ayyy ben geldimmmmmmmmmmmm guclubacismile
Ayyyyyy lise arkadaşlarımla bulduk birbirimizi ilk defa bu akşam buluşacağızzz
çoook
heyecanlıyımmmm yaaaaa
en son 2002 vde görmüştüm onlarııı
çokkk garibim yaaaa
iş çıkışı bulaşacağızzzzzkaydirigubbakcemile5
bat ne ilaci kullaniyosunn canimm hepsini kullanamiyoruz oyuzden dedim..mide yanmasi bazen bendede oluyor limonlu su ve sut iyi geliyor yagli yeme pek gec saatte yemektende tuzludanda oluyor canimm
[sıze="2"]ayyy ben geldimmmmmmmmmmmm guclubacismile[/sıze]
[sıze="2"]ayyyyyy lise arkadaşlarımla bulduk birbirimizi ilk defa bu akşam buluşacağızzz
çoook
heyecanlıyımmmm yaaaaa
en son 2002 vde görmüştüm onlarııı
çokkk garibim yaaaa
iş çıkışı bulaşacağızzzzzkaydirigubbakcemile5[/sıze]
offf sıkıldım ben akşam olsa da evimize gitsek
evet ya gidelim evimize daha çok var 18:30 yaaaaaaa :gitme: :gitme: :gitme:
benim 18:00 salihaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ama bugun benim de kocam geç gelecek yanlızım yani baya bi süre
kıyamam canım ya tek başına çekilmez akşamlar
offf sıkıldım ben akşam olsa da evimize gitsek
evet ya gidelim evimize daha çok var 18:30 yaaaaaaa :gitme: :gitme: :gitme:
iyiyiz canımmmm sen nasılsın
bugun benim yumurtlama günüm:roflol::roflol::roflol:
şeytan diyorrr kiiiikötükedihüso
Kız robot senİn plan hazır bİtek tosununu yakalayıp ÇalıŞma yapmanız kalmıŞ = )))))))
slmm kzilar nasilsiniz cumaniz mubarek olsun...saliha kiz test yap insallah hamilesindirr canimm...jaya hosgldinn tembel anne topigimizi terk ettin haaa...bat canim nasilsinn yaman d.kupcu robot eceezgii hepiniz iyisiniz insallahhhh
selam kızlar ben geldım
hannemmmmmmm canım yaa dogrumu anladım. bebıslerın ıkızmı yoksa. tayın ısın ne oldu. ayy ben ıyıce tembel oldum. gıremıyorum topıge.
ne degısıklıkler var. bat bebısın cınsıyetı ne...... umutluyuz nasıl gıdıyor tatlımmm. az kaldı kız ıkı haftaya doguracaksın. yaman, robot, ıcgıyımcı, ozlem olgay teolog uff yaaaaaa haberler nasıl merak ettım sımdı
meryem, salıha, d-kupcu sızlerı de unutmadım. hadı yaa nerdesınız. hannem nereye kactın askolsun. gecen persembe dr zuhale gıttım ben. doktorum bebegımın kılosunu yetersız buldu canımızı sıktı. bız de zuhale gıttık. o da aynı seylerı soyledı ama son 1 haftada toparlandık Allahtan. Oglumun herseyı hazır, gelmesını beklıyoruz artık. Zaman yaklastıkca korkular, stres artıyor valla.
nescafe ve biskrem muhteşem ikilialkisalkisalkis
yedim içtim ama içim ezildi iyiceeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet sıkılganız napalım senin gibi öğle aralarında çarşı pazar gezemiyoruz bizzzzkaydirigubbakcemile3
gezdim de ne oldu kan ter içinde kaldım valla ..e tabi sizin durumunuz da zor ama yine de bir şeyler bulun uğraş olarak kendinize ..kitap okuyun ...kafanızı koltuğa koyup müzik dinleyin v.s.
kitap mı iş yerinde milmaz: anında kovarlar vallaaaaaa
müzik dinlemek hele kesinlikle yasak ciddiyetsizlik anlamına geliyormuş çalışırkenalsanaalsanasmile müdürlerimiz öyle diyor canımmmmmmmm-tatlicadiarzu-
öğle tatilinde de mi yasak akannehirakannehir
yasak canımmmm
neyyy ..nasıl yani yaa...öğlen size ait serbest bir zaman değilmi ...yuh artık ..e öğlen de öylece kıpırdamadan hazır olda mı bekleşiyorsunuz peki akannehirakannehir
yemekhaneye yemege gidersek işte o yanı calısmadığımız
onun dısında gel pc başına otur çalışmaya devam
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
tühh zormuş gerçekten ..yemekhanede yemekleri uzun ye de bari yavaş yavaş hem zaman geçsin hem kafanı dinle .o da mı yasak yoksa mafoldumben
ben öyle olsa kafayı yerim yaaa ..ALLAH kolaylık versin ..
yiyorum işte ben deee
ayyy yemekhaneye gitmiyorum bile 1000 küsur işçi var yemekler zaten kötü ofiste bazen çalışıyormuş havalarında nette gezınıyorum
napım bu da benim hakkım yaaaa:dance:
çıkışta gideceğim kendi başıma yemek yıyeceğim önce sonra da alışveriş yapacağım bugun cuma kendimi sevindireyim
kitap da sipariş vermiştim netten o da gelmiş evehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?