HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN
2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....
kızlar günaydın kanı verdim sonucu yarın 2 de alıcam inşallah bi aksilik yoktur bu arada o kadar hastayımki öksürük boğaz ağrısı nezle hepsi bi arada nasıl geçiricem ilaç içmeden bilemiyorum inşallah bebişim varsa ona zarar vermez bu hastalık
HADİ HAYIRLISI CNM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH Şeniz
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba saliha hoşgeldin gittinmi doktora..
Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydİm dÜn geldİm
bİlenler var belkİ ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala İyİleŞemedİm
inşallah canım hamilesindir ve bu kez meleğin seni bırakmaz sen sürekli doktor kontrolünde ol herşeyi harfi harfine anlat doktoruna ona göre bi kontrol süreciversin sana hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
slm canım çok geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin.
Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydİm dÜn geldİm
bİlenler var belkİ ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala İyİleŞemedİm
merhaba canım evet gittim doktora kan ve idrar tahlili yaptı. beta değerim 2.463 çıktı ve keseyi gördük RABBİME binlerce şükürler olsun. idrar da çok az enfeksiyon varmış ilaç dahi yazmadı hamdolsun bol bol su iç dedi 10 gün sonrasına rabdevu verdi çok mutluyum kızlar burda ezan okunuyo RABBİM herkesin gönlünde ne varsa onu versin şu güzel ezanların hürmetine inşaALLAH. bebek hasretiyle bekleyen herkese RABBİM bu güzel duyguyu tattırsın. mutluyum ama çok garibim tuhafım
tam tahmin ettigim gibi sabah test yaptim sonuc pozitif
nolur bana dua edin insallah bebegim beni birakmaz
dedigin gibi hep kontrol altinda olcak ama keske tr de olsaydim
burda derdini anlatmakta zor hep bi tercumana ihtiyacim var
merhaba canım evet gittim doktora kan ve idrar tahlili yaptı. beta değerim 2.463 çıktı ve keseyi gördük RABBİME binlerce şükürler olsun. idrar da çok az enfeksiyon varmış ilaç dahi yazmadı hamdolsun bol bol su iç dedi 10 gün sonrasına rabdevu verdi çok mutluyum kızlar burda ezan okunuyo RABBİM herkesin gönlünde ne varsa onu versin şu güzel ezanların hürmetine inşaALLAH. bebek hasretiyle bekleyen herkese RABBİM bu güzel duyguyu tattırsın. mutluyum ama çok garibim tuhafım
çok sağolasın saliha sen nasılsın
canım çok sevidim hadi bakalım 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarsın bana enfeksiyon için hem antibiyotik hemde ağrı kesici vermişti ne çektim ama bi ben bi allah bilir güzel dileğine yürekten katılıyorum canım..
..
saliha gözün aydın darısı banada inşallah canım bebek ne kadarlıkmış yani bende merak ediyorum keseyi nezaman görebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?