Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayyyyyy lise arkadaşlarımla bulduk birbirimizi ilk defa bu akşam buluşacağızzz
çoook
heyecanlıyımmmm yaaaaa
en son 2002 vde görmüştüm onlarııı
çokkk garibim yaaaa
iş çıkışı bulaşacağızzzzzkaydirigubbakcemile5

bat ne ilaci kullaniyosunn canimm hepsini kullanamiyoruz oyuzden dedim..mide yanmasi bazen bendede oluyor limonlu su ve sut iyi geliyor yagli yeme pek gec saatte yemektende tuzludanda oluyor canimm

meryemcim parol kullanıyorum sütü deneyeceğim inş geçirir..

[sıze="2"]ayyy ben geldimmmmmmmmmmmm guclubacismile[/sıze]

ayyy hoşgeeeeellllllllddddddddiiiiiiiiiiinnnnnn..

hadi bakalım gözün aydın iyi kaynatırsınız artık..

offf sıkıldım ben akşam olsa da evimize gitsek

evet ya gidelim evimize daha çok var 18:30 yaaaaaaa :gitme: :gitme: :gitme:

benim 18:00 salihaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ama bugun benim de kocam geç gelecek yanlızım yani baya bi süre

offf sıkıldım ben akşam olsa da evimize gitsek

evet ya gidelim evimize daha çok var 18:30 yaaaaaaa :gitme: :gitme: :gitme:

hey ALLAH ım ne sıkılgan kadın bunlar ..bir gün şükür edin ulennn ..bunu da bulamayanlar var ...sıkıldım sıkıldım ne bu len çocuklar gibi çekivereceğim kulağınızı hee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

iyiyiz canımmmm sen nasılsın

bugun benim yumurtlama günüm:roflol::roflol::roflol:

şeytan diyorrr kiiiikötükedihüso

ne diyor şeytan ..yatır aşağı ..tırmala beni kaşı beni ...:roflol::roflol::roflol:

Kız robot senİn plan hazır bİtek tosununu yakalayıp ÇalıŞma yapmanız kalmıŞ = )))))))

evet ne sandın ..bilgisayarla çok haşır neşirim ..herşeyi ondan arar bulurum ..teknoloji manyağıyım desek yeridir ..sucuyu bile netten eve çağıracağım yakında kaydirigubbakcemile3:roflol:

slmm kzilar nasilsiniz cumaniz mubarek olsun...saliha kiz test yap insallah hamilesindirr canimm...jaya hosgldinn tembel anne topigimizi terk ettin haaa...bat canim nasilsinn yaman d.kupcu robot eceezgii hepiniz iyisiniz insallahhhh

meryem jaya hoşgeldiniz ..ne olsun işte ben gittim gideli topiği fokurdatmışlar ..hatta öyle kaynatmışlarki taşırmışlar heealsanaalsanasmile
ne o ulen ben varken diliniz tutuluyor hayırdır alsanaalsanasmile

boşver sen doktoru ..bazı doktorlar çok şomağızlı ..ben valla hepsine cevap veriyorum iimi ...doktorlar diye herşey onlara hakmı canım ..kimisi de kompleksli oluyor inadına can sıkıyor heee...inş. düzelir sen ALLAH A dua et sığın ...:Saruboceq::Saruboceq:

nescafe ve biskrem muhteşem ikilialkisalkisalkis

bana bak ben yokken fırsatını bulup yiyip içeceksin ama yakaladım seni ona göre ..bu topicte bir daha kahve biskrem lafı edilmeyecek demedimmi ben kaydirigubbakcemile

yedim içtim ama içim ezildi iyiceeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet sıkılganız napalım senin gibi öğle aralarında çarşı pazar gezemiyoruz bizzzzkaydirigubbakcemile3

yedim içtim ama içim ezildi iyiceeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet sıkılganız napalım senin gibi öğle aralarında çarşı pazar gezemiyoruz bizzzzkaydirigubbakcemile3

gezdim de ne oldu kan ter içinde kaldım valla ..e tabi sizin durumunuz da zor ama yine de bir şeyler bulun uğraş olarak kendinize ..kitap okuyun ...kafanızı koltuğa koyup müzik dinleyin v.s.

gezdim de ne oldu kan ter içinde kaldım valla ..e tabi sizin durumunuz da zor ama yine de bir şeyler bulun uğraş olarak kendinize ..kitap okuyun ...kafanızı koltuğa koyup müzik dinleyin v.s.

kitap mı iş yerinde milmaz: anında kovarlar vallaaaaaa

müzik dinlemek hele kesinlikle yasak ciddiyetsizlik anlamına geliyormuş çalışırkenalsanaalsanasmile müdürlerimiz öyle diyor canımmmmmmmm-tatlicadiarzu-

öğle tatilinde de mi yasak akannehirakannehir

neyyy ..nasıl yani yaa...öğlen size ait serbest bir zaman değilmi ...yuh artık ..e öğlen de öylece kıpırdamadan hazır olda mı bekleşiyorsunuz peki akannehirakannehir

yemekhaneye yemege gidersek işte o yanı calısmadığımız
onun dısında gel pc başına otur çalışmaya devam

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

yemekhaneye yemege gidersek işte o yanı calısmadığımız
onun dısında gel pc başına otur çalışmaya devam

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

tühh zormuş gerçekten ..yemekhanede yemekleri uzun ye de bari yavaş yavaş hem zaman geçsin hem kafanı dinle .o da mı yasak yoksa mafoldumben

ben öyle olsa kafayı yerim yaaa ..ALLAH kolaylık versin ..

tühh zormuş gerçekten ..yemekhanede yemekleri uzun ye de bari yavaş yavaş hem zaman geçsin hem kafanı dinle .o da mı yasak yoksa mafoldumben

ben öyle olsa kafayı yerim yaaa ..ALLAH kolaylık versin ..

yiyorum işte ben deee

ayyy yemekhaneye gitmiyorum bile 1000 küsur işçi var yemekler zaten kötü ofiste bazen çalışıyormuş havalarında nette gezınıyorum

napım bu da benim hakkım yaaaa:dance:

çıkışta gideceğim kendi başıma yemek yıyeceğim önce sonra da alışveriş yapacağım bugun cuma kendimi sevindireyim
kitap da sipariş vermiştim netten o da gelmiş evehihoyyyt

devleti düşünmedinmi hiç sen ..bu arada üniversite okudunmu okuduysan devleti de düşünebilirdin ..ordaki şartların zormuş ..
bizde mesela mesai 0830-1230 1330-1730 ..sabah .830 dur ama servisle gelmeyen arabası ile gelen 9da gelir öğlen 12 de çıkar ..öğleden sonra 2 de gelir herkes, akşam servisi beklemeyen 5 te çıkar ...
gerçi bizim kurum rahat o konuda ..diğer yerlerde mesaiye uyuluyor da bizim burası kebap yaaa :Saruboceq:
hangi kitapları aldın ..bu ara diyet namına kitap da okuyamadım heee ...çok boşladım valla ..benim gibi kitap konusunda edebiyat konusunda ödüllü birine hiç yakışmıyor ama yaşlandık ne yapalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…