Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ALLAH bozmasın böyle olunca tabiki insanın yükü hafifliyo aslında normal olanda bu ben evliyken çalışmadım ama benim eşim de sağolsun bana yardımcı olur ona pek bir şey bırakmam tabi çalışmadığım için yerimseniben ama çok güzel yemek yapar :1hug:

biliyorum canım
uğraşlarım var daha şimdiden
bu tür şeylerle ilgilenmek istiyorum
bebiş olursa onunla ugrasırız.
yada daha az mesaili bir iş
hayat geçip gidiyor.

bebiş olursa bebişin dışında günde bir saat spora gitmeyi düşünüyorum ben inş...
ondan sonra da sürekli hale getireceğim inş. bu işi ..
özellikle de yüzme olayını ...

iidir bat senden naber ...nasıl bebişle aran ... sağolasın senin de başın sağolsun ...ALLAH geride kalanlara sabır versin...

amin cümlemize inş. :Saruboceq:

bana cevap veren yok senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

merhabalar kızlarrrr. yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz. ya kızlar benim regl 2 gün geçti acaba mantardan dolayı regl olmadım olabilir mi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

saliha şimdi gördüm ...2 günden birşey olmaz merak etme ...mantardan olacağını sanmam ama bazen psikolojik durumlar hormonal durumlar etkileyebiliyor ..bende de oluyor arada sapmalar ...

inşaALLAH iltihap filan olmamıştır. ben ondan endişe ediyorum CADIARZU CADIARZU

merhabalar kızlarrrr. yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz. ya kızlar benim regl 2 gün geçti acaba mantardan dolayı regl olmadım olabilir mi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

salihacım test yaptınmı ...

evet bende 13 sene çalıştım çocuk yaşta başladım çalışmaya ama o kadar bıkmıştımki ev hayatı bana ödül gibigeldi ama şimdi çok sıkılıyorumbazen çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor zaten bu saatten sonrada zor bebeğim olunca onunla çalışırım artıkkaydirigubbakcemile3

ben o açıdan şanslıyım ..devlet memuru olduğum için izinden sonra geri döneceğim inş. işime ..gerçi eşim ücretsiz izne ayrıl 5-6 ay filan diyor ama bilmiyorum ..rapordu izindi zaten 6 ayı bulur hemen hemen ..ondan sonra 6 ay ücretsiz izin al diyor ama bilemiyorum ...hayırlsı..

Teşekkürler batcım sen nasılsın

bende iyiyim ececim ne olsun evde geçiyo bütün günüm ama bugün dışarı çıkacağım hava güzel değil ama çıkmam lazım havalar birden bozdu ya ne güzel yaz havası vardı..

benim ablamda aynı senin yapacağın gibi yaptı oda memur toplam 6 ay izin kullandı yiğenim biraz büyüsün diye hemen başlamak istemedi....

amin cümlemize inş. :Saruboceq:

bende iyiyim bebişle aram iyi avatarımda resmi var ulrtason resmi baktınmı hiç ve sanki bebeğimin kalp atışlarını hisseder gibi oluyorum bu beni çok mutlu ediyor....

evet baktım ve yorumumu yaptım ama geride kaldı galiba görmemişsin yine :)))

yk canım çok erken yapmadım zaten hiç bir belirti yaşamıyorum umudum yok bebişten de bari iltihap filan olmasın :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…