Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar hepinize teşekkür ederim yarın kan vericem inşallah bi aksilik çıkmaz sizlere yine burdan haber veririm ama 3 tane testimin 3 üde çift çizgi çizginin bir tanesi açık renk ama belli çok açıkta değil yani ve tek belirtim kasık ağrım birde göz bebeklerim büyümüş inşallah hayırlısıyla dünyaya getiririm bebeğimi allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

11 e kadar uyudum cnm.buraya gelmem bu saati buldu.gerçi 11 de erken sayılmaz ama.robot arkadaşımıza noldu önemli bişi değildir inş.geçmiş olsun

kaşıntısı tutmuş robotunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh canıma değisinzemuszemus

oh valla ben uyanalı 7 saat oldu kız:)))

kaşıntısı tutmuş robotunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh canıma değisinzemuszemus

oh valla ben uyanalı 7 saat oldu kız:)))

demek oh canına değsin heee .:mymeka:.sen gül gül heryerinde çıbanlar çıkınca göreceğim ben seni kaydirigubbakcemile3

11 e kadar uyudum cnm.buraya gelmem bu saati buldu.gerçi 11 de erken sayılmaz ama.robot arkadaşımıza noldu önemli bişi değildir inş.geçmiş olsun

robotcum geçmiş olsun dikkat et kendineŞeniz

teşekkürler ikinize de ...ne olacak sol bacağımda 20 tane kaşımaktan yara olmuş kırmızılıklar var senağlama doktor allerji dedi... hey ALLAH ım o bile beni buluyor iimi ..uyuz ediyorumya herkesi bu sefer de ben uyuz oldum galiba kaydirigubbakcemile3

şuanda burada oda arkadaşımın yanına bir bayan geldi ..hey ALLAH ım bir insanın sesi bu kadar mı erkeksi olur ..giyimi de öyle zaten ..hayretler içerisinde izliyorum kendisini ....kaydirigubbakcemile3

ben bugun 37.gundeyim hala adet gormedim
aslinda hamile kalmaktanda korkar hale geldim
iki kez dusukten sonra
sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum
acaba yarin test yapsammiki

ben bugun 37.gundeyim hala adet gormedim
aslinda hamile kalmaktanda korkar hale geldim
iki kez dusukten sonra
sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum
acaba yarin test yapsammiki

yap tabi..korkma ..herşey ALLAH ın takdiridir...inş. bu sefer sağlıklı bir şekilde doğurursun:Saruboceq:

OFFF ben ne halt edecem adet gunume 9 gun var
beklemesı zor gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…