Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aa başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin

sağolasın ..kadıncağız hastahaneye yatmıştı ..çok yaşlı 85-90 yaşında ..çocuklarının hiçbiri gitmedi yanına biliyormusun bir tanesi hariç ...kadın kaldı yalnız öyle hastahanede ...ben öyle üzüldümki kadına ..eşime dedimki : ev hanımı olsaydım inan gider ben bakardım ne olacak insanlık öldümü ..insan dışarda hiç tanımadığı biri bile olsa gider yardım etmek ister ...
neyse işte kadıncağıza kanser demişler ..hastahanede kaldı bir süre ..( hastahane eşimin memleketinde ) sonra sanırım artık yapılacak birşey yok diye hastahaneden çıkarmış doktorlar ..evinde vefat etti işte ..
şimdi cenazesine herkes toplaşıp gelmiştir ama..ne acı bir durum..ALLAH kimseye göstermesin.

evet genelde hep böyle oluyor zaten çok sık karşılaştığımız bir durum malesef.insan kendi başına da yaşlanınca aynı şeylerın gelebileceğini düşünmüyor.

benim de dedem vefat atti 83 yasında ıkı ay hastanede yattı babamlar 4 kardeş bütün kardeşler torunlar sıra sıra başında durdular.

sizde ii imş ..olması gerektiği gibi yani..

günaydın kızlar robotcum başınız sağolsun
yanlızlık çok kötü hakkaten ya bakalım biz yaşlanınca nolcaz
bide şöyle bi söz vardır bi ana 9 evlada bakarmışda 9 evlat bi anaya bakamazmışallah sonumuzu hayretsin

jayadan haber varmı

sizde ii imş ..olması gerektiği gibi yani..

evet öyle oldu ama eşimin taraında öyle olmuyor pek,herkesin işi güüc düzeni var onlara kalsa
babaneleri 1ay hasta yattı evde kızı baktı kızı babane vefat ettikten sonra sürekli söyledi ben baktım ben baktım her gelene söyledi ne gerek varsa bakacaksın tabi kızısın yani bunu dıle getirmenın anlamı ne değil mi,bizde yaşlanacağız aynı şeyler bizim de başımıza gelebilir.Allah kimseye muhtaç etmeden sağlıklı sıhhatli ölmek nasip etsin hepimize.

Günaydın canım

aynen öyle ..

evet aynen

kızlar benim de kardeşim asker biliomuusnuz

Allah kavuŞtursun ececım
benım kaynımda 1 hafta Önce geldı askerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…