apartmanda herkes bıze cok özenır ne ii kocan var derler
bugune kadar benden bır bardak su ıstemıslıgı yoktur
yemeklerımı bırer bırer sıraya koyar lezzet sırasına elıne saglık der
ben camasır asarken sesı duyar kalkar yorulma dıe o da yardım eder
işte duyguları bırbırıne çok zıt ben buna çözüm bulmaya callsıyorum neden kavgada kabalasıyor kırıcı oluyor ve kestirip atabılıo
10 yıl mıbilmiyorumkismile
bayağı derin mevzulara girilmiş:)
hoşbuldum teologcuğum:)
anlamak ıstemıyor cunku kaynanam okadar ii davranıyor ki oğluna
biz sevgiliyken bır kere bıle aramaz sormazdı oğlunu evlendık gunde 2-3 kere arıo bazen deli oluyorum oğlum nasılsın oğlum nerdesın oğlum ne yedin sürekli tatlı dıilli konsuur kaynanam eşime.hala içine titrer.o bakımdan eşim annesine ya da aılesıne kötü bir tutum yakıstıramıyor.benım ıcım dısımmbırdır ne düşünsen sölerim kötuluk düşünmeden ama eşim çogu söyledıklerımden nem kaptıgı olur içten içe içinde tutar onu ve kavga anında yuzeye cıkarır:)
evet sabıt fıkırlı oluyor tartıstıhımızda konusamıyoruz zaten adam gbı konu kavgaya donuyor ve sonunda benı tebrık edıyor bu işi nasıl kavgaya tasıdın dıyekaydirigubbakcemileoysaki sinirlenip bagıran o oluyor
ooooooooooo gece kuşları ne yapıyorsunuz bakayım:)eşler nerde benimki kurtlar vadisi izliyo biraz takılayım dediim:)
10 yıl yaaaaa:))
şaşırdın değil mi
ünv ilk sınıfta bi başladı sıkıntıları öle devam edıo bazen iş bazen aile.bazen eş
sorunlar son bulmuyor hayatta ben bazen zorlanıyorum
eceezgiciğim,ALLAH yardımcın olsun tatlım.yazdıklarını şöle bir okudum da.ama tatlım bencede depresif haplar kullanma bunu kendi kendine çözmeye çalış derim.teyzem kullandı uykuları kaçtı korkulu rüyalarla kalkıyor gece 50 yaşındaki kadın.
bence en iyi tedavi şekli KURANI KERİM .sen ne dersin bilmem ama şayet arapçan varsa arapça yoksa mealden başlayıp ALLAHA sığın derim...
canım ya peki kaynanan sana karşı tutumu nasıl merak ettim oğlunu kıskanıyo olabilirmi sende bazı anneler oğullarını gelininnden kıskanırmış..
çok soğuguz kayınvalıdemle,ilk seneler cok sorun cıkardı ,hep onunla olalım ıstedı,kapris yaptı,bitanecık oglumu sana verdım falan dedi:))) hahahahhhhh
aklıma gelmıo artık bıkaç ay konsumadık hıc.snr baktım olmuo konusmaya basladım.ama o benı asla aramaz doğumgunum dısında.ben yıne arar sorarım arada nasılsın dıe özel gunlerı hıc atlamam.15 de bir gıdrım 2-3 saat takılırım.ama hep sşimle giderim eşim olmadan gtmem.ben guleryuz gösterırım ama o gostermez yanlızken hele hıc goztermez eşımde bızle aynı odadaysa arada sever benı.ama eleştirir de soguk der takıntılı der eşime dıyormus bunları:) eşimde bazen dalga gecer senı herkes sevıo bi anneme sevdıremedık der.resmıyız yanı hasta olayım gelmez aramaz.ama ben gıderım de ararım da .yaptıklarımın hıcbırı görülmez.bazen eşim de görmüyor gbı hıssedıom gorse burda olurdu şimdi orda değil.
valla bat cim o kadar insanla karşılaştım o kadar laf işittim hakaret işittim afedersin o kadar kazık yedimki
eğitimcilikle alakası yok
tamamaen hayat 3 yıl ankarada tek başıma yaşadım ben üni den mezun olur olmaz
yalan dolan la o kadar karşılaştım ki
bir yıl antidepresan kullandım
yüzüme gülünüp de arkamdan konuşulanlar filan
artık herşey normal geliyor
olayları iyi analiz edebiliyorum
sorma ya
bu kocişleri ne yapmalı
CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
bilmem teocum ya imtihan dünyası işte.ne yapalım farklı farklı imtihanlar var.ALLAH kolaylaştırsın inşallah.Şuan eşimle çok şükür iyiyiz.o yüzden konuya pek dahil olamadım.hani yaşamayan bilmez hesabı...
CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
bilmem teocum ya imtihan dünyası işte.ne yapalım farklı farklı imtihanlar var.ALLAH kolaylaştırsın inşallah.Şuan eşimle çok şükür iyiyiz.o yüzden konuya pek dahil olamadım.hani yaşamayan bilmez hesabı...
aman allah bozmasın bızde pz gunune kadar iyiydik süperdik bebek denememız bıle olmustu
hoşgeldin canım benim kocamda kurtlar vadisiniizliyor hiç kaçırmaz gözlerini kırpmadan izler...
ooooooooooo gece kuşları ne yapıyorsunuz bakayım:)eşler nerde benimki kurtlar vadisi izliyo biraz takılayım dediim:)
canım ya peki kaynanan sana karşı tutumu nasıl merak ettim oğlunu kıskanıyo olabilirmi sende bazı anneler oğullarını gelininnden kıskanırmış..
çok soğuguz kayınvalıdemle,ilk seneler cok sorun cıkardı ,hep onunla olalım ıstedı,kapris yaptı,bitanecık oglumu sana verdım falan dedi:))) hahahahhhhh
aklıma gelmıo artık bıkaç ay konsumadık hıc.snr baktım olmuo konusmaya basladım.ama o benı asla aramaz doğumgunum dısında.ben yıne arar sorarım arada nasılsın dıe özel gunlerı hıc atlamam.15 de bir gıdrım 2-3 saat takılırım.ama hep sşimle giderim eşim olmadan gtmem.ben guleryuz gösterırım ama o gostermez yanlızken hele hıc goztermez eşımde bızle aynı odadaysa arada sever benı.ama eleştirir de soguk der takıntılı der eşime dıyormus bunları:) eşimde bazen dalga gecer senı herkes sevıo bi anneme sevdıremedık der.resmıyız yanı hasta olayım gelmez aramaz.ama ben gıderım de ararım da .yaptıklarımın hıcbırı görülmez.bazen eşim de görmüyor gbı hıssedıom gorse burda olurdu şimdi orda değil.
benimde eşim tek erkek çocuğu ama kaynanamın hiç öyle kıskanmaları yoktur zaten hiç anlamam öyle kadınları madem oğlu o kadar kıymetliydi paylaşılmazdı neden evlendirdi o zaman turşunu kursaydı neyse canım ya sen hiç üzülme herkes ektiğini biçiyo yaptıklarıyla hatırlanıyo sen yaptığın fedakarlıklardan saygından vazgeçme varsı o seni aramasın sormasın yarın bi gün sana ihtiyacı olacaktır muhakkak utanacaktır yaptıklarından eşinde anneside...
hoşbuldum tatlım.siz sormayacaksınız ben anlatam bari :))))ben bugün dr dan güzel haberlerle döndüm.çok şükür lokumlarım iymiş.ense kalınlığı falan herşey yolunda.düşük riskin de yok şuan dedi.artık erken doğum olmaması için çalışcaz dedi.ikiz olduğu için.beklenen tarih doğum için 22 ekim ama ekimin başı olabilir ikiz için dedi.
biz 12+6 yız bugün aramızda 5 gün falan var yani.hiç kımıldamadılar dr o kadar sarstı beni ama işte öle.
ne kadar şükretsem azdır RABBİME.içimiz rahatladı eşimin de benimde.inşallah gerisi de öle olur işte böle...
aman allah bozmasın bızde pz gunune kadar iyiydik süperdik bebek denememız bıle olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?