iyiyim çok şükür bat cim
bir haftayı geckin hasta idim bugün daha iyyim çok şkür
dikkat et kendine ya hamilelikte zor oluyor herşeyi kullanamıyorsun da
iyi olmana sevindim sende dikkat et kendine ben allaha şükür iyiyim ya başlarda çok kötüydüm şimdi mide bulantısı baş ağrısı dışında bişeyim yok kullanamıyorsun derken neden bahsettin anlamadım canım kahvedenmi söz ediyorsun..
Kızlar hamİlelİkte neler yasakk dr bana bİr Şey demedİ
kızlar yarından sonra doğuma grecem dua edin bana Allah hepinize nasip etsin anneliği
aa neoldu ki ece cim yine yaptı eşinle barışmışsındır inş.
eşnle aran iyi olsunda kaynanayı kaynar kazana at gitsin:jeyyar:
hoşgeldin ..hayırlısı ile doğurursun inş.:Saruboceq:kıslar bende aranıza yeni katıldım sayılır tabi kabul ederseniz bizde çocuk yapmaya karar verdik ama allah zin verirse 2. çocuğu. bu ay kırmızıları gördüm allah mayısta çift çizgiyi görmeyi nasip etsin baan ve tüm isteyenlere. doğuma gircek olan arkadaşım hiç korkma emi hiçbişey anlamıyosun sadece duygu seli yaşıyosun içinden geldiği kadar ağlaaaaa hiiç sıkma kendini hayırlısı olsun inşallah
hayırdır eceezgi? konu ne bilmiyorum ama takma kafananbr teolog
offf ben ii diilim hiç
şu kaynana cadısından çekmediğim kalmadı çok yalancı
hoşgeldin aramıza inş mayısta görürsün iki çizgiyi yaş kaç bu arada merak ettim biraz kendinden bahsedermisin..
slm ececim nerdeydin dün yoktun eşinle barıştınmı kaynanan ne yaptı yine sana..
iyiyim teolog sen nasılsın nasıl gidiyo..
Kızlar hamİlelİkte neler yasakk dr bana bİr Şey demedİ
hoşgeldin ..hayırlısı ile doğurursun inş.:Saruboceq:
hayırdır eceezgi? konu ne bilmiyorum ama takma kafana
kaynana susmuo ki oğlanı doldurup doldurup salıo yanıma
barıştık evet
boşver yaaa bitmez benım kaynana derdim
sen nerelrdeydın sen de yoksun sanlı arada bakıp çıkıom
bu arada regl me 1 hafta kaldı
oğlan da anasının ağzına bakmasın canım kötükedihüso
anası öyle yalancı ki
öyle tatlı dille anlatıoki düşündüklerini
bide 2 cadı görümce aralarına bi alıolar ohhh
ben de dün hiç yoktum ..işe öğleden sonra geldim ...öğleden sonra da full işim vardı anam ağladı o yüzden giremedim ...dün sabah eşimle hastahaneye gittik ..haftaya basur ameliyatı olacak inş... bugün de sabah işim vardı ..bi ara girdim ..öğlen de kızılaya gittim ..23 nisanda abant turuna gidiyoruz 1 gece konaklamalı ..tur şirketiyle görüşmeye gittim .durum bu kaydirigubbakcemile3
oo süpermiş yaaa bizim nişan var(
ama eşin bunları bilmiyormu .. eşin fırsat vermeyecek ...yoksa sen çok üzülürsün
valla bebiş olmadan bol bol gezelim diyoruz ..ben şimdi bebiş olunca sürekli kusa kusa gezerim filan kaydirigubbakcemile3 bir de amasra tarafı kaldı oraya da bi ara gideriz inş.
yaza da bir trabzon yaptıkmı tamamdır kaydirigubbakcemile3
sen de nişanda döktürürsün işte kurtlarını dökersin fenamı kaydirigubbakcemile3
hayır şekerim bilmiyor
gecen bir konu oldu kaynanam dedi ki bana bütün gün somurttun oturdun dedi arkadasları oturmaya gelmıstı ben de tesadüf ordaydım.başka bi gün bana böle dedi.
ben de dedim ki senın arkadasların bana o gün maşallah pek güleryüzlüsün dediler dedim nasıl oluyor dedim
aa bana da ne somurtuk gelinin var dediler dedi.:))) ben de dedim arkadaslrına söle sana ayrı bana ayrı konusmasınlar dedim.
Kocam o gün balkondan seslendı bana ben de cıktım baktım efendım dedım kaçta dönerız eve dedi söledim girdim içeri
kaynanam yıne aynı gün bana dıoki oğlum seslendi kendını kaldırıp bakmadın bile ne aayıp dediklava: klava: klava:
baktım ya dedim neden böle diosun dedım yok yok bakmadın bide surat stın senın de arkandan konustu kadınlar dedi.
(kadınlar beni çok sevdi o gün )
sinirlendim kocama anlattım .
annen böle dedi oysa teyzeler beni çok sevdiler dedim.
annesine sordu bende vardım kaynanam dedi ki yok ya kadınlar bile çok sevdi karını hatta nekadar güleryüzlüler dediler dedikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kocam da kime ınanacağını şaşırdı
ne salak bir konu değil mi kocam seslenmıs ben bakmamısım vs vsssalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?