:kedi:
evet canım henüz yeni evliyizkaydirigubbakcemile zamanla deneyim kazanıcaz inş:hulya:
bu arada herkese günaydınzemuszemus
:kedi:
evet canım henüz yeni evliyizkaydirigubbakcemile zamanla deneyim kazanıcaz inş:hulya:
bu arada herkese günaydınzemuszemus
Ece cnm bİzİmkİ Şanslıydı İstanbulda yazıcı olarak yaptı
hoş buldum arkadaşlar nasılsınız bakalımvereliniortak
benim kızkardeşim de çok şanslı ..eşinin memleketi ankara dışındaydı ..orada yaşıyorlardı ..askerliği anaraya çıktı ...kız kardeşim 1,5 yıldır ankdarada annemlerin yanında kalıyor ..eşi de her haftasonu evci çıkıyor ..hem annem torun seviyor hem kızkardeşim haftada iki gün kocasıyla vakit geçiriyor ....ALLAH herkese nasip etsin inş.Ece cnm bızımkı Şanslıydı ıstanbulda yazıcı olarak yaptı
sen neciydin kendini anlattınmı kaçırmışım ..kısa ve öz anlatırmısın
6 aydır evliyim şuan çalışmıyorum istanbulda oturuyorum ev hanımı olma adayıyım:hulya:
canım
sorma öyle valla :kedi: yakın bir zamana kadar baya bir yoğun çalışıyodum ama evin keyfi bir başkazemuszemus
ben de o günleri iple çekiyorum
seni çok iği anlıyordum kaldıki ben çok sitres yaşıyordum eczanede çalışıyordum ama şuan kafam çyle rahatki anlatamam gerçi çokta boş kalmıyorum kursa gidiyorum vs :asigim:
sen çalışıyorsun sanırım evle işi idare etmek gerçekten büğük bir çaba gerektiriyo ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlarkaydirigubbakcemile2
çalışıyorum evet aralıksız 6 senem bitti
evet zor oluyor yoruluyorum ama çalısmaya mecburum daha uzun bir süre
çalışırken yoruluyor insan ama çalışmayı bırakıp evde oturmak da emin ol bir süre sonra seni sıkacak boğulacaksın ..çalışmaya alışkın insan için bir süre sonra ev hayatı daraltıyor bunaltıyor..uğraş bulamazsan zor olur yni
batcım merhaba,evet yani kimisi tek ilişkiyle de kalabiliyor hamile.adetime daha 10-12 gün var herhalde.yani ilişkinin üstünden 5 gün geçti daha,o yüzden test de yapmak istemiyorum.bi ilaç kullanacaktım 2 haftalık,o yüzden vazgeçtim bebek denemesinden bu ay ama şimdi ne olur ne olmaz diye yine kullanamıyorum kuorkudan.9 aylık evliyim bu arada.sen ne kadarlık hamilesin?bebek var anladığım kadarıyla
Günaydın kızlarrrrzemuszemus
günaydınn herkese
ben çok soğuğu da çok sıcağı da sevmem..ılık havayı severim ..ılıman iklim adamıyım ben kaydirigubbakcemile3
istanbula gideceğim inş... eşimin anneannesi öldü ..cenazesi haftaiçi idi gidemedik ...mevlüdü varmış haftasonu mevlüdüne bari katılalım dedik ...
günaydın kızlar robotcum başınız sağolsun
yanlızlık çok kötü hakkaten ya bakalım biz yaşlanınca nolcaz
bide şöyle bi söz vardır bi ana 9 evlada bakarmışda 9 evlat bi anaya bakamazmışallah sonumuzu hayretsin jayadan haber varmı
kızlar benim de kardeşim asker biliomuusnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?