Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

batcım mide yanması ıcın şurup içiyordu hamıle bir arkadasım

slmm kzilar nasilsiniz cumaniz mubarek olsun...saliha kiz test yap insallah hamilesindirr canimm...jaya hosgldinn tembel anne topigimizi terk ettin haaa...bat canim nasilsinn yaman d.kupcu robot eceezgii hepiniz iyisiniz insallahhhh

slmm kzilar nasilsiniz cumaniz mubarek olsun...saliha kiz test yap insallah hamilesindirr canimm...jaya hosgldinn tembel anne topigimizi terk ettin haaa...bat canim nasilsinn yaman d.kupcu robot eceezgii hepiniz iyisiniz insallahhhh

slm canım hoşgeldin senin de cuman mübarek olsun ay inşaALLAH hamileyimdir. dua edin RABBİM hayırlısıyla versin.

iyiyiz canımmmm sen nasılsın

bugun benim yumurtlama günüm:roflol::roflol::roflol:

şeytan diyorrr kiiiikötükedihüso

batcım mide yanması ıcın şurup içiyordu hamıle bir arkadasım

ececim doktoruma danışmadan alamam zaten şuan ağrı kesici kullanıyorum kasık ağrılarım ve bacak ağrılarım için bide onu içersem içim dışım ilaç olacak yav inş geçer ..

ben yemeğimi yedim geldim

afiyet olsun bende atıştırıyorum bişeyler eti form pirinç ve mısır patlağa yiyorum çok severim..

iyiyim meryemcim sen nasılsın sadece biraz midem yanıyo iki gündür sen neler yapıyorsun..

kizzz ne duruyonn yap diyomusum sen yinede seytana kanmaa

:1no2: en son kulaklarımda sıvı sorunu olustu bunun ıcın haziran ayının ortasına kadar beklemem gerekıo ilaç alıyorumm off daha da çok var

hep mart ayında bu güne adapte etmiştim kendimi ama kısmet:gitme:

bat ne ilaci kullaniyosunn canimm hepsini kullanamiyoruz oyuzden dedim..mide yanmasi bazen bendede oluyor limonlu su ve sut iyi geliyor yagli yeme pek gec saatte yemektende tuzludanda oluyor canimm

Son düzenleme:

hayirlisi canim yaa rabbim veiri insallah kisa zamanda hersyin bi vakti zamani vardirr

hayirlisi canim yaa rabbim veiri insallah kisa zamanda hersyin bi vakti zamani vardirr

tabi canım doğru söylüyorsun ilk denememiz olacağı için heyecanlıydım artık haziran ayı ilk denemeguclubacismile

ayyy ben geldimmmmmmmmmmmm guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…