karnım acıktıııı yaaaaa :1no2:
ben yemeğimi yedim geldim
ohhh afşyet olsun canım
slmm kzilar nasilsiniz cumaniz mubarek olsun...saliha kiz test yap insallah hamilesindirr canimm...jaya hosgldinn tembel anne topigimizi terk ettin haaa...bat canim nasilsinn yaman d.kupcu robot eceezgii hepiniz iyisiniz insallahhhh
slm canım hoşgeldin senin de cuman mübarek olsun ay inşaALLAH hamileyimdir. dua edin RABBİM hayırlısıyla versin.
insallah canimm rabbim isteyen herkeze versin insallahhhh
slmm kzilar nasilsiniz cumaniz mubarek olsun...saliha kiz test yap insallah hamilesindirr canimm...jaya hosgldinn tembel anne topigimizi terk ettin haaa...bat canim nasilsinn yaman d.kupcu robot eceezgii hepiniz iyisiniz insallahhhh
batcım mide yanması ıcın şurup içiyordu hamıle bir arkadasım
ben yemeğimi yedim geldim
iyiyiz canımmmm sen nasılsın
bugun benim yumurtlama günüm:roflol::roflol::roflol:
şeytan diyorrr kiiiikötükedihüso
ececim doktoruma danışmadan alamam zaten şuan ağrı kesici kullanıyorum kasık ağrılarım ve bacak ağrılarım için bide onu içersem içim dışım ilaç olacak yav inş geçer ..
tabi canım alma zaten doktoruna danışmadan
geçer tatlım merak etme
kizzz ne duruyonn yap diyomusum sen yinede seytana kanmaa
bat ne ilaci kullaniyosunn canimm hepsini kullanamiyoruz oyuzden dedim..mide yanmasi bazen bendede oluyor limonlu su ve sut iyi geliyor yagli yeme pek gec saatte yemektende tuzludanda oluyor canimmececim doktoruma danışmadan alamam zaten şuan ağrı kesici kullanıyorum kasık ağrılarım ve bacak ağrılarım için bide onu içersem içim dışım ilaç olacak yav inş geçer ..
afiyet olsun bende atıştırıyorum bişeyler eti form pirinç ve mısır patlağa yiyorum çok severim..
iyiyim meryemcim sen nasılsın sadece biraz midem yanıyo iki gündür sen neler yapıyorsun..
:1no2: en son kulaklarımda sıvı sorunu olustu bunun ıcın haziran ayının ortasına kadar beklemem gerekıo ilaç alıyorumm off daha da çok var
hep mart ayında bu güne adapte etmiştim kendimi ama kısmet:gitme:
hayirlisi canim yaa rabbim veiri insallah kisa zamanda hersyin bi vakti zamani vardirr
ayyy ben geldimmmmmmmmmmmm guclubacismile
[sıze="2"]ayyy ben geldimmmmmmmmmmmm guclubacismile[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?