merhaba arkadaşlar hihoyyytuzun zamandır burayı takip ediyodum üye olmaya karar verdim bende 6 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok kısmet ALLAH hepimizin kalbine göre varsin inş.
merhaba arkadaşlar hihoyyytuzun zamandır burayı takip ediyodum üye olmaya karar verdim bende 6 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok kısmet ALLAH hepimizin kalbine göre varsin inş.
herkese günaydın:)
BAT harikasın yaw.maşallah o göbek ne öle:)ne kadar çıkmış belli olmuş:)benimki niye yokkkkk:)))))sen anlamışsın artık hamiş olduğunu.yaw benimki bide ikiz büyümesi lazım değil mi:))))
neyse şaka bi yana ALLAH hayırlısını versin bi ark dr çocuğunun gelişimi geri diyor çocuk doğuyor turp gibi maşallah.onu tıpta olsa bilemez bazen.cine 5 de bi program vardı anne olunca anladım die onu izledim 2 gün önce erken doğum yapmış kadına demişler ki bak bunu doğurma gözleri görmez konuşamz yürüyemez.alalım demişler kadın hayır o benim bebğim ne olursa olsun demiş.kızım 3 yaşında ve hiç bişisi yok dedi.yani ALLAH bilir onu hiç takma kafana.kaldıki seninki 2 gün bişi değil yani.
aramızda 5 - 6 gün var inş.bakarız değişimlerimize:)öpüyorum tatlım ALLAHA EMANETSİNİZ:)
kizlar ogluma isim dusundukk...esim illaki dedesinin ismini cok istiyor acikcasi ismi sevmeme ragmen bende istiyorum cunki kayin babam bu konuda cok mahrum birakilmis sevgili kaynanam sayesinde neyse uzatmiyimm
isimsaid ismail tabi daha zaman var said kiz kardesim soyledi ismailde esimnin dedesinin ismi ikisinde anlamlari cok guzell...allah bahtini guzel yapsin insalllahhh yorumlarinizi bekliyorumm
selam kzılar ben de artık bebek planı yapanların arasına girmiş bulunmaktayım.bu ay başlayalın diye düşündük,yumurtlama dönemimde bir kez ilşkiye girdik sonra vazgeçtik önümüzdeki aya erteledik abakalım arıtk.çok da riskli bi dönemde girdik korunmadan ilşkiye ama tek seferde tutar mı bilmem:)adetime de çok var idrar testi ne zaman sonuç verir acaba merak da ediyorum bi taraftan
Bayanlar güzel bir topk burası... Ben bu ay bebek düşünüyordum reglim 12. günüydü dün maalesef ara kanamam oldu. Sınvlarım vardı haftasonu büyük ihtimal stresten oldu. Geçen ay dr rutin kontol için gitmiştim bu ay için bebek istediğimi söylemiştim yine gel demişti randevu almıştım 13. günü için yumurtlamama bakacaktı ama maalesef kanamam olduğu için yumurtlamam da olmamış folikül gelişmemiş. Ben 35 günde bir regli oluyorum.21. günü yani haftaya yumurtlama günümdü. Ne yazıkki bu ay boş geçecek. Hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi normal reglimi 29 nisanda olmam lazım inşallah bu kanama reglimi etkilemez reglimin 3. günü gideceğim hormonlara bakılacak hormon değerleir düşmüş olaiblir öyleyse yumurtlama ilacı verecek mayısta bekleyeceğiz.. Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun diyorum vardır bunda da bir hayır...
günaydınn herkese
nasılsın keyifler yerınde mi?
iyiyim çok şükür sen nasılsın ..senin keyfin nasıl ..bu arada ankara acayip soğudu ...kalın kabanı mı giydim ..kış geri geldi ya....ne güzel yaz havaları vardı .çıkıp kırlarda dolaşmıştık:roflol:
üüffff yaaa tam da yola çıkacağımız vakte denk geldi soğuklar ..nefret ediyorum bu durumdan hee...güzel havada şöyle ılık kapalı havada yolculuk çok güzel oluyor ama neyyysee...
o kadar üşümüşümki göğsüme ağrı vurdu valla ..ellerim zaten buzdolabı mübarek ..
ALLAH sonumuzu hayır etsin
iyiyim ben de ne olsun
ben de soğuk havalara bayılırım sıcak havalardan hoşlanmam
hayırdır nereye gidiyorsun cnm
ben çok soğuğu da çok sıcağı da sevmem..ılık havayı severim ..ılıman iklim adamıyım ben kaydirigubbakcemile3
istanbula gideceğim inş... eşimin anneannesi öldü ..cenazesi haftaiçi idi gidemedik ...mevlüdü varmış haftasonu mevlüdüne bari katılalım dedik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?