Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydİm dÜn geldİm
bİlenler var belkİ ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala İyİleŞemedİm

benim sonuç yarın 2 de belli olacak mayıs gibide randevu alıp doktora gideyim ozaman inşallah sağ salim kavuruz yavrularımıza gerçekten çok güzel bi duygu çok dikkat etmemiz lazım bundan sonra sende dikkat et

inşaALLAH canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz. ama bat neden bilmiyorum tuhaf hissediyorum kendimi

inşallah canım neden kendini tuhaf hissediyorsun..

özlemcim iyi diyelim iyi olsun tam hamileliğimin keyfini yaşamadım ağrılardan bu aralar tansiyonum düşüyor inş geçer sonucun bugün çıkmayacakmıydı senin sonucu aldıktan sonra bence hemn git doktora keseyide eğer beta hcg 1500ü geçtiyse keseyi görebilirsin kalp atışlarınıda 6 ve yedinci haftalarda duyabilirsin inş kan değerin iyi çıkar ordanda anlarsın kaç haftalık olduğunu...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. dün kan vermeye gittim ama saati geçirdiğim için almadılar verememiştim bugün sabah 9 da verdim yarın alıcam allahın iziniyle sonucu burdan bildiririm. okadar hastayımki bende nezle öksürük inşallah bebişim zarar görmez :CüvCüv:

merhaba kizlar nasilsinizz hepinizzz..insallah iyisinizzz ben ve oglusum iyiyiz allaha sukur.bu aralar pek giremedim musafirlerim felan vardii girdim baktm pek kimseciklerde yoktuu gecmisi tam okumadimm haberler iyidir umarimm....benim bebeis buyudu baya karnimm yaniii artik ustume tisort vs,bulmak zor oluyor bugun cikip biraz alisveris yapim diyorumm baska islerimde var optum hepinizi allaha emanet olsunn insallahh

hoşgeldınnn
ama geç gördüm şimdi de ben cıkıcam

tam tahmin ettigim gibi sabah test yaptim sonuc pozitif
nolur bana dua edin insallah bebegim beni birakmaz
dedigin gibi hep kontrol altinda olcak ama keske tr de olsaydim
burda derdini anlatmakta zor hep bi tercumana ihtiyacim var

tebrikler ...

hadi hayırlısı

herkese günaydın ..

slm kızlar ben bu ay doktora gıtcem

gecen ay kıst olusmusdu bende erıdı

ama ben bebek ısınden bıraz sogumustum dogum kontrol aldım bu ay ıcıorum 7 tane hapım kaldı

neyse sımdı delırcek gıbıyım ne yapsam ne etcem

olsun mu olmasın mı (gercı ısteyınce ole kolay olmuyo)

adet oluyum hastaneye gıtcem

sızlere bırsey dıycem ben normalde 11 aydır fılan denıom olmuyo bebek

bu ay korundugumu doktora demesem olurmu anlarmı kullandıgımı fılan

gıtcem ben 11 aydır bebek ıstıom olmuyor dıyecem sımdı korundugumu soylersem bır aylık belkı onemsememez dıye korkuom

tam tahmin ettigim gibi sabah test yaptim sonuc pozitif
nolur bana dua edin insallah bebegim beni birakmaz
dedigin gibi hep kontrol altinda olcak ama keske tr de olsaydim
burda derdini anlatmakta zor hep bi tercumana ihtiyacim var

cnm hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Cnm bencede 11 aydır bebek ıstıom olmuyor de.
yoksa hiç ilgilenmiyorlar
ben doğum evine gittim adam benle 5 dk bile ilgilenmedi
ne test yaptı nede bişey
bir çocuk yapmışsın ikincide olur neden olmasın dedi
bitti klava: kızdım yaaa :mymeka:

günaydın bende 8 aydır korunmuyorum bebek istiyorum bana önermek istediğiniz bişeyler var mı ve ben ilk çocuğumu istiyorum yani hiç hamile kalmadım eşim çok istiyo bebeğimizin olmasını ama 8 aydır olmadı

cnm bence doktora gitme vaktin gelmiş olumunekankayizsmile

günatdın robot dün hiç uğramadın kaşıntın nasıl oldu düzeldin mi biraz

helal olsun saliha ..bir sen hatırladın beni ŞenizŞenizŞeniz ...dün yoktum ama soran olmamış sen hari çç..neyse bana sen yetersin olumunekankayizsmile dün hastahanedeydik ..eşim doktora gitti...basurdan ameliyat olacak inş..onun tetkikleri vardı... kaşıntım iileşti çok şükür ....merhemi sürdüm ilacı kullanıyorum ....

YAMAAAAAAN nasılsın şeker ya ben bu jayayı çok merak ettim yaman ya nerde bu kız öldü mü kaldı mı haber yok valla gelsin kızacam ona ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…