devleti düşünmedinmi hiç sen ..bu arada üniversite okudunmu okuduysan devleti de düşünebilirdin ..ordaki şartların zormuş ..
bizde mesela mesai 0830-1230 1330-1730 ..sabah .830 dur ama servisle gelmeyen arabası ile gelen 9da gelir öğlen 12 de çıkar ..öğleden sonra 2 de gelir herkes, akşam servisi beklemeyen 5 te çıkar ...
gerçi bizim kurum rahat o konuda ..diğer yerlerde mesaiye uyuluyor da bizim burası kebap yaaa :Saruboceq:
hangi kitapları aldın ..bu ara diyet namına kitap da okuyamadım heee ...çok boşladım valla ..benim gibi kitap konusunda edebiyat konusunda ödüllü birine hiç yakışmıyor ama yaşlandık ne yapalım kaydirigubbakcemile3
baaakkkk sen de unutuyorsun işte oh canıma değsinkaydirigubbakcemile daha önce anlatmıstım sana ne okuduğumu devleti düşünüp düşünmediğimi vs:dance: unutmussun işte
devlet genelde rahat benım burda arkadaslar da var 10 da bile giden oluyor işe ama onlara kalsan bizden zordalar :))
bu arada elif şafak aşk ı aldım bıraz geç kaldım ama buguneymıs kısmet ben de okumaya bayılıyorummmmmm haftada bir kitap bitiriyorum serviste gidip gelirken okuyarak
slm saliha ...sen de sıkılıyorum deme düşüp bayılacağım ..ulennn sizi konuşturmak için çene çalıyrum yinemi sıkılıyorsunuz kaydirigubbakcemile
SIKILIYORDUM SENİ GÖRDÜM SIKINTIM GEÇTİ ROBOTTT olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
işletme okudum demiştin sanırım ..ama gerisini hatırlamıyorum neden devleti düşünmediğini :bbo:
elif şafak hiç okumadım ama merak ediyorum yazdıklarını ..ben roman okumayı çok uzun seneler önce bıraktım ..felsefi -tarihi kitapları okumayı seviyorum ..
daha önce roman yazdığım için başka yazarlardan etkilenmmk için roman şiir kitabı okumuyordum öyle alıştım öyle devam etti..roman bir de bana basit geliyor sıkılıyorum ..
aldığım kitabın beni düşündürmesini tarihle ilgili bir şeyler öğretmesini istiyorum ben ...
saliha bu arada antep deyince aklıma baklava geldi iimi senağlama
saliha bu arada antep deyince aklıma baklava geldi iimi senağlama
ÇOK GÜZEL YAPIYOLAR HELE BİR YER VAR KOÇAK BAKLAVA DİYE SÜPERRR GELİN ANTEP E YEDİREYİM SİZE guclubacismile guclubacismile
baklava mııı hiç sevmemmmm
saliha kız senın resmını gormusmuyduk unuttum ben
valla biz bu sene bir gap turu yapmayı düşünüyoruz ama bakalım ..tur şirketi ile geleceğiz ama ...7 gün sürüyor tur ...daha önce gidip memnun kalanlar var ...5 yıldızlı otellerde filan kalmışlar ...havalar biraz daha ısınsın da 19 mayısta filan belki olabilir öyle bir şey
ben kitaptan ziyade köşe yazılarını çok takip ederim netten bazı yazarların ..işim gücüm köşe yazısı okumak ...bir de bazı kanallardaki tartışma programlarını izlemek ..akşam eve gelince diziler başlayana kadar ve de reklam aralarında hep o kanallar açıktır bizde ..eşim de sever ben de ..haber de çok izleriz ...bir de stv de ki ayna programının müptelasıyım ..belgesellere çok düşkünlüğüm var ...
daha altı yaşındayken zaten yaşıtlarım bebeklerle oynarken ben oturup ansiklopedileri karıştırıp okurmuşum ...
evet canım görmüştünüz kırmızı abiye vardı kırmızı da tüban vardı belki hatırlarsın herifimle birlikteydi resmim :)
hatırladım hatırladım alkisalkisalkis
maşaALLAH yavruma MaşaALLAH hıggggggggggggggggg tüüüüütütütütütütütü nazar değmez inşaALLAH :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?