Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Teologh kızzzzz minicik kız ooo 6 hafta...
bezelye kadar varmı ki.. Cnm yaaaaa ...olumunekankayizsmile

teolog canım çok sevindim 6 hafta baya yol almıssınız bebişle:)
yaman robot size de günaydın kızlar
saliha ne kadar gecikti adetin
en az bir hafta gecıkmesı gerekıyor testte bellı olması ıcın

teolog canım çok sevindim 6 hafta baya yol almıssınız bebişle:)
yaman robot size de günaydın kızlar
saliha ne kadar gecikti adetin
en az bir hafta gecıkmesı gerekıyor testte bellı olması ıcın

günaydın cnm
test herkeste farklı oluyo kimisinin günü geçmese bile belli oluyor cnm

cnm ya şu mubarek günde hadi koş bi test al bakimmm kaç gün geçti peki hiç geckirmiydi

hiç gecikmezdi canım düzenliydi. merkez de olsam şimdi ye almıştım test ama organize sanayi de çalışıyorum burda işyerinden başka bir şey yok. sekreter merkeze inecek ona dedim o alacak bakalım ALLAH tan hayırlısı.

ben biraz da mantara bağlıyorum belki ondan geçmiştir veya ALLAH korusun iltihap filan oluşmuştur. :çok üzgünüm:

ben de 56 kilo olmuşum..:))) bugün sebze et günüm ...sabah kahvaltı edemeden apart topar çıktım ..çantama iki üç domates salatalık attım :) ama acayip acıktım he...domates salatalıkları hüplettim aç aç duruyorum başım ağrımaya başladı valla ..öğlen tavuk şiş ya da ızgarayı hüpleteceğim inş. ama o zamana kadar ölmezsem tabi :))

günaydın kızlar PANDAM tebrik ederim hiç bekleme hemen bi doktora git..
TEOLOG canım gözüm aydın kalp atışlarını duymuşsun ben 7.haftada duymuştum ama boyu yanlış olasın 4cm değildir 4 mm.dir benim 3 aylık daha cm görmedim...
SALıHA hemen bi test al yap merak ettim bende ...
YAMAN ECE ROBOR DKUPCU VE YENı GELEN ARKADAŞLAR SıZLER NASILSINIZ NELER YAPIYORSUNUZ BAKALIM...

oo senin adına sevidnim gözün aydın
az kaldı öğlene sabrettt
ben de sabah iyi yedim ama öğlen aç kalacağım akşam 7 ye kadar yiyecek bişiyim yok(

iyiyiz canım çalışmaya devam sen nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…