sağolasın ..evet yorucu tabii ama eşim sağolsun yardım ediyor bana ...bekarken de yalnız yaşıyordum zaten o zaman da kendi işimi kendim yapıyorudm ..evlenince değişiyor tabi ama eşim sorun etmez öyle aman yemek yap şunu bunu yap diye beklemez..ben yapamadıysam o yapar ...ben yemek mi yapıyorum içerde ütü varsa yapılacak ben yemek yaparken gider yapar onları ..çamaşır mı toplanacak toplar ...şunu yaparmısın deseem hemen yapar itiraz etmez ...hatta sen çok yoruldun bugün ben yapayım yemeği der geçer yapar.. bazen sabahları duşa girdiğim olur ..ben duştayken kahvaltıyı hazırlar ...sağolsun çok yardımcıdır ...yerim onu ben Şeniz
biliyorum canım
uğraşlarım var daha şimdiden
bu tür şeylerle ilgilenmek istiyorum
bebiş olursa onunla ugrasırız.
yada daha az mesaili bir iş
hayat geçip gidiyor.
bebiş olursa bebişin dışında günde bir saat spora gitmeyi düşünüyorum ben inş...
ondan sonra da sürekli hale getireceğim inş. bu işi ..
özellikle de yüzme olayını ...
bana cevap veren yok senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
günaydın ece ve robot nasılsınız bakalım..
başınız sağolsun robotcum üzüldüm allah kalanlara sabır versin bizimde pazartesi cenaze vardı eşimin yengesinin annesi vefat etti kadın iki haftadır yoğun bakımdaydı tam iyiye gidiyor derken ölüm haberini aldık ama cenaze köye gitti bağırsak kangreni varmıl kadında kansersen daha kötü bi hastalıkmış allah mekanını cennet eylesin...
...
ALLAH bozmasın böyle olunca tabiki insanın yükü hafifliyo aslında normal olanda bu ben evliyken çalışmadım ama benim eşim de sağolsun bana yardımcı olur ona pek bir şey bırakmam tabi çalışmadığım için yerimseniben ama çok güzel yemek yapar :1hug:
bana cevap veren yok senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
merhabalar kızlarrrr. yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz. ya kızlar benim regl 2 gün geçti acaba mantardan dolayı regl olmadım olabilir mi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hoşgeldin canımmmm
yazıların arada kalmış görmedim
iidir bat senden naber ...nasıl bebişle aran ...sağolasın senin de başın sağolsun ...ALLAH geride kalanlara sabır versin...
amin cümlemize inş. :Saruboceq:
saliha şimdi gördüm ...2 günden birşey olmaz merak etme ...mantardan olacağını sanmam ama bazen psikolojik durumlar hormonal durumlar etkileyebiliyor ..bende de oluyor arada sapmalar ...
inşaALLAH iltihap filan olmamıştır. ben ondan endişe ediyorum CADIARZU CADIARZU
merhabalar kızlarrrr. yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz. ya kızlar benim regl 2 gün geçti acaba mantardan dolayı regl olmadım olabilir mi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
çalışırken yoruluyor insan ama çalışmayı bırakıp evde oturmak da emin ol bir süre sonra seni sıkacak boğulacaksın ..çalışmaya alışkın insan için bir süre sonra ev hayatı daraltıyor bunaltıyor..uğraş bulamazsan zor olur yni
evet bende 13 sene çalıştım çocuk yaşta başladım çalışmaya ama o kadar bıkmıştımki ev hayatı bana ödül gibigeldi ama şimdi çok sıkılıyorumbazen çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor zaten bu saatten sonrada zor bebeğim olunca onunla çalışırım artıkkaydirigubbakcemile3
Teşekkürler batcım sen nasılsın
iidir bat senden naber ...nasıl bebişle aran ...sağolasın senin de başın sağolsun ...ALLAH geride kalanlara sabır versin...
bende iyiyim bebişle aram iyi avatarımda resmi var ulrtason resmi baktınmı hiç ve sanki bebeğimin kalp atışlarını hisseder gibi oluyorum bu beni çok mutlu ediyor....
ben o açıdan şanslıyım ..devlet memuru olduğum için izinden sonra geri döneceğim inş. işime ..gerçi eşim ücretsiz izne ayrıl 5-6 ay filan diyor ama bilmiyorum ..rapordu izindi zaten 6 ayı bulur hemen hemen ..ondan sonra 6 ay ücretsiz izin al diyor ama bilemiyorum ...hayırlsı..
bende iyiyim ececim ne olsun evde geçiyo bütün günüm ama bugün dışarı çıkacağım hava güzel değil ama çıkmam lazım havalar birden bozdu ya ne güzel yaz havası vardı..
bende iyiyim bebişle aram iyi avatarımda resmi var ulrtason resmi baktınmı hiç ve sanki bebeğimin kalp atışlarını hisseder gibi oluyorum bu beni çok mutlu ediyor....
baktık ama anlayamadım ben:)) karanlık
ben severim böle bozuk havaları o yuzden coookkk mutluyummmm
bende iyiyim ececim ne olsun evde geçiyo bütün günüm ama bugün dışarı çıkacağım hava güzel değil ama çıkmam lazım havalar birden bozdu ya ne güzel yaz havası vardı..
baktık ama anlayamadım ben:)) karanlık
ben severim böle bozuk havaları o yuzden coookkk mutluyummmm
ececim bebek şekli belli oluyor nasıl anlamadın neyse sağol baktığın için..
evet baktım ve yorumumu yaptım ama geride kaldı galiba görmemişsin yine :)))
olabiliri canım sağol her ne yazdıysan darısı sizlere...
salihacım test yaptınmı ...
evet bende 13 sene çalıştım çocuk yaşta başladım çalışmaya ama o kadar bıkmıştımki ev hayatı bana ödül gibigeldi ama şimdi çok sıkılıyorumbazen çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor zaten bu saatten sonrada zor bebeğim olunca onunla çalışırım artıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?