Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ece cnm bızımkı Şanslıydı ıstanbulda yazıcı olarak yaptı

Ece cnm bızımkı Şanslıydı ıstanbulda yazıcı olarak yaptı
benim kızkardeşim de çok şanslı ..eşinin memleketi ankara dışındaydı ..orada yaşıyorlardı ..askerliği anaraya çıktı ...kız kardeşim 1,5 yıldır ankdarada annemlerin yanında kalıyor ..eşi de her haftasonu evci çıkıyor ..hem annem torun seviyor hem kızkardeşim haftada iki gün kocasıyla vakit geçiriyor ....ALLAH herkese nasip etsin inş.

hoş buldum arkadaşlar nasılsınız bakalımvereliniortak

sen neciydin kendini anlattınmı kaçırmışım ..kısa ve öz anlatırmısın

sen çalışıyorsun sanırım evle işi idare etmek gerçekten büğük bir çaba gerektiriyo ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlarkaydirigubbakcemile2

seni çok iği anlıyordum kaldıki ben çok sitres yaşıyordum eczanede çalışıyordum ama şuan kafam çyle rahatki anlatamam gerçi çokta boş kalmıyorum kursa gidiyorum vs :asigim:

çalışıyorum evet aralıksız 6 senem bitti
evet zor oluyor yoruluyorum ama çalısmaya mecburum daha uzun bir süre

sen çalışıyorsun sanırım evle işi idare etmek gerçekten büğük bir çaba gerektiriyo ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlarkaydirigubbakcemile2

sağolasın ..evet yorucu tabii ama eşim sağolsun yardım ediyor bana ...bekarken de yalnız yaşıyordum zaten o zaman da kendi işimi kendim yapıyorudm ..evlenince değişiyor tabi ama eşim sorun etmez öyle aman yemek yap şunu bunu yap diye beklemez..ben yapamadıysam o yapar ...ben yemek mi yapıyorum içerde ütü varsa yapılacak ben yemek yaparken gider yapar onları ..çamaşır mı toplanacak toplar ...şunu yaparmısın deseem hemen yapar itiraz etmez ...hatta sen çok yoruldun bugün ben yapayım yemeği der geçer yapar.. bazen sabahları duşa girdiğim olur ..ben duştayken kahvaltıyı hazırlar ...sağolsun çok yardımcıdır ...yerim onu ben Şeniz

merhabalar kızlarrrr. yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz. ya kızlar benim regl 2 gün geçti acaba mantardan dolayı regl olmadım olabilir mi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

çalışıyorum evet aralıksız 6 senem bitti
evet zor oluyor yoruluyorum ama çalısmaya mecburum daha uzun bir süre

çalışırken yoruluyor insan ama çalışmayı bırakıp evde oturmak da emin ol bir süre sonra seni sıkacak boğulacaksın ..çalışmaya alışkın insan için bir süre sonra ev hayatı daraltıyor bunaltıyor..uğraş bulamazsan zor olur yni

biliyorum canım
uğraşlarım var daha şimdiden
bu tür şeylerle ilgilenmek istiyorum
bebiş olursa onunla ugrasırız.
yada daha az mesaili bir iş
hayat geçip gidiyor.

mrb esra adetine daha çok varmış biraz sabret ilacda kullanma sakın eğer bebek varsa zararı olabilir bende temmuzda 2 sene olacak evleneli 12 haftalıkta hamileyim...

Günaydın kızlarrrrzemuszemus

günaydınn herkese

günaydın ece ve robot nasılsınız bakalım..

başınız sağolsun robotcum üzüldüm allah kalanlara sabır versin bizimde pazartesi cenaze vardı eşimin yengesinin annesi vefat etti kadın iki haftadır yoğun bakımdaydı tam iyiye gidiyor derken ölüm haberini aldık ama cenaze köye gitti bağırsak kangreni varmıl kadında kansersen daha kötü bi hastalıkmış allah mekanını cennet eylesin...

günaydın yamancım nbr sıkıntın vardı geçtimi birde umutluyuz resim yüklemek istiyormuş sana yapıldığını sormuş anlatırmısın onada doğurmadan görelim göbeğini...

evet ya nerde bu jaya merak ediyorum onu neler yapıyor doğumuna az kaldı onunda...

kızlar benim de kardeşim asker biliomuusnuz

hayırlı teskereler olsun ececim allah kavuştursun benim kardeşimde bir ay oldu askerden geleli ankarada yaptı mamakta...

hoş buldum arkadaşlar nasılsınız bakalımvereliniortak

hoşgeldin 1sen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…