Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben 2.5 senelik evliyim.. Eskişehir'e gelin geldim.. Artık bu ay düşünüyorduk ama işte stresten ara kanamam oldu.. Reglimi olayım da ona göre belli olacak. Eğer hormınlarımda düşme olduysa yumurtlama ilacı vercekmiş yine de düşük çıkmasını istemiyorum. Sonrada 13. günü yine giderim yumurtlama var mı diye bakar varsa zaten deneyebilirsiniz der kendisi. Doktora bırakmış durumdayım, beklemedeyim reglimi bekliyorum 29 nisana.. Ne güzel gelmiş bebeğin umarım beni de bekletmez.. Hayırlı doğum nasip olsun İnşallahh sana... Bende Allah böyle uygun gördü diyorum zaten finallerim vardşı hamile kalsaydım daha 3.5 hafta varken öğrenecektim belki sınavlarım etkilenecekti kursa da gidiyorum. Kese, kalp atışı derken derslere yoğunlaşmazdım ama mayısta olursa sınavlarım bitince öğrenir daha kafam rahat yaşarım hamileliğimi. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum napalımm...

Kızlar birşey soracağım şimdi benim ara kanamam oldu.. Bir daha ki aya kaldı çalışmalar. 29 nisan da normal reglimi olmam gerekiyor. 35 günde bir regli oluyorum ve 21. günü yumurtluyorum bu yüzden. Ama bu ara kanamadan sonra 29 nisanda değilde daha geç regli olursam hesaplamam da şaşacak bir sonra olacak reglimden 14 gün geriye sayıyordum. 21. günü olcam desem yine garantisi yok yine 35 günde bir olacağımın tabii 35 günde bir mi oluyorum diye mayısı da geçiremem.. Regliden sonra hem 2. hemde 3. haftası gün aşırı ilişki olsa tutar mı.Gerçi dr var gideceğim muhtemelen yumurtlama zamanında o söyler var yok diye ama hamile kalan arladaşlardan bilgi almak istiyorum...

Selam kızlar

dejavu _one hg aramıza allah aratmaz ıstedıĞınız zamanda verır ınŞallah

Çok uykum var kızlar ya ve yorgun hİssedİyorum kendİmİİ

sorma yaman yaaaa
ben de öyle gözüm hep saatte akşam olsa da gtsem dıye bakıyorum
sabah kaç işbaşı senin
kaçta kalkıyorsun

sorma yaman yaaaa
ben de öyle gözüm hep saatte akşam olsa da gtsem dıye bakıyorum
sabah kaç işbaşı senin
kaçta kalkıyorsun

CNM 7,15 GİBİ KALKIYORUM 7,50 DE ÇIKIYORUM ÇALIŞMA SAATELERİM 8,30 - 18,00 AMA YORGUNUM NEDENSE BU ARALAR bayanssulusmile

kızlar hamileyim sanırım, cumartersi test yaptım 2. çizgi silik çıktı bugün adet günüm ama hiçbi belirti yok yarın doktora gitcemmmm

di miiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::hooray::dance::dance:

sonunda oldu istediğin bakkkk kısa zamanda bebiş gelecek

oleyyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden

gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile5 zemuszemus :sm_cool: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…