Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydİm dÜn geldİm
bİlenler var belkİ ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala İyİleŞemedİm
çok sağol canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşaALLAH. doktor geç döllenme 4 haftalık dedi internet hesaplamama göre 6 haftalık RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. senin sonuçlar 2 demi çıkıcak hadi canım sende hayırlı haberlerle gel inşaALLAH
inşaALLAH canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz. ama bat neden bilmiyorum tuhaf hissediyorum kendimi
teologcum çok geçmiş olsun batcım sen nasılsın ben geliyorum sen olmuyosun sen olduğun zaman ben yokum dün iyi dileklerini okudum çok teşekkür ederim yarın da sonucumu bi alayımda inşallah sonra doktora nezaman giderim onu bilmiyorum keseyi nezaman görürüm yani kaçıncı haftamda ve kalp atışlarını nezaman duyarım bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum
inşallah canım neden kendini tuhaf hissediyorsun..
özlemcim iyi diyelim iyi olsun tam hamileliğimin keyfini yaşamadım ağrılardan bu aralar tansiyonum düşüyor inş geçer sonucun bugün çıkmayacakmıydı senin sonucu aldıktan sonra bence hemn git doktora keseyide eğer beta hcg 1500ü geçtiyse keseyi görebilirsin kalp atışlarınıda 6 ve yedinci haftalarda duyabilirsin inş kan değerin iyi çıkar ordanda anlarsın kaç haftalık olduğunu...
tam tahmin ettigim gibi sabah test yaptim sonuc pozitif
nolur bana dua edin insallah bebegim beni birakmaz
dedigin gibi hep kontrol altinda olcak ama keske tr de olsaydim
burda derdini anlatmakta zor hep bi tercumana ihtiyacim var
çok sağol canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşaALLAH. doktor geç döllenme 4 haftalık dedi internet hesaplamama göre 6 haftalık RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. senin sonuçlar 2 demi çıkıcak hadi canım sende hayırlı haberlerle gel inşaALLAH
tam tahmin ettigim gibi sabah test yaptim sonuc pozitif
nolur bana dua edin insallah bebegim beni birakmaz
dedigin gibi hep kontrol altinda olcak ama keske tr de olsaydim
burda derdini anlatmakta zor hep bi tercumana ihtiyacim var
slm kızlar ben bu ay doktora gıtcem
gecen ay kıst olusmusdu bende erıdı
ama ben bebek ısınden bıraz sogumustum dogum kontrol aldım bu ay ıcıorum 7 tane hapım kaldı
neyse sımdı delırcek gıbıyım ne yapsam ne etcem
olsun mu olmasın mı (gercı ısteyınce ole kolay olmuyo)
adet oluyum hastaneye gıtcem
sızlere bırsey dıycem ben normalde 11 aydır fılan denıom olmuyo bebek
bu ay korundugumu doktora demesem olurmu anlarmı kullandıgımı fılan
gıtcem ben 11 aydır bebek ıstıom olmuyor dıyecem sımdı korundugumu soylersem bır aylık belkı onemsememez dıye korkuom
tebrikler ...
hadi hayırlısı
herkese günaydın ..
günaydın bende 8 aydır korunmuyorum bebek istiyorum bana önermek istediğiniz bişeyler var mı ve ben ilk çocuğumu istiyorum yani hiç hamile kalmadım eşim çok istiyo bebeğimizin olmasını ama 8 aydır olmadı
günatdın robot dün hiç uğramadın kaşıntın nasıl oldu düzeldin mi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?