Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kizlar dusa girdim biraz once benim oglan varyaa cok sevdii galibaaa hep tekmeledii durduu yaa hic cikasim gelmedi vallaaa ayy yvrumaa sucu olcakk galibaaa

yaman yaaa ben bunları yesem açlıktan ölürüm

sen kaç kılosun canım

AZ DEĞİL KIZ YESEM 1 EKMEK YERİM DE KISTIM VBU ARALAR
AMA MİDE GİTTİ ÖNCEDEN KOCAMAN MİDE GÖRÜNÜRDÜ
160 BOY VE 66 - 67 ARASIYIM mirmirmirmir

AZ DEĞİL KIZ YESEM 1 EKMEK YERİM DE KISTIM VBU ARALAR
AMA MİDE GİTTİ ÖNCEDEN KOCAMAN MİDE GÖRÜNÜRDÜ
160 BOY VE 66 - 67 ARASIYIM mirmirmirmir

iyi olmuş cnm mide görüntusu hoş olmuyor hiç hakıkaten

aynı boydayız senınle

evet az kalmış baya senin

formunu korumak da zor ama

benim kilolar haptan dolayı geldi ..yoksa kilo alan bir yapım yok benim ..çabuk kilo verip kolay kilo almayanlardanım ..bir tepsi baklavayı oturup yiyip kilo almayan biriyim ben düşün artık ..beni şişiren hap oldu kötükedihüso

kizlar dusa girdim biraz once benim oglan varyaa cok sevdii galibaaa hep tekmeledii durduu yaa hic cikasim gelmedi vallaaa ayy yvrumaa sucu olcakk galibaaa

ne güzel yaaa...

bende hap kullanmistim 3 ay kadar sonra yapim bozulduu benimde valla biraktim hemen ama yinede o hormonlarla oynuyorr 3 senelik evliligim var sadece 3 paket kullandimm korunma hapii tavsiyede etmem valla en iyisii eslerin korunmasii daha dogall benceee hem istedikten ve yapabildikten sonraa insan gercekten koruna biliyor

Kıs robot sen ne İŞ yapıyon sen anlattt

valla ben 5 sene içinde farklı birimlerde çalıştım ..
1,5 sene bakanlıkta genel müdürün özel kalemiydim ...
şimdi personel şubesindeyim ..
kurumumuzun 7000 tane işçisinin her türlü bilgisi bende ..bu personelin hareketleri girdisi çıktısı ,emekli olanı ,işe yeni gireni ,ıvır zıvır herşeyini ben yapıyorum ...

gerçi geldiğimden beridir önüme çok farklı fırsatlar sunuyorlar ama kabul etmiyorum ..
beni burda herkes tanır ..
bakanlıkta işimi ii yaptığım için bir de söylemesi ayıp sesim çok güzldir o yüzden tanınan biriyim.
burda da şimdi 3 senedir genel müdrün özel kalemi olmamı istiyorlar ..ileride özel kalem mdüür yaparız diyorlar ama ben istemiyorum ..daha önce bu işi yaptığım için biliyorum ..yoğun oluyor ....
genel müdür yardımcılarının odasına giremez herkes ama ben girerim ..hatta çaya çağırırlar ...peşimi bırakmıyorlar bir türlü ..illa gel diye ..hatta bunalttılar iice ...ama artık çocuk vakti geldi ..
ben rahat bir iş istiyorum ..
burda da yoğunum ama en azından kafama göre izin alıp çıkıyorum ...ama makamda öyle olmaz ...genel müdürn misafiri varsa çıkamazsın filan ...
ben burda iiyim çok şükür...
bebeğime konsantre olacağım artık inş...gerçi konsantre olma konsunda bayağı ilerledim sayılır ...
işte böyle çok uzun anlattım ..geçmişimi de döktüm önüne kıymetimi bil herkese yapmam :roflol:

merhaba arkadaşlar hihoyyytuzun zamandır burayı takip ediyodum üye olmaya karar verdim bende 6 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok kısmet ALLAH hepimizin kalbine göre varsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…