Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN

2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.

Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....

kızlar günaydın kanı verdim sonucu yarın 2 de alıcam inşallah bi aksilik yoktur bu arada o kadar hastayımki öksürük boğaz ağrısı nezle hepsi bi arada nasıl geçiricem ilaç içmeden bilemiyorum inşallah bebişim varsa ona zarar vermez bu hastalık

AMİN CNM
ALLAH İZİN VERİRSE BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM RABBİM BİLİR HAYIRLISINI AMA DUAYA ÇOK İNANIRIM :ecrin_bebek:

HADİ HAYIRLISI CNM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH Şeniz

Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydım dÜn geldım
bılenler var belkı ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala ıyıleŞemedım

merhaba saliha hoşgeldin gittinmi doktora..

merhaba canım evet gittim doktora kan ve idrar tahlili yaptı. beta değerim 2.463 çıktı ve keseyi gördük RABBİME binlerce şükürler olsun. idrar da çok az enfeksiyon varmış ilaç dahi yazmadı hamdolsun bol bol su iç dedi 10 gün sonrasına rabdevu verdi çok mutluyum kızlar burda ezan okunuyo RABBİM herkesin gönlünde ne varsa onu versin şu güzel ezanların hürmetine inşaALLAH. bebek hasretiyle bekleyen herkese RABBİM bu güzel duyguyu tattırsın. mutluyum ama çok garibim tuhafım

tam tahmin ettigim gibi sabah test yaptim sonuc pozitif
nolur bana dua edin insallah bebegim beni birakmaz
dedigin gibi hep kontrol altinda olcak ama keske tr de olsaydim
burda derdini anlatmakta zor hep bi tercumana ihtiyacim var

Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydİm dÜn geldİm
bİlenler var belkİ ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala İyİleŞemedİm

a.s telogcum hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kendien allah acil şifalar versin...

canım çok sevidim hadi bakalım 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarsın bana enfeksiyon için hem antibiyotik hemde ağrı kesici vermişti ne çektim ama bi ben bi allah bilir güzel dileğine yürekten katılıyorum canım..

tam tahmin ettigim gibi sabah test yaptim sonuc pozitif
nolur bana dua edin insallah bebegim beni birakmaz
dedigin gibi hep kontrol altinda olcak ama keske tr de olsaydim
burda derdini anlatmakta zor hep bi tercumana ihtiyacim var

gözün aydın canım ya çok sevindim hadi hayırlısı olsun inş bu sefer herşey yolunda gider allahın izniyle evet yurt dışında derdini anlatmak zor oluyomuş artık onada bebeğin içi katlanacaksın..

saliha gözün aydın darısı banada inşallah canım bebek ne kadarlıkmış yani bende merak ediyorum keseyi nezaman görebilirim acaba

inşaALLAH canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz. ama bat neden bilmiyorum tuhaf hissediyorum kendimi

teologcum çok geçmiş olsun batcım sen nasılsın ben geliyorum sen olmuyosun sen olduğun zaman ben yokum dün iyi dileklerini okudum çok teşekkür ederim yarın da sonucumu bi alayımda inşallah sonra doktora nezaman giderim onu bilmiyorum keseyi nezaman görürüm yani kaçıncı haftamda ve kalp atışlarını nezaman duyarım bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum

saliha gözün aydın darısı banada inşallah canım bebek ne kadarlıkmış yani bende merak ediyorum keseyi nezaman görebilirim acaba

çok sağol canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşaALLAH. doktor geç döllenme 4 haftalık dedi internet hesaplamama göre 6 haftalık RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. senin sonuçlar 2 demi çıkıcak hadi canım sende hayırlı haberlerle gel inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…