Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiyim çok şükür bat cim
bir haftayı geckin hasta idim bugün daha iyyim çok şkür
dikkat et kendine ya hamilelikte zor oluyor herşeyi kullanamıyorsun da

iyi olmana sevindim sende dikkat et kendine ben allaha şükür iyiyim ya başlarda çok kötüydüm şimdi mide bulantısı baş ağrısı dışında bişeyim yok kullanamıyorsun derken neden bahsettin anlamadım canım kahvedenmi söz ediyorsun..

yok cnm kahveden değil
mesela vicks kullanmak istiyorum kullanamyırom antibiyotik filan ondan bahsettim cnm
kahveyi de içmeni istemem tabi ama canın cektiyse bir fincan içersin bikaç gün içmezsin olurmu
bebişimiz için artık bazı şeylerden feragat edeceğizyerimseniben

ben 24 yaşındayım bat cım izmirdenim ilk doğumum sorunlu geçti çok doktor 2. cisini yapman şart içini açmamaız lazım dedi moralim cok bozuk allah 2. cisini nasip eder inşallah.

aa neoldu ki ece cim yine yaptı eşinle barışmışsındır inş.
eşnle aran iyi olsunda kaynanayı kaynar kazana at gitsin:jeyyar:

kaynana susmuo ki oğlanı doldurup doldurup salıo yanıma

barıştık evet

hoşgeldin ..hayırlısı ile doğurursun inş.:Saruboceq:

nbr teolog
offf ben ii diilim hiç
şu kaynana cadısından çekmediğim kalmadı çok yalancı
hayırdır eceezgi? konu ne bilmiyorum ama takma kafana

iyiyim canım sen nasılsın bebek nasıl

boşver yaaa bitmez benım kaynana derdim

sen nerelrdeydın sen de yoksun sanlı arada bakıp çıkıom

bu arada regl me 1 hafta kaldı

ben de dün hiç yoktum ..işe öğleden sonra geldim ...öğleden sonra da full işim vardı anam ağladı o yüzden giremedim ...dün sabah eşimle hastahaneye gittik ..haftaya basur ameliyatı olacak inş... bugün de sabah işim vardı ..bi ara girdim ..öğlen de kızılaya gittim ..23 nisanda abant turuna gidiyoruz 1 gece konaklamalı ..tur şirketiyle görüşmeye gittim .durum bu kaydirigubbakcemile3

oo süpermiş yaaa bizim nişan var(

oo süpermiş yaaa bizim nişan var(

valla bebiş olmadan bol bol gezelim diyoruz ..ben şimdi bebiş olunca sürekli kusa kusa gezerim filan kaydirigubbakcemile3 bir de amasra tarafı kaldı oraya da bi ara gideriz inş.
yaza da bir trabzon yaptıkmı tamamdır kaydirigubbakcemile3

sen de nişanda döktürürsün işte kurtlarını dökersin fenamı kaydirigubbakcemile3

ama eşin bunları bilmiyormu .. eşin fırsat vermeyecek ...yoksa sen çok üzülürsün

hayır şekerim bilmiyor
gecen bir konu oldu kaynanam dedi ki bana bütün gün somurttun oturdun dedi arkadasları oturmaya gelmıstı ben de tesadüf ordaydım.başka bi gün bana böle dedi.
ben de dedim ki senın arkadasların bana o gün maşallah pek güleryüzlüsün dediler dedim nasıl oluyor dedim

aa bana da ne somurtuk gelinin var dediler dedi.:))) ben de dedim arkadaslrına söle sana ayrı bana ayrı konusmasınlar dedim.
Kocam o gün balkondan seslendı bana ben de cıktım baktım efendım dedım kaçta dönerız eve dedi söledim girdim içeri
kaynanam yıne aynı gün bana dıoki oğlum seslendi kendını kaldırıp bakmadın bile ne aayıp dediklava:klava:klava:

baktım ya dedim neden böle diosun dedım yok yok bakmadın bide surat stın senın de arkandan konustu kadınlar dedi.
(kadınlar beni çok sevdi o gün )

sinirlendim kocama anlattım .
annen böle dedi oysa teyzeler beni çok sevdiler dedim.
annesine sordu bende vardım kaynanam dedi ki yok ya kadınlar bile çok sevdi karını hatta nekadar güleryüzlüler dediler dedikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kocam da kime ınanacağını şaşırdı
ne salak bir konu değil mi kocam seslenmıs ben bakmamısım vs vsssalsanaalsanasmile

aayyyy sorma hiç de dökemem kurt falan
:umursamaz:

amasra da çok güzelmiş evet bozcaadayı da tavsiye ederim mayıs haziran gbi

kaynanan fenaymış ama asıl suç eşinde bence ..eşin annesini tanımıyormu da ona inanıyor ..insan annesini tanımazmı ..seni her zaman ona karşı korumalı ..sana inanmalı ...anne lafıyla sana gelip bir şey diyor ve seni üzüyorsa işin var demektir ..ALLAH kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…