Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

4 aylık bebişi karnında ölmüş almıslar ct gunu
o gün cinsiyetını ögrenmeye gitmısler meger bebek 10 gundur anne karnında ölüymüş

ayyyy tühhh ...çok üzüldüm yaaa ...benim yengem de aynı durumu yaşamıştı ..hey ALLAH ım YARABBİM ..ALLAH beterinden korusun ..herşey ALLAH 'tan ..ALLAH ın takdirine boyun eğip hayırlısını istemek lazım ..inş. yeniden olur ...herşeyin sonu değilya..yengem 3ay sonra tekrar hamile kaldı ..sapasağlam da doğurdu ..herşeyde vardır bir hayır.. e bu durumda tabi kimse ile görüşmek istemez...bir süre arama bence ..kendi haline bırak ..sakinleşince ararsın

3 gün olmustu işte bugun görmek ıstemıstım,tabı yanlız kalmak ıstemesı normal.
Herşey Allahtan evet iyiki kendıne bişi olmamıs 10 gun uzun sure çnk.Y a daha da buyuseydı yada doğunca olsaydı.Allah korusun.

annesini zehirleyebilirdi de ...3 gün az ama ..şöyle bir 10-15 gün geçsin öyle ararsın ..3 günde acısı dinmezki ..23 nisan da geçsin ay başında arasen bence ..rahatlar hem ..şimdi herkes arayıp sorunca daha da kötü oluyordur ..böyle zamanlarda insan bir süre yalnız kalmak ister ...

öyle yapayım bari işin kötüsü sabah maıld e atmıstım şirket maılına naber canım bebiş kızmıymış erkek mi söle bakım yazdım şimdi işbası yapınca maılı gorecek((

öyle yapayım bari işin kötüsü sabah maıld e atmıstım şirket maılına naber canım bebiş kızmıymış erkek mi söle bakım yazdım şimdi işbası yapınca maılı gorecek((

tühh ...sen de tam cuk diye oturtmuşsun lafı hee..keşke mail için bekleseydin.... operasyon da zordur he...sonuçta oradan temizliyorlar bir canlıyı ...ıyyy tüylerim ürperdi valla ....ALLAH düşmanımın başına bile vermesin yani...

ne bilim ben yaaaa
çok yakın arkadasım oldugu ııcn ilgili davrandım sormak istedim

ama şimdi aklıma birşey geldi,
bilgi işlemi arayıp maili sildirdim arkadasın sistemındenyanı gormeyecek:))) yaşasınnnnn

çok tüyüm yok da bacaklar için falan olmaz yani
tüylerım ıncedir benım lazer de yaptırmıstım zaten gecen yıl

yok valla bacaklar için de süper ...heryer için süper ...kullanan çok arkadaşım var hepsi memnun ....senin tüylerde var bir sorun galiba kaydirigubbakcemile3

yok valla bacaklar için de süper ...heryer için süper ...kullanan çok arkadaşım var hepsi memnun ....senin tüylerde var bir sorun galiba kaydirigubbakcemile3

allahım yaaa sırf muhalefetsin haaaaa
koca bacaga nasıl kullanacam o bantları sevmedim ben
ilk defa da senden duydum bacak ıcın memnun olanı
al sana tokat:mymeka:

allahım yaaa sırf muhalefetsin haaaaa
koca bacaga nasıl kullanacam o bantları sevmedim ben
ilk defa da senden duydum bacak ıcın memnun olanı
al sana tokat:mymeka:

bacağa nasıl mı kullanılacak ..süreceksin çekeceksin kaydirigubbakcemile3 bir bantı bir kaç kez kullanabiliyorsun ..sen bu işte acemisin sanırım :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…