDİĞİMDE GİREMEM
BENİMKİ BENSİZ GİRME DİYO KIZIYO ONSUZ GİRİNCE YADA ÖNCESİ BOŞ GEÇİNCE Şeniz sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sen fantazilisin canım ...benimse farklı fantezilerim var ...ben duştayken içeride beni birinin beklemesini isterim...kaydirigubbakcemile3:roflol:

Okumaya gerek yok cnm bız tanıdık senı = )))))))))))))))))))))))))

nasıl fantazi anlatsana banada aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Okumaya gerek yok cnm bİz tanıdık senİ = )))))))))))))))))))))))))

işte buna sevindim bak ..ha şunu bileydin...kaydirigubbakcemile3
bu arada senin diyet nasıl gidiyor ..kaça kadar indin bakayım ..benim 1 kilom kaldı hemen hemen kaydirigubbakcemile2

işte buna sevindim bak ..ha şunu bileydin...kaydirigubbakcemile3
bu arada senin diyet nasıl gidiyor ..kaça kadar indin bakayım ..benim 1 kilom kaldı hemen hemen kaydirigubbakcemile2

YARAMA BASTIN ULEEEEEEEYNNNNNNNNNNNNNN :1no2:
VEREMEDİM Bİ HALT EKMEĞİ ÇIKARDIM AZ YİYOM YÜRÜYÜŞ YAPIYOM AMA VEREMİYOM YAAA :a015: :a015:

YARAMA BASTIN ULEEEEEEEYNNNNNNNNNNNNNN :1no2:
VEREMEDİM Bİ HALT EKMEĞİ ÇIKARDIM AZ YİYOM YÜRÜYÜŞ YAPIYOM AMA VEREMİYOM YAAA :a015: :a015:

nasıl yiyirrsun peki anltsana .sabah öğle akşam neler yiyirsun ..
bir de diyetisyene gitsene o sana yol gösterir ...diyetisyenler artık devlet hastahanelerinde bile var

offf ben de tam aksama ne yemek yapacaksınız dıye soracaktım
konu diyete gelmiş,
hiç sormayayım barikaydirigubbakcemile3

Anlatayım Şekerım

sabah 1 dılım yada 2 dılım kepeklı ekmek yanında peynır domates zeytın yada arsına koyduĞum peynır veya kaŞar hangı olursa
bazen 11 gıbı 1 elma 12,30 da evden getırdĞım yemekten yıyom ama ekmeksız
sona Çıkıp 40 dk kadar yÜrÜyorum
akŞam ÜstÜ ya sÜt ya nestle nesfıt ya ayran ıÇıyom ama mutlaka 5 gıbı 1 elma yıyom
eve gıdınce de ayak ÜstÜ bıŞeyler yıyom az ekmek yada hıÇ yemem
bÖle yanı
gece yatmadan ılık sırkelı ballı su ve gÜn ıÇınde hep ılık su ıÇerım bÖleeee

offf ben de tam aksama ne yemek yapacaksınız dıye soracaktım
konu diyete gelmiş,
hiç sormayayım barikaydirigubbakcemile3

bence de sorma ...çünkü lahana diyetine başladım ... o yüzden bugün muz günüm ..akşama muz var bir de ligh süt :roflol:

çok da yemiyormuşsun gerçekten ...diyetisyene gitsene ..o sana göre bir beslenme planı uygular ..herkesin kilo veriş şekli farklıdır çünkü ...sana en uygun listeyi belirleyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…