ay evet inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucaqğıma
bende 3,5 yıllık evliyim yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz ama daha başarılı olamadık bildiğim sadece yumurtlama dönemini hesaplaman gerektiği ve o dönemlerde ilişkiyi sıklaştırmanız gerektiği, bizde bu aya o şekilde denicez ama bu yöntemin başarılı olduğunu duydum:))ee kimse yokmuu:1no2:senağlamasenağlama
bende 3,5 yıllık evliyim yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz ama daha başarılı olamadık bildiğim sadece yumurtlama dönemini hesaplaman gerektiği ve o dönemlerde ilişkiyi sıklaştırmanız gerektiği, bizde bu aya o şekilde denicez ama bu yöntemin başarılı olduğunu duydum:))
çok tesekkürlr cnmne güzel teologcum,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sen nasılsın,bulantın falan var mı?ay ben çok korkuyorum sırf bulantı yüzünden,okulda çocuklarla nasıl uğraşırım diyorum,sen de öğretmensin sen nasıl baş ediyorsun?
slm bende bebiş istiom napmak lazım kızlr
en baştan mı başlayalım anlatmaya akannehirslm bende bebiş istiom napmak lazım kızlr
Günaydın kızlarrrr
hihoyyytGÜNAYDINhihoyyyt
slm bende bebiş istiom napmak lazım kızlr
bende 3,5 yıllık evliyim yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz ama daha başarılı olamadık bildiğim sadece yumurtlama dönemini hesaplaman gerektiği ve o dönemlerde ilişkiyi sıklaştırmanız gerektiği, bizde bu aya o şekilde denicez ama bu yöntemin başarılı olduğunu duydum:))
slmm herkesea.sbnmde bu ay ilk bebiş denemem bakalım nolcakkk Allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu
hadi hayırlısı teolog ...heyecanlanmışsındır sen şimdi ...iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?