günaydın kızlar PANDAM tebrik ederim hiç bekleme hemen bi doktora git..
TEOLOG canım gözüm aydın kalp atışlarını duymuşsun ben 7.haftada duymuştum ama boyu yanlış olasın 4cm değildir 4 mm.dir benim 3 aylık daha cm görmedim...
SALİHA hemen bi test al yap merak ettim bende ...
YAMAN ECE ROBOR DKUPCU VE YENİ GELEN ARKADAŞLAR SİZLER NASILSINIZ NELER YAPIYORSUNUZ BAKALIM...
oo senin adına sevidnim gözün aydın
az kaldı öğlene sabrettt
ben de sabah iyi yedim ama öğlen aç kalacağım akşam 7 ye kadar yiyecek bişiyim yok(
sınıra kalınca da insanın sabrı tükeniyor..kötükedihüso ir ay oldu hemen hemen 5 kilom gitti
yarın istanbula gidiyoruz haftasonu bol bol yiyip nefsimi körelteceğim çünkü bir aydır ne tatlı ne kebap sokmadım ağzıma kudurmak üzereyim ...haftaya başka bir diyet deneyeceğim ..diyetler arasında zaten bir iki gün normal yemek gerekiyorki yeni diyet sonuç versin..ben de haftasonu normal yiyip bir ay aklımda kalanları hüpletip haftaya yeni rejime başlayacağım inş..
gerçi bi tutam belim var ..eşim kemiklerin çıktı artık yeter bırak diyor ama aklıma 55 i koydumya 55 olmadan olmaz...
belim 62 cm kalçam da 85 cm biliyormusunuz ...ama tartıda fazla çıkıyorum kıracağım o tartıyı bir gün zaten kötükedihüso
sen neden akşama kadar yemiyorsun ..meyve filan yesene ..öyle çok aç durmak ii değil ama ...normalde günde en az 3 ana 3 ara yapmak lazımmış ...yoksa vucut kilo almaya elverişli hale geliyor metabolizma yavaşlıyor ...
herkese günaydın tünaydın demeliyim sanırım:)yeni hamişler var ne güzel RABBİM tüm isteyenlere kısa zamanda versin hayırlısıyla .bizide tamamına hayırlı bir şekilde erdirsin inşallah:)
HAYIRLI CUMALAR....
günaydın kızlar PANDAM tebrik ederim hiç bekleme hemen bi doktora git..
TEOLOG canım gözüm aydın kalp atışlarını duymuşsun ben 7.haftada duymuştum ama boyu yanlış olasın 4cm değildir 4 mm.dir benim 3 aylık daha cm görmedim...
SALİHA hemen bi test al yap merak ettim bende ...
YAMAN ECE ROBOR DKUPCU VE YENİ GELEN ARKADAŞLAR SİZLER NASILSINIZ NELER YAPIYORSUNUZ BAKALIM...
EVET HEDEF KILOYA YAKLSAINCA SABIR KALMIO HAKLIISN:)
YE tabi ya ben de bikere oyle ıkı ay dıyet yapmıstım sonra bı hafasonu kendımı alsıverıs merkezıne attımk ne bulduysam yedi:roflol:
diyet için aç kalmıyorum ben öğlen bizim yemekhanede cıkan yemekler çok kötü oluyor sabah servisi kaçııryordum yanıma bişiler de alamadım kaldım öyleee((
yemek istediklerim :
kaydirigubbakcemile3
künefe
kumpir
mc donaldsın çilekli ya da çikolatalı sundae si ...
milkshake..
şöööylle fındıklı bir necsafe ...
adana kebap
mc donalds ın nugget ları ..
su böreği
kısır
aklıma gelenler bunlar ...kaydirigubbakcemile3
yemek istediklerim :
kaydirigubbakcemile3
künefe
kumpir
mc donaldsın çilekli ya da çikolatalı sundae si ...
milkshake..
şöööylle fındıklı bir necsafe ...
adana kebap
mc donalds ın nugget ları ..
su böreği
kısır
aklıma gelenler bunlar ...kaydirigubbakcemile3
sana da hayırlı cumalar tatlım
hoşgeldin
bat hoşgeldin naber ...hannem sen de hoşgeldin ..
ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum bi aralar düşünüyordum ama vazgeçtim.. gardrop filan alırım ama şu portatifler daha kolay oyun parkı olanlar.....bir yere gittiğin zaman tak sök yap kolay oluyor ..
bir de şu sallanan beşikler var ben onlardan almayı düşünüyorum inş. otomatik kumandalı basıyorsun sallıyorsun beşiği ..kullananlar gayet memnun ...en azından gündüz yemek yaparken ev işi yaparken yanınızda bebiş sallanır siz işinizi yaparsınız ..ve de bu beşikler mama sandalyesi olarak da kullanılabiliyor ..çok amaçlı yani ...benim çok hoşuma gitti valla...
linke baksanıza bu tip ...
http://urun.gittigidiyor.com/SLEEPER-EGLENCELI-OTAMATIK-SALLANAN-BESIK_W0QQidZZ26182936
markalıları da var bunların ....
mafoldumben
HOPUŞTUK ROBOTUM.
harika ya bak bilmiyordum bunu.araştırmadığım için.bu güzelmiş çok amaçlı.bunu alabilirim ama birine:))))))ikisine birden alsam batarım yav:)sen klak sen otur yaparız artık:::::))))
ama bide bebk odası alayım diyorum yani güzel mobilyadan iki yatak küçük bir gardrop çekmeceli falan.uhde kalmasın.ama bu şuanki fikrim.2-3 yaşına kadar götürür inş sonra ranza ama balkalım böle güzel şeyleri paylaşın arkadaşlar ufkumuz genişlesin:)heh heh he
sağol robotum:))))
KIZ ROBOT HAMİLELERİN CANI ÇEKCEK NE YAZIYON BUNLARI alsanaalsanasmile
BENİM BİLE CANIM İSTEDİ
iyiyiz canım çalışmaya devam sen nasılsınn
batim nasılsın iymisen:)benim çok bel ağrım var.bu arada benim ki 3 e gircez inş 3cm i gördük seninkide olmuştur tatlım:)
eee başka neler yapıyosun bakınıyomusun bişeylere:)daha erken dimi.çocuk odası alamyı düşünüyornusun yoksa tekli bişi mi, alacaksın.alırsan foto koy olurmu.ben şuan daha hiç bişiye bakmak istemiyorum ama seninkiler fikir olur.öptüm tatlım:)
bat hoşgeldin naber ...hannem sen de hoşgeldin ..
Ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum bi aralar düşünüyordum ama vazgeçtim.. Gardrop filan alırım ama şu portatifler daha kolay oyun parkı olanlar.....bir yere gittiğin zaman tak sök yap kolay oluyor ..
Bir de şu sallanan beşikler var ben onlardan almayı düşünüyorum inş. Otomatik kumandalı basıyorsun sallıyorsun beşiği ..kullananlar gayet memnun ...en azından gündüz yemek yaparken ev işi yaparken yanınızda bebiş sallanır siz işinizi yaparsınız ..ve de bu beşikler mama sandalyesi olarak da kullanılabiliyor ..çok amaçlı yani ...benim çok hoşuma gitti valla...
Linke baksanıza bu tip ...
http://urun.gittigidiyor.com/sleeper-eglencelı-otamatık-sallanan-besık_w0qqidzz26182936
markalıları da var bunların ....
bat cnm nerelerdesin yaaa
selam kızlar ben geldım
hannemmmmmmm canım yaa dogrumu anladım. Bebıslerın ıkızmı yoksa. Tayın ısın ne oldu. Ayy ben ıyıce tembel oldum. Gıremıyorum topıge.
Ne degısıklıkler var. Bat bebısın cınsıyetı ne...... Umutluyuz nasıl gıdıyor tatlımmm. Az kaldı kız ıkı haftaya doguracaksın. Yaman, robot, ıcgıyımcı, ozlem olgay teolog uff yaaaaaa haberler nasıl merak ettım sımdı
[sıze="2"]karnım acıktıııı yaaaaa :1no2:[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?