Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

perşembe günü gittiğimde yaptırıcam inşaALLAH. hayırlısıyla perşembe gelseydi ayy randevuyu yarına mı alsam acaba dayanamıyorum :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

günaydın yaman geçmiş olsun sıcak bir şeyler iç geçer inşaALLAH

günaydın yamancım sanada iyi haftalar regl olmuşsun hepmiağrı çekiyosun regl olunca merak ettim..
bende iyi diyelim iyi olsun çünkü hala kendimi tam iyi hissedemiyorum üç gündür tansiyon düşüklüğü başladı her hafta bi şikayetim oluyo bende anlamadım ama bebeğimiyi olsunda razıyım iyi olmamaya...

perşembe günü gittiğimde yaptırıcam inşaALLAH. hayırlısıyla perşembe gelseydi ayy randevuyu yarına mı alsam acaba dayanamıyorum :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım ben olsam çoktan gitmiştim iyi sabrediyorsun valla...

Bat cnm her ay bÖle aĞrılı geÇıyo Çok kÖtÜ ya allah kolaylık versın doĞumda napcaz bılmem
sende dıkkat et knd emı ınŞallah hayırlısıyla bu gÜnlerde geÇecek
kaÇ hafta ooldun dr a ne zaman gıdeceksın

abowwwwwww saat 11 olmuş bile
çalış çalış kafayı yicemmm yaaa kafamçokkarıştı

günaydın bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ay bende perşembe günü gidicem doktora bakalım bizim meleğimiz nasıl. inşaALLAH sağlıklıdır keseyi de görrürüz ALLAH izniyle

kızlar günaydın size bi haberim var benim reglime 2 gün var c.tesi pazar 2 tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi açık renk ama belli sizce hamilemiyim yardım edin canlarım

günaydın herkese ....tebrik ederim hepinizi ..hayırlısı ile doğurursunuz inş..
beni soran olmamış ama topicte kaydirigubbakcemile

neyse siz sormadınız ben anlatayım bari...

haftasonu tüm bacağımda kaşıntı ..kaşıya kaşıya delirdim ...allerjik vakaymış ..sabah doktora gittim ..işe yeni geldim daha ...

abowwwwwww saat 11 olmuş bile
çalış çalış kafayı yicemmm yaaa kafamçokkarıştı

OLSUN CNM YA SAĞLIK OLSUN YOĞUNDA OLSAK DURGUNDA ALLAH SAĞLIK VERSİN
SABAHTAN Bİ REGL AĞRISI ÇEKTİMKİ SORMA HAP İÇTİM YENİ GEÇTİ.ALLAH SAĞLIK VERSİNDE ÇALIŞMAYA RAZIYIM BEN yerimseniben

Robot cnnm geÇmıŞ olsun bı ara bendede oldu geÇtı ama baharda oluyo hep bıŞeyler

Robot cnnm geÇmİŞ olsun bİ ara bendede oldu geÇtİ ama baharda oluyo hep bİŞeyler

sağolasın ne olduğunu anlamadım ben de ..evdeki nevresimleri kaldırdım yıkadım dün ..yorganları havalandırdım..tahta kurusu filanmı diye huylandım ..inş..öyle bir şey değildir de ...seninki nasıl olmuştu ..nerende olmuştu

geçmiş olsun robot ALLAH acil şifalar versin.

BENDE BELİRGİN 2 - 3 KIRMIZI SİVİLCE GİBİ BİŞEY ÇIKTI AMA HER YANIM KAŞINIYODU HİÇBİŞEY YOKTU BAŞKA KAŞINDIM 2-3 HAFTA GEÇTİ BAHARDA POLEN TOZLARINDAN CNM
ACİL ŞİFALAR DİLERİM TAHTA KURUSU SANMAM OLACAĞINI lmaz:

bende 20 tane var ...kaşıya kaşıya kabardı ...

iyiyim yamancım ne olsun ıste
robotcum geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…