benimde çok olmuştu başlarda kasık ağrılarım çok şiddetliydi dayanamıyordum sonra öğrendimki idrar yollarımda iltihap varmış inş gittiğin gün görürsün keseyi ama bikan testi yaptırsaydın 1500,ü geçmeden kese görünmezmiş hem kaç haftalık olduğunuda öğrenirsin çıkan sonuca göre...:CüvCüv:
GÜnaydın kızlar İyİ haftalar
regl ooldum Çok aĞrım var ya ne bu bÖle her ay
salİha nasılsın
Özlem hayırlı olsun hamİlesİn bencede
d_kupcu uzulme cnm ya vardır bununda bİr hİkmetİ İnŞ kpss yİ kazanırsın
bgat cnm sen nasılsın
GÜnaydın kızlar İyİ haftalar
regl ooldum Çok aĞrım var ya ne bu bÖle her ay
salİha nasılsın
Özlem hayırlı olsun hamİlesİn bencede
d_kupcu uzulme cnm ya vardır bununda bİr hİkmetİ İnŞ kpss yİ kazanırsın
bgat cnm sen nasılsın
perşembe günü gittiğimde yaptırıcam inşaALLAH. hayırlısıyla perşembe gelseydi ayy randevuyu yarına mı alsam acaba dayanamıyorum :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
canım ben olsam çoktan gitmiştim iyi sabrediyorsun valla...
Yaman ve bat hoŞgeldınız kızlar
randevu tarihini değilştirdim yarın sabah gidiyorum dr dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşaALLAH :CüvCüv: :CüvCüv:
günaydın bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ay bende perşembe günü gidicem doktora bakalım bizim meleğimiz nasıl. inşaALLAH sağlıklıdır keseyi de görrürüz ALLAH izniyle
kızlar günaydın size bi haberim var benim reglime 2 gün var c.tesi pazar 2 tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi açık renk ama belli sizce hamilemiyim yardım edin canlarım
abowwwwwww saat 11 olmuş bile
çalış çalış kafayı yicemmm yaaa kafamçokkarıştı
Robot cnnm geÇmİŞ olsun bİ ara bendede oldu geÇtİ ama baharda oluyo hep bİŞeyler
günaydın herkese ....tebrik ederim hepinizi ..hayırlısı ile doğurursunuz inş..
beni soran olmamış ama topicte kaydirigubbakcemile
neyse siz sormadınız ben anlatayım bari...
haftasonu tüm bacağımda kaşıntı ..kaşıya kaşıya delirdim ...allerjik vakaymış ..sabah doktora gittim ..işe yeni geldim daha ...
geçmiş olsun robot ALLAH acil şifalar versin.
sağolasın ne olduğunu anlamadım ben de ..evdeki nevresimleri kaldırdım yıkadım dün ..yorganları havalandırdım..tahta kurusu filanmı diye huylandım ..inş..öyle bir şey değildir de ...seninki nasıl olmuştu ..nerende olmuştu
BENDE BELİRGİN 2 - 3 KIRMIZI SİVİLCE GİBİ BİŞEY ÇIKTI AMA HER YANIM KAŞINIYODU HİÇBİŞEY YOKTU BAŞKA KAŞINDIM 2-3 HAFTA GEÇTİ BAHARDA POLEN TOZLARINDAN CNM
ACİL ŞİFALAR DİLERİM TAHTA KURUSU SANMAM OLACAĞINIlmaz:
herkese günaydın dicem ama ayıp olcak öğlen oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?