helal olsun saliha ..bir sen hatırladın beni ŞenizŞenizŞeniz ...dün yoktum ama soran olmamış sen hari çç..neyse bana sen yetersin olumunekankayizsmile dün hastahanedeydik ..eşim doktora gitti...basurdan ameliyat olacak inş..onun tetkikleri vardı... kaşıntım iileşti çok şükür ....merhemi sürdüm ilacı kullanıyorum ....
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN. BEN DÜN SEVİNÇTEN SORAMADIM KİMSEYİ kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
saliha senin resmin yokmu sadece bir resmini görmüştüm eşinle beraber ..ondan başka görmedim
kızlar yarından sonra doğuma grecem dua edin bana Allah hepinize nasip etsin anneliği
saliha çok heyecanlısındır sen şimdi he..ben de heyecanlandım ..dur çişim geldi :kedi:...bi gidip yapayım :roflol:
günaydın kızlar robot iyi olmana sevindim dün yoktun sen yaman ece soracaktım ama işim çıktı yazmadan çıkmak zorunda kaldım nerde bu yamanla ece diğer kızlar nerdesiniz yahu...
günaydın kızlar robot iyi olmana sevindim dün yoktun sen yaman ece soracaktım ama işim çıktı yazmadan çıkmak zorunda kaldım nerde bu yamanla ece diğer kızlar nerdesiniz yahu...
kıslar bende aranıza yeni katıldım sayılır tabi kabul ederseniz bizde çocuk yapmaya karar verdik ama allah zin verirse 2. çocuğu. bu ay kırmızıları gördüm allah mayısta çift çizgiyi görmeyi nasip etsin baan ve tüm isteyenlere. doğuma gircek olan arkadaşım hiç korkma emi hiçbişey anlamıyosun sadece duygu seli yaşıyosun içinden geldiği kadar ağlaaaaa hiiç sıkma kendini hayırlısı olsun inşallah
nbr teolog
offf ben ii diilim hiç
şu kaynana cadısından çekmediğim kalmadı çok yalancı
günaydın batcım hoşgeldin dün de yoktu kızlar yaman ece nerdesiniz yahu.
nasılsın bat iyisin inşaALLAH
ii hadi affedeyim bari kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin bu arada ..dur sana bir kahve yapayım da kendine gel ..türk kahvesi ama ..içebiliyor musun yasakmı
kıslar bende aranıza yeni katıldım sayılır tabi kabul ederseniz bizde çocuk yapmaya karar verdik ama allah zin verirse 2. çocuğu. bu ay kırmızıları gördüm allah mayısta çift çizgiyi görmeyi nasip etsin baan ve tüm isteyenlere. doğuma gircek olan arkadaşım hiç korkma emi hiçbişey anlamıyosun sadece duygu seli yaşıyosun içinden geldiği kadar ağlaaaaa hiiç sıkma kendini hayırlısı olsun inşallah
Selam kızlarrr
hoşgeldi,n cnm
diğer kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?