kaynanan fenaymış ama asıl suç eşinde bence ..eşin annesini tanımıyormu da ona inanıyor ..insan annesini tanımazmı ..seni her zaman ona karşı korumalı ..sana inanmalı ...anne lafıyla sana gelip bir şey diyor ve seni üzüyorsa işin var demektir ..ALLAH kolaylık versin...
kocam gelip anne lafıyla beni üzmüo
asla annem şöle dedi sana böle dedi demez
ben anlatırım kaynanama tahammül edemeyınce bugune kadar konuları hep ben açmışımdır
eşim de bana benim suçum ne ben ne yapayım deralsanaalsanasmile
ben de annenin böle konusmasına müsade etme derim
kaynanam da yalancının teki ,acındırır kendıne ah oğlum ben gelinimi çok severim ,ben sizin kötülüğünüzü istermiyim,ben ne desem karın yanlış anlıo.Tanımıyor demek .Ne bilim :umursamaz:
kaynanam bana diokı gecen sen bütün maaşını kendın yıyorsun dimi eve beş kuruş kattığın yok diokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ne haddineyse
ama eşin annesini uyarak ben ne yapayım olurmu ..annesinin kulağını çeksin azıcık ...herşey eşte biter ..eşin annesine bi sert çıksa daha bunları söyleyemez ..
annesini suçlu görmüyor ki kulagını çeksinkaydirigubbakcemile
annesi kocamın yanında beni bi sever bi sever saçımı sever öper sarılır :1hug:
aaa kocam yokken de laf üstüne laf
kocama anlatınca da e annem de böle dio diyor bana
offf delirecem
yakaladımm bikere benim için çok takıntılı oğlum ne desk yanlış anlyor derken yakaladım
kızlar yarından sonra doğuma grecem dua edin bana Allah hepinize nasip etsin anneliği
canıııııııııııımmmmmmmm ben de senı merak ettım. 23 nısanda dogumun oldugunu bıldıgım ıcın bı sorayım nasılsın dıye gırdım topıge. Adlında hepınızı cok ozledım. Ama benım bılgısayar esımın elınde bı bozuk bı saglam. Bılgısayarı bozup tamır etmek en buyuk keyfı kocamın.
Umutluyuz bebegın kac kılo. Ben dun gıttım doktora. 3 haftada sadece 100 gr almıs. nst ye bagladılar. Kalp atısları ıyı cıktı ama gelısmesı durmus. Klabı de durabılır dıye yarın tekrar gıdıcem. Korkuyorum yaa Ben 3,0 kılo aldım ama bebısım sadece 2830 olmus. Sanırım ben de sezeryan olmak zorunda kalıcam. Sen nasılsın esınden haber varmı
Bu arada yenı gelısmeler var sanırım Salıha ve urbet gelını de hamıle. Gozunuz aydın kızlar. Cok sevındım gercekten. Teolog, Olgay Bat Meryem nasıl gıdıyor hamılelıkler. Yaa uzun zamandır topıge gıremeyınce baya soracak sey bırıkıyor ama aklıma da hepsı gelmıyor. Bat bebısın cınsıyetı bellı olmustur artık. Merak ettım. Kıamı erkekmı.
slm kizlarr nasilsinizz umutluyuzz allah kurtarsinn canimmm dualarimiz seninlee hayirli bi evlat olur insallah darisi bizim basimiza insallahh...
bat nasilsin canim seninlede hic denk gelmiyoruzz..
robot esine gecmis olsun canim allah acil sifalar versin sanada gecmis olsunnn diger arkadaslar nasilsinizz
hey ALLAH IM YARABBİM sinir oldum kadına şimdi hee..bana gönder alayım ifadesini ben onun kötükedihüsoannesini suçlu görmüyor ki kulagını çeksinkaydirigubbakcemile
annesi kocamın yanında beni bi sever bi sever saçımı sever öper sarılır :1hug:
aaa kocam yokken de laf üstüne laf
kocama anlatınca da e annem de böle dio diyor bana
offf delirecem
yakaladımm bikere benim için çok takıntılı oğlum ne desk yanlış anlyor derken yakaladım
kızlar herkese selam ben biraz önce kan sonucumu aldım beta hcg 225,82 yaklaşık 4 haftalık olmuş allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için dua edinde bebeğimi hayırlısıyla dünyaya getirebileyim allah hepiniizn gönlüne göre versin
canıııııııııııımmmmmmmm ben de senı merak ettım. 23 nısanda dogumun oldugunu bıldıgım ıcın bı sorayım nasılsın dıye gırdım topıge. Adlında hepınızı cok ozledım. Ama benım bılgısayar esımın elınde bı bozuk bı saglam. Bılgısayarı bozup tamır etmek en buyuk keyfı kocamın.
Umutluyuz bebegın kac kılo. Ben dun gıttım doktora. 3 haftada sadece 100 gr almıs. Nst ye bagladılar. Kalp atısları ıyı cıktı ama gelısmesı durmus. Klabı de durabılır dıye yarın tekrar gıdıcem. Korkuyorum yaa ben 3,0 kılo aldım ama bebısım sadece 2830 olmus. Sanırım ben de sezeryan olmak zorunda kalıcam. Sen nasılsın esınden haber varmı
bu arada yenı gelısmeler var sanırım salıha ve urbet gelını de hamıle. Gozunuz aydın kızlar. Cok sevındım gercekten. Teolog, olgay bat meryem nasıl gıdıyor hamılelıkler. Yaa uzun zamandır topıge gıremeyınce baya soracak sey bırıkıyor ama aklıma da hepsı gelmıyor. Bat bebısın cınsıyetı bellı olmustur artık. Merak ettım. Kıamı erkekmı.
robotcum gecmıs olsun. Esındekı sorun bende ve esımde de var. Hamılelıkte arttı bıle. Ben de dogumdan sonra gıtmeyı dusunuyorum doktora. Yamannnnn nerelerdesın. Icgıyımcı, D-kupcu sızler nasılsınız. Yaa sormayı unuttuklarım vardır ama kusura bakmayın hepınızı ozledım
sağolasın meryem ...opuyorumnanaktan
hey allah ım yarabbim sinir oldum kadına şimdi hee..bana gönder alayım ifadesini ben onun kötükedihüso
eşin annesini suçlu görmüyorsa eşinin kulağını çek ozaman ..nasıl suçlu görmez yaaa...annesinin huyunu bilmiyor mu da o böyle diyor ... O böyleyle olmaz bu işler ..biraz annesini uyaracak ..yoksa ömür boyu bu kadın böyle yapmaya devam eder
kızlar herkese selam ben biraz önce kan sonucumu aldım beta hcg 225,82 yaklaşık 4 haftalık olmuş allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için dua edinde bebeğimi hayırlısıyla dünyaya getirebileyim allah hepiniizn gönlüne göre versin
hayirliii olsunn canimm allah kucaginada almayii nasip eder insalllah...guzel bir hamilelik gecirmen dilegiylee
ay canım benim ya çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin ay valla çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?