evet ..hayatımda hiç evlenmeyi düşünmezdim ..özgür kızdım bekarken ..kafama göre yaşıyordum ..evliliği bana ilk kez düşündürten tosunum oldu ..öyle çok sevdimki onu evlenmeyi ilk defa istedim ..hele çocuk istemek hayaldi benim için... o da onun saysesinde oldu ..çok şey öğretti bana ...eskiden 5 sene yalnız yaşayan ben ,şimdi eşim 1 saat evden gitse yalnız kalamıyorum ..ona o kadar alışmışımki gidince hiçbir şey yapasım gelmiyor ..öyle kös kös onu bekliyorum ...
LAKAPLAR TAM YERİNİ BULDU OZAMAN sempatiksalakcinni
BURCUN NE SENİN BAKİMMM
bacilarr ben az cikiyorum dusa giricem sonrada oglusumu doyuririm burda takildim kaldimm aciktii yavrumm..sonra esimden firsat bulursam gelirim optum hepiniziii
başak ...sen ?
valla benim de duşa ihtiyacım var hee..akşam olsa da ben de girsem ..ii hadi ii rahatlamalar sana ..sıhhatler olsun şimdiden...
KOÇ
BİZ DEMEK ONDAN ATIŞIYOZ SENLE
BEN TÜM BAŞAK BURÇLARIYLA ATIŞIRIM HEP BÖLE OLDU HAYATIMDA sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile
ŞEKERİM BEN DUŞA ÖLE HER İSTEDİĞİMDE GİREMEM
BENİMKİ BENSİZ GİRME DİYO KIZIYO ONSUZ GİRİNCE YADA ÖNCESİ BOŞ GEÇİNCE Şeniz sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
olabilir ama tosunum da koç iimi ..bi tane bir eve yeter ..bir de seninle atışmak bana fazla gelecek galiba kaydirigubbakcemile3
sen fantazilisin canım ...benimse farklı fantezilerim var ...ben duştayken içeride beni birinin beklemesini isterim...kaydirigubbakcemile3:roflol:
Okumaya gerek yok cnm bİz tanıdık senİ = )))))))))))))))))))))))))
işte buna sevindim bak ..ha şunu bileydin...kaydirigubbakcemile3
bu arada senin diyet nasıl gidiyor ..kaça kadar indin bakayım ..benim 1 kilom kaldı hemen hemen kaydirigubbakcemile2
YARAMA BASTIN ULEEEEEEEYNNNNNNNNNNNNNN :1no2:
VEREMEDİM Bİ HALT EKMEĞİ ÇIKARDIM AZ YİYOM YÜRÜYÜŞ YAPIYOM AMA VEREMİYOM YAAA :a015: :a015:
offf ben de tam aksama ne yemek yapacaksınız dıye soracaktım
konu diyete gelmiş,
hiç sormayayım barikaydirigubbakcemile3
bence de sorma ...çünkü lahana diyetine başladım ... o yüzden bugün muz günüm ..akşama muz var bir de ligh süt :roflol:
Anlatayım Şekerİm
sabah 1 dİlİm yada 2 dİlİm kepeklİ ekmek yanında peynİr domates zeytİn yada arsına koyduĞum peynİr veya kaŞar hangİ olursa
bazen 11 gİbİ 1 elma 12,30 da evden getİrdĞİm yemekten yİyom ama ekmeksİz
sona Çıkıp 40 dk kadar yÜrÜyorum
akŞam ÜstÜ ya sÜt ya nestle nesfİt ya ayran İÇİyom ama mutlaka 5 gİbİ 1 elma yİyom
eve gİdİnce de ayak ÜstÜ bİŞeyler yİyom az ekmek yada hİÇ yemem
bÖle yanİ
gece yatmadan ılık sİrkelİ ballı su ve gÜn İÇİnde hep ılık su İÇerİm bÖleeee
çok da yemiyormuşsun gerçekten ...diyetisyene gitsene ..o sana göre bir beslenme planı uygular ..herkesin kilo veriş şekli farklıdır çünkü ...sana en uygun listeyi belirleyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?