Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

akannehir
diyorum ya cnm zayıf noktası cokcok zor değişir[/QUOTE]

klava:

10 yıl mıbilmiyorumkismile

10 yıl yaaaaa:))
şaşırdın değil mi
ünv ilk sınıfta bi başladı sıkıntıları öle devam edıo bazen iş bazen aile.bazen eş
sorunlar son bulmuyor hayatta ben bazen zorlanıyorum[/QUOTE]

eceezgicim kullanma cnm bnm ya acayip uyku yapar asosyal yapar seni
bak biz varız bırak antidepresanları
biz ilaç oluruz sana

canım ya peki kaynanan sana karşı tutumu nasıl merak ettim oğlunu kıskanıyo olabilirmi sende bazı anneler oğullarını gelininnden kıskanırmış..

çok soğuguz kayınvalıdemle,ilk seneler cok sorun cıkardı ,hep onunla olalım ıstedı,kapris yaptı,bitanecık oglumu sana verdım falan dedi:))) hahahahhhhh

aklıma gelmıo artık bıkaç ay konsumadık hıc.snr baktım olmuo konusmaya basladım.ama o benı asla aramaz doğumgunum dısında.ben yıne arar sorarım arada nasılsın dıe özel gunlerı hıc atlamam.15 de bir gıdrım 2-3 saat takılırım.ama hep sşimle giderim eşim olmadan gtmem.ben guleryuz gösterırım ama o gostermez yanlızken hele hıc goztermez eşımde bızle aynı odadaysa arada sever benı.ama eleştirir de soguk der takıntılı der eşime dıyormus bunları:) eşimde bazen dalga gecer senı herkes sevıo bi anneme sevdıremedık der.resmıyız yanı hasta olayım gelmez aramaz.ama ben gıderım de ararım da .yaptıklarımın hıcbırı görülmez.bazen eşim de görmüyor gbı hıssedıom gorse burda olurdu şimdi orda değil.

valla bat cim o kadar insanla karşılaştım o kadar laf işittim hakaret işittim afedersin o kadar kazık yedimki
eğitimcilikle alakası yok
tamamaen hayat 3 yıl ankarada tek başıma yaşadım ben üni den mezun olur olmaz
yalan dolan la o kadar karşılaştım ki
bir yıl antidepresan kullandım
yüzüme gülünüp de arkamdan konuşulanlar filan
artık herşey normal geliyor
olayları iyi analiz edebiliyorum[/QUOTE]

valla bende çok darbe aldığım arkadaşım dostum dediğim insanlardan o zamanlar artık kendimde arıyodum hatayı benmi çok iyiyim insanlarmı çok kötü benmiçok safım yoksa insanlarmı çok akıllı diye sorup dururdum kendime ama artık sadece iki gerçek dostum var eşim ailem yetiyor bana dışardaki insanlara güvenmiyorum helede bu devirdeyken...[/QUOTE]

eceezgiciğim,ALLAH yardımcın olsun tatlım.yazdıklarını şöle bir okudum da.ama tatlım bencede depresif haplar kullanma bunu kendi kendine çözmeye çalış derim.teyzem kullandı uykuları kaçtı korkulu rüyalarla kalkıyor gece 50 yaşındaki kadın.

bence en iyi tedavi şekli KURANI KERıM .sen ne dersin bilmem ama şayet arapçan varsa arapça yoksa mealden başlayıp ALLAHA sığın derim...

10 yıl yaaaaa:))
şaşırdın değil mi
ünv ilk sınıfta bi başladı sıkıntıları öle devam edıo bazen iş bazen aile.bazen eş
sorunlar son bulmuyor hayatta ben bazen zorlanıyorum

eceezgicim kullanma cnm bnm ya acayip uyku yapar asosyal yapar seni
bak biz varız bırak antidepresanları
biz ilaç oluruz sana[/QUOTE]

:))) saol cnm
yok asosyal değilim
uyku da yapmıo
bırakınca bıraz sersemlık yapıo okadar
sabah 6 da kalkıom ya 11 saat de calısıom ondan uyku geldı sımdı

arapçam yok tatlım ama öğrenmeyı cok ıstıyorum cevremde öğretecek kımse yok
meallerı ve dını kıtapları da cok okurum bundan snr daha cok okuyacağım
ılaclar bende sorun yapmıyor allaha şükür tatlım

valla bende çok darbe aldığım arkadaşım dostum dediğim insanlardan o zamanlar artık kendimde arıyodum hatayı benmi çok iyiyim insanlarmı çok kötü benmiçok safım yoksa insanlarmı çok akıllı diye sorup dururdum kendime ama artık sadece iki gerçek dostum var eşim ailem yetiyor bana dışardaki insanlara güvenmiyorum helede bu devirdeyken...[/QUOTE][/QUOTE]

aynen cnm ben de bunları çok sorguladım dediğin gibi sadece eşim ve ailem diğerlerini geciyorum
amaşimdi eskisi kadar üzülmüyorum hatta takmıyorum bile kafaya mücadele etmeyi kendimi ezdirmemeyi öğrendim hatta bazen iyi ki yaşamışım dediğim de oluyor daha güçlü hissediyorum kendimi

sorma ya
bu kocişleri ne yapmalı

CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

bilmem teocum ya imtihan dünyası işte.ne yapalım farklı farklı imtihanlar var.ALLAH kolaylaştırsın inşallah.Şuan eşimle çok şükür iyiyiz.o yüzden konuya pek dahil olamadım.hani yaşamayan bilmez hesabı...

tabi tabi kesinlikle Allah beterinden saklasın insanların başına neler geliyor
çok şükür bizde yaşandı bitti
inş. eceezgininde yoluna girer

aman allah bozmasın bızde pz gunune kadar iyiydik süperdik bebek denememız bıle olmustu

kızlarrr ben dayanamıyorum bu sefer yatacağım
öpüyorum sizleri çok
kendınıze ıı bakın:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım benim kocamda kurtlar vadisiniizliyor hiç kaçırmaz gözlerini kırpmadan izler...

hoşbuldum tatlım.siz sormayacaksınız ben anlatam bari :))))ben bugün dr dan güzel haberlerle döndüm.çok şükür lokumlarım iymiş.ense kalınlığı falan herşey yolunda.düşük riskin de yok şuan dedi.artık erken doğum olmaması için çalışcaz dedi.ikiz olduğu için.beklenen tarih doğum için 22 ekim ama ekimin başı olabilir ikiz için dedi.

biz 12+6 yız bugün aramızda 5 gün falan var yani.hiç kımıldamadılar dr o kadar sarstı beni ama işte öle.

ne kadar şükretsem azdır RABBİME.içimiz rahatladı eşimin de benimde.inşallah gerisi de öle olur işte böle...

ooooooooooo gece kuşları ne yapıyorsunuz bakayım:)eşler nerde benimki kurtlar vadisi izliyo biraz takılayım dediim:)

kusura bakma hannem ya dğru ya senn muayenen vardı işte kendi derdimizden seni soramadık
ama çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın hep böle devam eder inş.
ayy kızlar ben yatıyorum artık gözkapaklarım yavaş ayavaş kapanıyr hepinizi mucx öptm

aman allah bozmasın bızde pz gunune kadar iyiydik süperdik bebek denememız bıle olmustu

amin tatlım amain ama her an herşey olabilir eşler arasında.bunlar normal aradaki sevgi oldukça.düzelir inşallah takma kafana düzelir inşallah dualarım seninle...iyi geceler tatlı rüyalar....rüyanda beni gör delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…