Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba arkadaşlar hihoyyytuzun zamandır burayı takip ediyodum üye olmaya karar verdim bende 6 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok kısmet ALLAH hepimizin kalbine göre varsin inş.

hoşgeldin canımmm

ayy sen daha çok yeni evliymişsin maşallahhhzemuszemus

selam kzılar ben de artık bebek planı yapanların arasına girmiş bulunmaktayım.bu ay başlayalın diye düşündük,yumurtlama dönemimde bir kez ilşkiye girdik sonra vazgeçtik önümüzdeki aya erteledik abakalım arıtk.çok da riskli bi dönemde girdik korunmadan ilşkiye ama tek seferde tutar mı bilmem:)adetime de çok var idrar testi ne zaman sonuç verir acaba merak da ediyorum bi taraftan

hannemcim valla benbde anlamadım karnım çok erken çıkmaya başladı aslında hoşumada gidiyor dışardan görenler hamilemisin diye soruyorlar inş seninkide en kısa zamanda çıkar bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda iki üç gün farketmez doğru diyosun hepimiz için hayırlısı canım opuyorumnanaktan

canım isim güzel hayırlı olsun oğlunun bahtıda kendide güzel olur inşallah..

hoşgeldin esra bazı kadınlar tek ilişkiylede hamile kalabiliyor ve sende yumurtlama döneminde girmişsin belki kalmışolabilirsin ama adetin geçmeden bunu anlamak mümkün değil tabiki ne zaman adet günün ve ne kadarlık evlisin biraz kendine bahsedermisin...

Bayanlar güzel bir topk burası... Ben bu ay bebek düşünüyordum reglim 12. günüydü dün maalesef ara kanamam oldu. Sınvlarım vardı haftasonu büyük ihtimal stresten oldu. Geçen ay dr rutin kontol için gitmiştim bu ay için bebek istediğimi söylemiştim yine gel demişti randevu almıştım 13. günü için yumurtlamama bakacaktı ama maalesef kanamam olduğu için yumurtlamam da olmamış folikül gelişmemiş. Ben 35 günde bir regli oluyorum.21. günü yani haftaya yumurtlama günümdü. Ne yazıkki bu ay boş geçecek. Hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi normal reglimi 29 nisanda olmam lazım inşallah bu kanama reglimi etkilemez reglimin 3. günü gideceğim hormonlara bakılacak hormon değerleir düşmüş olaiblir öyleyse yumurtlama ilacı verecek mayısta bekleyeceğiz.. Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun diyorum vardır bunda da bir hayır...

hoşgeldin canım üzülme inş en kısa zamanda tedavin sonuç verir hemencecik hamile kalıverirsin bende yumurta çatlama tedavisi gördüm şimdi 12 haftalık hamileyim birde düşüğüm var sen ne kadarlık evlisin...

batcım merhaba,evet yani kimisi tek ilişkiyle de kalabiliyor hamile.adetime daha 10-12 gün var herhalde.yani ilişkinin üstünden 5 gün geçti daha,o yüzden test de yapmak istemiyorum.bi ilaç kullanacaktım 2 haftalık,o yüzden vazgeçtim bebek denemesinden bu ay ama şimdi ne olur ne olmaz diye yine kullanamıyorum kuorkudan.9 aylık evliyim bu arada.sen ne kadarlık hamilesin?bebek var anladığım kadarıyla

nasılsın keyifler yerınde mi?

iyiyim çok şükür sen nasılsın ..senin keyfin nasıl ..bu arada ankara acayip soğudu ...kalın kabanı mı giydim ..kış geri geldi ya....ne güzel yaz havaları vardı .çıkıp kırlarda dolaşmıştık:roflol:

üüffff yaaa tam da yola çıkacağımız vakte denk geldi soğuklar ..nefret ediyorum bu durumdan hee...güzel havada şöyle ılık kapalı havada yolculuk çok güzel oluyor ama neyyysee...

o kadar üşümüşümki göğsüme ağrı vurdu valla ..ellerim zaten buzdolabı mübarek ..
ALLAH sonumuzu hayır etsin

iyiyim ben de ne olsun

ben de soğuk havalara bayılırım sıcak havalardan hoşlanmam

hayırdır nereye gidiyorsun cnm

iyiyim ben de ne olsun

ben de soğuk havalara bayılırım sıcak havalardan hoşlanmam

hayırdır nereye gidiyorsun cnm

ben çok soğuğu da çok sıcağı da sevmem..ılık havayı severim ..ılıman iklim adamıyım ben kaydirigubbakcemile3

istanbula gideceğim inş... eşimin anneannesi öldü ..cenazesi haftaiçi idi gidemedik ...mevlüdü varmış haftasonu mevlüdüne bari katılalım dedik ...

aa başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…