Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

HAKLISIN CNM ZOR WALLA YAA ALLAH YRD OLSUN KAÇ HAFTALIK OLDUN bayanssulusmile

İNAN BENDE BİLMİYORUM CANIM YARIN DR GİDİCEM HEPSİNİ DETAYLI BİR ŞEKİLDE ÖĞRENİCEM DR ÇOK SURATSIZ BİRDE HAMİLE HİÇ ORALI DEĞİL BAKTIM YARINDA İLGİSİZ GİTMEM BİR DAHA KADIN KONUŞMAKTAN ACİZZ :mymeka: :mymeka: :mymeka:

doktorunu sevmek çok önemli cnm
başka dr gtme sansın yok mu?

robot ben daha önce kullandım kol altımda ve kendimi yaktım çok dikkat et bi yapıştırdığın yere sakın bidaha yapıştırma

bu arada internetteki hesaplama yöntemine göre varsa bende bebiş 3 hafta 6 günlük kan testi yaptırmadan hala tereddütteyim 3 testin 3 üde pozitif ama yine de insan inanamıyo

anladım canım allah yardımcın olsun bende bişey yapmıyorum ki dün çok iyiydim bi duş alıp eşimle dışarı çıktık kahvaltıya bi saat sonra bir karın ağrısı halsizlik buşunduğum yerler bana dar geldi resmen başım dönmeye başladı dizlerimin bağı çözüldü gezemeden geri eve geldik neyse canım bugün itibariyle 14+1 günlük olduk doktorada 7 mayısta gideceğim inş cinsiyetide öğrenirim bebişi saklamazda kendini...

randevu tarihini değilştirdim yarın sabah gidiyorum dr dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşaALLAH :CüvCüv: :CüvCüv:

haid bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah...

geçmiş olsun robotcum dikat et kendine...

özlemcim kendini strese sokma sakın bak üç tane test yaptım üçündede ikinci çizgi çıktı diyosun yani üçündede hata olamz hamilesin işte tabi kan testi seni dahada rahatlatacak seni çok iyi anlıyorum hayırlı haberlerle gel inş kasık ağrıların artmaz sorunsuz bi hamilelik geçirirsin..

ben bugun 37.gundeyim hala adet gormedim
aslinda hamile kalmaktanda korkar hale geldim
iki kez dusukten sonra
sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum
acaba yarin test yapsammiki

aaaa hoşgeldin gurbet gelini bi ara bize katılmıştın sonra kayıpşara karıştın ikinciyidemi düşük yaptın çok üzüldüm ne kadarlıktı bebeğin inş meleğin seninledir ve bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirirsin ...

yaaa arkadasımın psıkolojısı cok kötü telefonlarını bıle kapamış
bu aksam gidecektim gecmıs olsuna kocası da arkadasım
kımseyı ıstemıo dedi odaya kapamıs kendını

ececim bence arkadaşını yalnız bırakma en yakın arkadaşı olarak bu kötü gününde o yalnız kalmak istese bile sen onun yanında ol benimde arkadaşım düşük yapmıştı yalnız kalmak istiyordu ben hiç bırakmadım onu çünkü yalnız kaldıkça acısı büyüyecek hatırladıkça daha çok bunalıma girecek sen bırakma onu...

Ayyyyyyyyyyyyy bu kasık aĞrıları ÖldÜrcek benİİİİİİİİİİİİİ

canım ya çokmu şiddetli ağrıyo kasıkların..

bu arada internetteki hesaplama yöntemine göre varsa bende bebiş 3 hafta 6 günlük kan testi yaptırmadan hala tereddütteyim 3 testin 3 üde pozitif ama yine de insan inanamıyo

inşallah canım hadi bakalım yarın bekliyoruz haberlerini..

evet bat iki kez bu listedeyken hamile oldugumu ogrendim
ve huzunle sona erdi 4 ay dinlendikten sonra korunmayi biraktik
bakalim sabah test yapacagim eger varsa direk jinekologa gidecegim
ayni seyler olmasini onleyecekler insallah.

evet bat iki kez bu listedeyken hamile oldugumu ogrendim
ve huzunle sona erdi 4 ay dinlendikten sonra korunmayi biraktik
bakalim sabah test yapacagim eger varsa direk jinekologa gidecegim
ayni seyler olmasini onleyecekler insallah.

inşallah canım hamilesindir ve bu kez meleğin seni bırakmaz sen sürekli doktor kontrolünde ol herşeyi harfi harfine anlat doktoruna ona göre bi kontrol süreciversin sana hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bat sekerım dıyer topıke yazdım ama buraya yazıyım

bır ara bebek olayı benı cok bunaltı yıprandım resmen arınmam lazım dedım kendı kendıme ama olmuo yapamıyorum bebek bebek

bebek olmadanda bu ates sonmuyecek

suan korunuyorum bır estıler bana gıttım ılac aldım korunuyorum

İYİ YAPMIŞSIN CNM BEBEKTE ÖNEMLİ AMA SENİN RUH SAĞLIĞINDA ÇOK ÖNEMLİ RABBİM BİLİR HAYIRLISINI UMARIM SANA SÜPRİZ YAPAR MELEĞİN HİÇ UMMADIK Bİ ANDA GELİR kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…