Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ee kimse yokmuu:1no2:senağlamasenağlama
bende 3,5 yıllık evliyim yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz ama daha başarılı olamadık bildiğim sadece yumurtlama dönemini hesaplaman gerektiği ve o dönemlerde ilişkiyi sıklaştırmanız gerektiği, bizde bu aya o şekilde denicez ama bu yöntemin başarılı olduğunu duydum:))

Pandam cnm ya Çok sevİndİm hadİ hayırlıs anlat bakalım kaÇ ay oldu neler yaptınız kendİnİ anlatırmısın brz

hg aramıza
c*a*n*d*y doğum bile yaptı cnm
hadi hayırlısı umarım çok bekletmez seninki

iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)

ne güzel teologcum,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sen nasılsın,bulantın falan var mı?ay ben çok korkuyorum sırf bulantı yüzünden,okulda çocuklarla nasıl uğraşırım diyorum,sen de öğretmensin sen nasıl baş ediyorsun?

slmm herkesea.sbnmde bu ay ilk bebiş denemem bakalım nolcakkk Allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu

çok tesekkürlr cnm
cnm bnm çok ş,ddetli oolmuştu salı günü serum verdiler iki gündür çok rahatım
15 saat dersim var cnm o yüzden sorun olmuyor
sonra bulantı hafifletici hap da verdiler o yüzden korkma sen olur mu

yaa,tedavisi var yani,rahatladı içim biraz da olsun.ya böyle sağlıkla ilgili konularda çok pimpirikliyim,her şeyi araştırıyorum sonra eşim kızıyor.başına gelmeyecekse de öyle hazırlıyosun ki kendini ister istemez yaşıyorsun diyor.haklı da,daha ortada bişey yok ben sitelerde mide bulantısı tedavilerine bakıyrum:)))hayırlısıyla inşallah yaz tatile denk gelir bebeğim.

esra cım bnm hiç bulantım yokki fakat pazartesi günü yediğim biri iki lokma gün boyu rahatsız etti bulantı ve kusmayı geç başağrısı ndan başımı kaldıramıyordum sürekli yatırodum salı acil servise gittim serum verdiler şimdi çok iyiyim bulantı da hissetmiyorum istediğimi de yiyebiliyorum
ama şunlara dikkat wetmek lazım bulantı omaması için
yağlı yemeyeceksin fastfood filan asla
mideyi basıtırıcı tuzlukrakerler ekmek filan bolbol yenecek sebze ve meyve agırlıklı besleneceksin
inan dkkat ettinmi rahatsz etmez seni
ben annemlerdeydim beni etli pidelerle ayranlarla dürümlerle besleyince öle oldu biraz cnm

teologcum çok sağol,inşallah hamile kalırsam msj yazarım sana bana tecrübelerini anlatırsın,önümüzdeki aya inşallah:)))

Günaydın kızlarrrr

hihoyyytGÜNAYDINhihoyyyt

günaydın millet

slm bende bebiş istiom napmak lazım kızlr
slmm herkesea.sbnmde bu ay ilk bebiş denemem bakalım nolcakkk Allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu

hoşgeldiniz

iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)
hadi hayırlısı teolog ...heyecanlanmışsındır sen şimdi ...

Teologh cnm ya kalp atıŞınıda duymuŞun ne gÜzel hayırlısıyla bulantın olmaz umarım bıdaha

herkese hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…