Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kocam gelip anne lafıyla beni üzmüo
asla annem şöle dedi sana böle dedi demez
ben anlatırım kaynanama tahammül edemeyınce bugune kadar konuları hep ben açmışımdır
eşim de bana benim suçum ne ben ne yapayım deralsanaalsanasmile
ben de annenin böle konusmasına müsade etme derim
kaynanam da yalancının teki ,acındırır kendıne ah oğlum ben gelinimi çok severim ,ben sizin kötülüğünüzü istermiyim,ben ne desem karın yanlış anlıo.Tanımıyor demek .Ne bilim :umursamaz:

kaynanam bana diokı gecen sen bütün maaşını kendın yıyorsun dimi eve beş kuruş kattığın yok diokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ne haddineyse

ama eşin annesini uyarak ben ne yapayım olurmu ..annesinin kulağını çeksin azıcık ...herşey eşte biter ..eşin annesine bi sert çıksa daha bunları söyleyemez ..

ama eşin annesini uyarak ben ne yapayım olurmu ..annesinin kulağını çeksin azıcık ...herşey eşte biter ..eşin annesine bi sert çıksa daha bunları söyleyemez ..

annesini suçlu görmüyor ki kulagını çeksinkaydirigubbakcemile

annesi kocamın yanında beni bi sever bi sever saçımı sever öper sarılır :1hug:

aaa kocam yokken de laf üstüne laf

kocama anlatınca da e annem de böle dio diyor bana

offf delirecem

yakaladımm bikere benim için çok takıntılı oğlum ne desk yanlış anlyor derken yakaladım

allah sabir versin canimm bilirim kaynana cenesinii hepsimi boylee bunlarinn anlamadimm giitii vallahiii haaa..benimm kaynanamdaa ayniii ama allah var kayinbabami cokk severim kendi babam bi yana kayinbabam bi yanaa o kadar yanii..bence hicc takmaaaa kendi kendine onussun sen ona cvp vermedikce kudurur kudurur oturur yerineee bidaha bisey dicek olursaa allah var ustundee dee yeter onaaadelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:

slm kizlarr nasilsinizz umutluyuzz allah kurtarsinn canimmm dualarimiz seninlee hayirli bi evlat olur insallah darisi bizim basimiza insallahh...

bat nasilsin canim seninlede hic denk gelmiyoruzz..
robot esine gecmis olsun canim allah acil sifalar versin sanada gecmis olsunnn diger arkadaslar nasilsinizz

kızlar yarından sonra doğuma grecem dua edin bana Allah hepinize nasip etsin anneliği

canıııııııııııımmmmmmmm ben de senı merak ettım. 23 nısanda dogumun oldugunu bıldıgım ıcın bı sorayım nasılsın dıye gırdım topıge. Adlında hepınızı cok ozledım. Ama benım bılgısayar esımın elınde bı bozuk bı saglam. Bılgısayarı bozup tamır etmek en buyuk keyfı kocamın.
Umutluyuz bebegın kac kılo. Ben dun gıttım doktora. 3 haftada sadece 100 gr almıs. nst ye bagladılar. Kalp atısları ıyı cıktı ama gelısmesı durmus. Klabı de durabılır dıye yarın tekrar gıdıcem. Korkuyorum yaa Ben 3,0 kılo aldım ama bebısım sadece 2830 olmus. Sanırım ben de sezeryan olmak zorunda kalıcam. Sen nasılsın esınden haber varmı
Bu arada yenı gelısmeler var sanırım Salıha ve urbet gelını de hamıle. Gozunuz aydın kızlar. Cok sevındım gercekten. Teolog, Olgay Bat Meryem nasıl gıdıyor hamılelıkler. Yaa uzun zamandır topıge gıremeyınce baya soracak sey bırıkıyor ama aklıma da hepsı gelmıyor. Bat bebısın cınsıyetı bellı olmustur artık. Merak ettım. Kıamı erkekmı.

merhaba canimm allah yardimciniz olsunn bu kadar az kalmisken insallah bi aksilik olmazzz cok uzuldummm senden haber alamiyorz artikk arada gir merakta birakma bizlerii..insallah hersey yoluna girerrr bebeisini saglikli bi sekilde kucagina alirsinn dualarimm seninlee canimm rabbimm yardimcinn olsunn insalllahhh

robotcum gecmıs olsun. Esındekı sorun bende ve esımde de var. Hamılelıkte arttı bıle. Ben de dogumdan sonra gıtmeyı dusunuyorum doktora. Yamannnnn nerelerdesın. Icgıyımcı, D-kupcu sızler nasılsınız. Yaa sormayı unuttuklarım vardır ama kusura bakmayın hepınızı ozledım

kızlar herkese selam ben biraz önce kan sonucumu aldım beta hcg 225,82 yaklaşık 4 haftalık olmuş allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için dua edinde bebeğimi hayırlısıyla dünyaya getirebileyim allah hepiniizn gönlüne göre versin

sağolasın meryem ...opuyorumnanaktan

hey ALLAH IM YARABBİM sinir oldum kadına şimdi hee..bana gönder alayım ifadesini ben onun kötükedihüso

eşin annesini suçlu görmüyorsa eşinin kulağını çek ozaman ..nasıl suçlu görmez yaaa...annesinin huyunu bilmiyor mu da o böyle diyor ... o böyleyle olmaz bu işler ..biraz annesini uyaracak ..yoksa ömür boyu bu kadın böyle yapmaya devam eder

hayirliii olsunn canimm allah kucaginada almayii nasip eder insalllah...guzel bir hamilelik gecirmen dilegiylee

jaya hoşgeldin canım seni tekrar görmek ne mutlu. Rabbim bebişine ve sana sağlık versin canım hayırlısıyla ikiniz de sağsalim kurtulursunuz inşaallah.

sağolasın .. ay tüh hamilelikte de daha zor olur umarım seninki de geçer ..zor bir durum yaa..bende yok çok şükür ..ciddi bir operasyon değil ama ihmal etmemek gerek ...bir an önce baktırmak çaresini bulmak lazım ...ilerlerse ALLAH muhafaza başka şeylere yol açabiliyor ..

yapıyor işte olan da bana oluyor
oğluna da oluyor kocam da çok üzülüo

ohooo daha neler yaptı neler

ay canım benim ya çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin ay valla çok sevindim

bU ARA robot eşine geçmiş olsun demedim sanırım

geçmiş olsunn

millet başka bir topicten aldım bunu çok hoşuma gitti okusanıza bi ..

Ben anne olmasaydım eğer...
>
> Topuksuz ayakkabılarla da
> şık olunabileceğini bilmeyecektim.
> Hamileliğim esnasında 80'li
> kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa
> bir alanda
> rekorumu kıramayacaktım.
> O küçücük
> ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının
> bu
> kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
> Kan
> yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına
> da
> uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi
> yaratıcılığın sınırlarını
> zorlayan tarifler keşfedemeyecektim
> hiç.
> Su almak için elimde kumanda ile
> buzdolabını açtığımda kumandayı
> buzdolabına koyacak kadar ya
> da evden çıkarken telsiz telefonu çantama
> atacak kadar
> kendimden geçmeyecektim.
> Birinin canı yandığında
> ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz
> kardeşlerde
> olduğunu sanacaktım.
> Sabahın köründe gözü
> kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü
> kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktı m.
> Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak
> için insanüstü bir uğraşa asla
> girmeyecektim.
> Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu
> edemeyecekti.
> Büyüdüğünde arkadaşlarınla
> birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi
> hayal
> edemeyecektim.
> Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin
> evlat denilen başka bir
> boyutuna giremeyecektik.
> Sevginin
> böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktı m.
> Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktı m.
> Annemi bu
> kadar çok sevdiğimi anlamayacaktı m.
> Annesinden zorla
> ayırdılar diye 'Uçan Fil Dumbo!' çizgi filminde
> böğürerek
> ağlamayacaktım.
> Geceleri kesintisiz
> uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte
> kalkacaktım ama
> uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı
> ısıtmayacaktı
> yüreğimi.
> Çantamda sürekli bisküvi,
> ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin
> kanar diye
> ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
> Acıyı geçiren
> öpücüğün gücüne inanmayacaktı m.
> 38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı .
> Yağmur sonrası
> çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir
> lokma
> daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete
> dansı
> yapmayacaktım.
> Sen olmasaydın eğer yaşamın
> karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı
> öğrenemeyecektim.
> Sen olmasaydın eğer ben asla 'anne' olmayacaktım.
> Bir
> çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna
> inanmayacaktım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…