Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN. BEN DÜN SEVİNÇTEN SORAMADIM KİMSEYİ kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN. BEN DÜN SEVİNÇTEN SORAMADIM KİMSEYİ kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bugün sordun ama ..geç oldu ama temiz oldu kaydirigubbakcemile3

sevincini anlayabiliyorum opuyorumnanaktan

saliha çok heyecanlısındır sen şimdi he..ben de heyecanlandım ..dur çişim geldi :kedi:...bi gidip yapayım :roflol:

günaydın kızlar robot iyi olmana sevindim dün yoktun sen yaman ece soracaktım ama işim çıktı yazmadan çıkmak zorunda kaldım nerde bu yamanla ece diğer kızlar nerdesiniz yahu...

günaydın kızlar robot iyi olmana sevindim dün yoktun sen yaman ece soracaktım ama işim çıktı yazmadan çıkmak zorunda kaldım nerde bu yamanla ece diğer kızlar nerdesiniz yahu...

günaydın batcım hoşgeldin dün de yoktu kızlar yaman ece nerdesiniz yahu.

nasılsın bat iyisin inşaALLAH

ii hadi affedeyim bari kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin bu arada ..dur sana bir kahve yapayım da kendine gel ..türk kahvesi ama ..içebiliyor musun yasakmı

kıslar bende aranıza yeni katıldım sayılır tabi kabul ederseniz bizde çocuk yapmaya karar verdik ama allah zin verirse 2. çocuğu. bu ay kırmızıları gördüm allah mayısta çift çizgiyi görmeyi nasip etsin baan ve tüm isteyenlere. doğuma gircek olan arkadaşım hiç korkma emi hiçbişey anlamıyosun sadece duygu seli yaşıyosun içinden geldiği kadar ağlaaaaa hiiç sıkma kendini hayırlısı olsun inşallah

hoşgeldi,n cnm
diğer kızlar nasılsınız bakalım

nbr teolog
offf ben ii diilim hiç
şu kaynana cadısından çekmediğim kalmadı çok yalancı

günaydın batcım hoşgeldin dün de yoktu kızlar yaman ece nerdesiniz yahu.

nasılsın bat iyisin inşaALLAH

iyiyim salihacım bide banyo yaptım şimdi çok rahatladım sen nasılsın...

ii hadi affedeyim bari kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin bu arada ..dur sana bir kahve yapayım da kendine gel ..türk kahvesi ama ..içebiliyor musun yasakmı

hoşbuldum sende hoşgeldin malesef kahve yasak içemiyorum...

hoşgeldin aramıza inş mayısta görürsün iki çizgiyi yaş kaç bu arada merak ettim biraz kendinden bahsedermisin..

slm ececim nerdeydin dün yoktun eşinle barıştınmı kaynanan ne yaptı yine sana..

hoşgeldi,n cnm
diğer kızlar nasılsınız bakalım

iyiyim teolog sen nasılsın nasıl gidiyo..

iyiyim çok şükür bat cim
bir haftayı geckin hasta idim bugün daha iyyim çok şkür
dikkat et kendine ya hamilelikte zor oluyor herşeyi kullanamıyorsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…