meryem güzelmiş beğendim güle güle kullan
yazida cok guzelmis canim tsk ederiz paylastgin icin...anne olmak bebek anne karnina dustugu andan itibaren baslayan cok guzel bi duyguu...gozlerim dolduuu beee..insann bebegi karninda bilee olsaaa o rahat uyusunn karnimda rahatsiz olmasinn diyee cabaliyorr o saglikli buyusun diye sevmedigimiz seyleri bile yiyoruzz...allah herkeze ANNE olmayi nasip etsin insallahhh
amin cümlemize inş...:Saruboceq: bana da yakışırmı acaba annelik ...:kedi:
aranızda hamilelikte kusmayan oldumu hiç ..rahat geçiren ...?
sagolun kızlar. Tek dılegım oglum saglıklı dogsun.
Ozlemmmm canım gozun aydın cok sevındım. Ne guzel yaa hamıleler baya arttı. Zaten 3-5 gune kadar 2 kısı hamıle lıstesınden cıkıp anne lıstesıne gırecek ınsallah. Darısı sızlerın basına.
Robotcum ben daha once gıttım doktora ama salaklar umursamadı. Kanama bıle yapmıstı ama kucuk oldugunu soyleyıp amelıyat yapmadılar. Sımdı ozele gıdıcem kısmetse
Meryem bence begendıgın model cok guzel. Bebısın nasıl canım. Yaa ben de hepınızı ozluyorum ama hamılelık benı ıyıce tembel yaptı. Neysekı ıyı haberlerınızı aldım da rahatladım. Bu arada Deryaberıl ve hannemden haber varmı. Hannemın ıkızlerının cınsıyetı bellı oldumu acaba.
Bat senın bebıs kac aylık oldu. Cınsıyetını de merak ettım. Hepınızın bebıslerı saglıklı dogsun onemlı olan bu....
robotcum yazı gercekten guzelmıs. Anne olma fıkrı bazen benı korkutsa da guzel yanlarını dusununce rahatlıyor ınsan. Bu arada bende de mıde bulantısı fazla olmadı. Bır kere kustum. Hamılelıgın sadece son zamanları bıraz zor gecıyor.
bebisimde iyii canimm gelisimide iyii dedii doktorum 1 haftada onde gidiyoruzz...artikk tekmelemelerr cokk oluyor eskisi gibi tekmelemesini beklemiyorumm rabbim hepimizinkine saglik versin.bat in bebegine kiza benziyor demislerdi galiba ama daha kesin degil.hanneminkilerde belli degil dahaa insallah hepimizinkisi saglikli olurlar...seninn kac hafta kaldi doguma canimm allah nasip edersee
neden korkuyorsun annelikten ..yenibir hayat ...yeni bir döngü ...inş. herşey daha güzel olur
Cok sevındım bebegının ıyı olmasına. canım ben su anda sata gore 39+3 oldum. Benım de ılk zamanlar 1 hafta buyuk cıkıyordu. 2 Mayısda dogması gerekırken 26 nısan cıkıyordu ama dun 26 mayıs cıkmaya basladı. yanı 43-44. haftada kı boyle bısey mumkun degıl. Benım bel sancılarım basladı. Gecen aksam kasıklardan belıme dogru baya sıddetlı oldu agrı ama devamı gelmedı. Son 3-4 gundur benım bebıs de kıpır kıpır. Hatta dun otobuste otururken ayaktakı kadın karnımdakı hareketlerı farkettı ama gercekten otur ızle yanı o kadar bellıkı.
Yaa bu arada ben bısey merak ettım Robot sen hamılemısınnnnnnnn
Cok sevındım bebegının ıyı olmasına. canım ben su anda sata gore 39+3 oldum. Benım de ılk zamanlar 1 hafta buyuk cıkıyordu. 2 Mayısda dogması gerekırken 26 nısan cıkıyordu ama dun 26 mayıs cıkmaya basladı. yanı 43-44. haftada kı boyle bısey mumkun degıl. Benım bel sancılarım basladı. Gecen aksam kasıklardan belıme dogru baya sıddetlı oldu agrı ama devamı gelmedı. Son 3-4 gundur benım bebıs de kıpır kıpır. Hatta dun otobuste otururken ayaktakı kadın karnımdakı hareketlerı farkettı ama gercekten otur ızle yanı o kadar bellıkı.
Yaa bu arada ben bısey merak ettım Robot sen hamılemısınnnnnnnn
bazen hayatı anlamak için sorumluluk almak gerekir ..zaten hayatmızı her daim sorumluluk içind edeğilmi ..eşimize ailemize karşı sorumluluklarımız yokmu ..ama en güzel sorumluluk annelik ..işin en güzel yanı da bu zaten...ilk başta zorlansan da zamanla alışırsın ..hatta o sorumluluk olmadan yaşayamazsın bile ...ınsallah canım.Yaa ne bıleyım buyuk sorumluluk bence. Hayatın kısıtlanıyor vs.
Aaaa bu arada dun nst ye bagladılar dedım ya, Ben odaya gırdıgımde dıger yatakta baska bır bayan nstye baglıydı. Sonra kaldırıp ıcerı goturduler ve o kadın bagıra bagıra 5 dk ıcınde bebek dogurdu. Kızı oldu ve kedı yavrusu gıbı ses cıkarıyor yaa varya ıcım gıttı. Tuhaf hıssettım kendımı. Darısı basımıza ınsallah
kizlar gecen bu ayakkabilari begendimm esimede ustune yazi yaip masa ustune koydumm...ama daha almadii hainn
nee guzelll yaa yerimm onunn hareketlerinii ben canlarimm benimm.zamani cokta onemlii degil onemli olan saglikli olmalarii onlarin hakreketlerii bizee ordan bi isaret resmenn..26 mayis cok gec olmuyormu zaten okadar bekletmezlerr benim dusuncem tabidee insallah hersey yolunda giderr
yaa zaten boyle gec olması saglıklı bır durum degıl dıye panıkteyız. 1 hafta gec dogması normal ama 1 ay gec dogması dıye bırsey soz konusu olamaz. Bu yuzden gelısımı durdu dıye dusunuyor doktor ve kalp atısları durmadan alalım ıstıyor. Yanlıs anlamadıysam durum boyle. Bakalım yarın hersey bellı olacak. Bu
arada ayakkabılar cok sırın. Bence o almıyorsa sen al. Ben de gecenlerde kayınvalıdemle emınonune gıttıgımde bebegıme cok guzel bır ayakkabı begenmıstım. Kayınvalıdem erken deyıp almama engel oldu. Valla sımdı cok pısmanım almadıgım ıcın.
Robot yazdıklarından hamılesın sanmıstım bıran ıcın. Hayırlısı ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?