Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

BATİM nasılsın iymisen:)benim çok bel ağrım var.bu arada benim ki 3 e gircez inş 3cm i gördük seninkide olmuştur tatlım:)

eee başka neler yapıyosun bakınıyomusun bişeylere:)daha erken dimi.çocuk odası alamyı düşünüyornusun yoksa tekli bişi mi, alacaksın.alırsan foto koy olurmu.ben şuan daha hiç bişiye bakmak istemiyorum ama seninkiler fikir olur.öptüm tatlım:)

oo senin adına sevidnim gözün aydın
az kaldı öğlene sabrettt
ben de sabah iyi yedim ama öğlen aç kalacağım akşam 7 ye kadar yiyecek bişiyim yok(

sınıra kalınca da insanın sabrı tükeniyor..kötükedihüso ir ay oldu hemen hemen 5 kilom gitti

yarın istanbula gidiyoruz haftasonu bol bol yiyip nefsimi körelteceğim çünkü bir aydır ne tatlı ne kebap sokmadım ağzıma kudurmak üzereyim ...haftaya başka bir diyet deneyeceğim ..diyetler arasında zaten bir iki gün normal yemek gerekiyorki yeni diyet sonuç versin..ben de haftasonu normal yiyip bir ay aklımda kalanları hüpletip haftaya yeni rejime başlayacağım inş..
gerçi bi tutam belim var ..eşim kemiklerin çıktı artık yeter bırak diyor ama aklıma 55 i koydumya 55 olmadan olmaz...
belim 62 cm kalçam da 85 cm biliyormusunuz ...ama tartıda fazla çıkıyorum kıracağım o tartıyı bir gün zaten kötükedihüso

sen neden akşama kadar yemiyorsun ..meyve filan yesene ..öyle çok aç durmak ii değil ama ...normalde günde en az 3 ana 3 ara yapmak lazımmış ...yoksa vucut kilo almaya elverişli hale geliyor metabolizma yavaşlıyor ...

herkese günaydın tünaydın demeliyim sanırım:)yeni hamişler var ne güzel RABBıM tüm isteyenlere kısa zamanda versin hayırlısıyla .bizide tamamına hayırlı bir şekilde erdirsin inşallah:)

HAYIRLI CUMALAR....

EVET HEDEF KILOYA YAKLSAINCA SABIR KALMIO HAKLIISN:)
YE tabi ya ben de bikere oyle ıkı ay dıyet yapmıstım sonra bı hafasonu kendımı alsıverıs merkezıne attımk ne bulduysam yedi:roflol:

diyet için aç kalmıyorum ben öğlen bizim yemekhanede cıkan yemekler çok kötü oluyor sabah servisi kaçııryordum yanıma bişiler de alamadım kaldım öyleee((

sana da hayırlı cumalar tatlım
hoşgeldin

bat hoşgeldin naber ...hannem sen de hoşgeldin ..
ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum bi aralar düşünüyordum ama vazgeçtim.. gardrop filan alırım ama şu portatifler daha kolay oyun parkı olanlar.....bir yere gittiğin zaman tak sök yap kolay oluyor ..
bir de şu sallanan beşikler var ben onlardan almayı düşünüyorum inş. otomatik kumandalı basıyorsun sallıyorsun beşiği ..kullananlar gayet memnun ...en azından gündüz yemek yaparken ev işi yaparken yanınızda bebiş sallanır siz işinizi yaparsınız ..ve de bu beşikler mama sandalyesi olarak da kullanılabiliyor ..çok amaçlı yani ...benim çok hoşuma gitti valla...

linke baksanıza bu tip ...

http://urun.gittigidiyor.com/SLEEPER-EGLENCELI-OTAMATIK-SALLANAN-BESIK_W0QQidZZ26182936

markalıları da var bunların ....

yemek istediklerim :
kaydirigubbakcemile3

künefe
kumpir
mc donaldsın çilekli ya da çikolatalı sundae si ...
milkshake..
şöööylle fındıklı bir necsafe ...
adana kebap
mc donalds ın nugget ları ..
su böreği
kısır

aklıma gelenler bunlar ...kaydirigubbakcemile3

so böreğine bayılırımmmmmm sıcacık çaylaaaa
kısıra da bayılırımmmm
nuggetlara daaaa

ayyy kumpiri görmemişim üste yazmışısın

ben de lahmacuna bayılırım ,dürüm ,sütlü tatlıların hepsiiiiii

hepsini ye sen bu haftasonukaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

bu arada bebekler için ne çok şey var yaaaww kafam karıştı hepsini birden nasıl alacağız ...mama sandalyesi beşiği salıncağı oto koltuğu...gelsin de hepsini alacağım inş.

KIZ ROBOT HAMİLELERİN CANI ÇEKCEK NE YAZIYON BUNLARI alsanaalsanasmile
BENİM BİLE CANIM İSTEDİ

mafoldumben
HOPUŞTUK ROBOTUM.
harika ya bak bilmiyordum bunu.araştırmadığım için.bu güzelmiş çok amaçlı.bunu alabilirim ama birine:))))))ikisine birden alsam batarım yav:)sen klak sen otur yaparız artık:::::))))
ama bide bebk odası alayım diyorum yani güzel mobilyadan iki yatak küçük bir gardrop çekmeceli falan.uhde kalmasın.ama bu şuanki fikrim.2-3 yaşına kadar götürür inş sonra ranza ama balkalım böle güzel şeyleri paylaşın arkadaşlar ufkumuz genişlesin:)heh heh he

sağol robotum:))))

ne demek recaaa ederim ...ben sürekli araştırıyorum böyle şeyleri netten ...baktım kullananlar çok memnun ..çocuk çok huyduz değilse hele yemek yaparken bunda sallana sallana uyutabiliyormuşsun ...gece de çok faydalı oluyormuş ...
bir de mama sandalyesi olması güzel ...kaldırıyorsun havaya mama sandalyesi oluyor ..indiriyorsun beşik oluyor ...
bebek odası almaktan şundan vazgeçtim ..ilerde farklı cinsiyette çocuk olursa uydurmak zor olur ...e öyle ayrı oda da yapamazsın ..diğer çocuk olduktan sonra ikisine göre uyumlu oda yapmak daha mantıklı geliyor bana ...şimdi kıza göre odayı hazırladın diyelim diğeri erkek olursa sorun olur ...ben zaten inş .. iki çocuk arasını çok tutmayı düşünmüyorum ..biri 3 e geldimi veririm kreşe diğerine kısmetlenirim diyorum ..herm beraber büyütmek anneyi de çok yormuyor ama arada çok yaş olunca anne tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda kalıyor ..yaşı geçmiş oluyor diğer çocuğa tahammül edemiyor filan ..en iisi arasını açmadan beraber büyütmek ..bir ikreşteyken öbürüne bakarım ..biri ilkokula geçince öbürünü kreşe veririm diyorum inş.. çalışan bayanlar için en ideali bu bana göre ..

KIZ ROBOT HAMİLELERİN CANI ÇEKCEK NE YAZIYON BUNLARI alsanaalsanasmile
BENİM BİLE CANIM İSTEDİ

e hergün çocuk gibi elinde çikolatalarla gezen biri birden yemeyi bırakınca böyle dilenci olup salyaları akmaya başlıyor işte ne yaparsın ..
ben öğlene çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz..

Kız robot senın plan hazır bıtek tosununu yakalayıp ÇalıŞma yapmanız kalmıŞ = )))))))

selam kızlar ben geldım
hannemmmmmmm canım yaa dogrumu anladım. bebıslerın ıkızmı yoksa. tayın ısın ne oldu. ayy ben ıyıce tembel oldum. gıremıyorum topıge.
ne degısıklıkler var. bat bebısın cınsıyetı ne...... umutluyuz nasıl gıdıyor tatlımmm. az kaldı kız ıkı haftaya doguracaksın. yaman, robot, ıcgıyımcı, ozlem olgay teolog uff yaaaaaa haberler nasıl merak ettım sımdı

meryem, salıha, d-kupcu sızlerı de unutmadım. hadı yaa nerdesınız. hannem nereye kactın askolsun. gecen persembe dr zuhale gıttım ben. doktorum bebegımın kılosunu yetersız buldu canımızı sıktı. bız de zuhale gıttık. o da aynı seylerı soyledı ama son 1 haftada toparlandık Allahtan. Oglumun herseyı hazır, gelmesını beklıyoruz artık. Zaman yaklastıkca korkular, stres artıyor valla.

iyiyiz canım çalışmaya devam sen nasılsınn

bende iyiyim ama midem yanmaya başladı iki gündür ....

hannemcim benimde bel ağrılarım var bir ağrı bitiyor başka bir ağrı başlıyor iki gündürde midemde yanma var ben bebeğimin boyunu öğrenemedim doktorum bişey söylemedi ama salı günü ikili test sonucunu göstermek için gideceğim sorarım unutmazsam neler yapıyorum valla bu aralar düğün var onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum bebeğim için henüz bişey bakmaya başlamadım ama dün beşik baktık çocuk odası almayı istiyorum ama büyüklerim izin vermiyor ablamda kullanışlı olmuyo diyo bebeğim biraz büyüsün ona oda yapacağım ama ahtım var şimdilik oyun parklı beşik alacağım bide ya gardolap yada çekmece tarzı bişey alacağım çünkü bebeği yanıma alacağım şimdilik ve birde cinsiyet kesinleşsin bebeğime albüm yapmayı düşünüyorum ilk oluşmaya başladığı andan itibaren her anını çekip albüme koyacağım çok istiyorum senin nasıl gidiyor hamilelik iyimisin biz 3. Ayımızı tamamladık 4. Ayımıza girdik bebeğimin cinsiyetini kıza benziyor dedi ama ben ümitlenmek istemiyorum hayırlısı senin doktorun bi tahminde bulundumu sen anlat neler yapıyosun..

iyiyim robotcum mide yanması dışında senden naber bende oda almayı düşünmüyorum şimdilik belki ilerde bebeğim biraz büyüyünce düşünüyorum sallanır beşiklerde hoşuma gidiyo bakalım nasip kısmet almaya başlayınca hep beraner göreceğiz fikir ediniriz hep birlikte...

bat cnm nerelerdesin yaaa

yamancım giriyorum ama yazamıyorum iki gündür pek vaktim yoktu bakıp çıkıyordum sadece takip ediyordum burdayım merak etme...

jayacım nerelerdesin sen ya merak ediyoruz seni nasılsın nasıl geçiyor son günlerin evet hannemin ikiz ne güzel dimi iki mucizeyi birden taşıyor tayin işi olmamış galiba topikte yeni hamişlerimiz var ...
Bana gelince bebeğimin cinsiyeti belli değil ama doktorum kıza benziyor dedi bacak araları boşluktu bebeğim çok haraketli maşallah inş bir ay sonra öğreneceğim cinsiyetinide sen neler yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…