canıııııııııııımmmmmmmm ben de senı merak ettım. 23 nısanda dogumun oldugunu bıldıgım ıcın bı sorayım nasılsın dıye gırdım topıge. Adlında hepınızı cok ozledım. Ama benım bılgısayar esımın elınde bı bozuk bı saglam. Bılgısayarı bozup tamır etmek en buyuk keyfı kocamın.
Umutluyuz bebegın kac kılo. Ben dun gıttım doktora. 3 haftada sadece 100 gr almıs. nst ye bagladılar. Kalp atısları ıyı cıktı ama gelısmesı durmus. Klabı de durabılır dıye yarın tekrar gıdıcem. Korkuyorum yaa Ben 3,0 kılo aldım ama bebısım sadece 2830 olmus. Sanırım ben de sezeryan olmak zorunda kalıcam. Sen nasılsın esınden haber varmı
Bu arada yenı gelısmeler var sanırım Salıha ve urbet gelını de hamıle. Gozunuz aydın kızlar. Cok sevındım gercekten. Teolog, Olgay Bat Meryem nasıl gıdıyor hamılelıkler. Yaa uzun zamandır topıge gıremeyınce baya soracak sey bırıkıyor ama aklıma da hepsı gelmıyor. Bat bebısın cınsıyetı bellı olmustur artık. Merak ettım. Kıamı erkekmı.
ben de iyiyim yaya cım çok sağol
sağlıcak la kucağın a alırsın inşallah 2800 gram da iyi cnm
1.5 kilo doğup da ilerleyen zamanlarda cokcok sağlıklı olanları biliyorum ben
moralini yüksek tut jayacım
İİDİR ECE senden naber ... saliha hoşgeldin ..ttnet faturam 50 lira gelmiş ona bakıyordum akannehir ayrıntıya baktım da biz evde yokken işteyken nete girilmiş kota aşılmış saçmalığa bakyaaakötükedihüso itiraz edeceğim faturaya
iyi ben de ne olsun
wireless mi kullanıyorsunuz şifrenizi bilen var mı
bundan 10 seen önce annem babam ben başka bir şehre gtmiştik 1 aylığına ,ve o ay abartılı tlf faturası gelmişti ayrıntılı faturada tarihlere baktık biz yokken hep birsürü nmr aranmış ama türkiye burası hiç sonuç alamadık.
Arkadaşım dükkan satın aldı 2 ay önce dukkan boş leş gbikaydirigubbakcemile3
hiçbir temi,zlik vs yapılmadı sadece resmi kurumlara kaydı yapıldı elektrik su vs açıldı.V e arkadaşıma 2 ay snr 1500 lira elektrik faturası geldi:roflol::roflol::roflol:
dükkanda takılı ampulu bile yokakannehir şuanda bu işlerle uğraşıyor kendısı itiraz kısmı vs
Bundan 3 sene önce annemin çarşıda cep telf çalındı.aNNEMLE SAVCILIĞA GTTİK ŞİKAYETTE BULUNDUK.Aradan 6-7 ay geçti kapıya jandarmalar geldi annemi sordu,anneme mahkeme kağıdı geldi hırsızlıktan yargılşanacakmış:roflol::roflol:
Annem kendi cep tlf nu çalan biri olarak yargılandı ve mahkemeye çıktı,neyseki davayı kazandı.Böyle saçmaaapan olaylara çok şahit oldum .Bu arada aylar sonrada hırsız bulundu.Yaşadığımız ile pazar günleri sırf hırsızlık yapmaya gelen bşir grup varmış yani çocuk uzak bir başka ilden çıktı.akannehir
aboooooowww ..senin de başına gelmeyen kalmamış heee ...bu gibi vakalar olsa olsa bizim uşakların memleketi trabzonda olur daaaakaydirigubbakcemile3:roflol:
yok wireless değil kablolu modem ...bakalım bizimkinin altından ne çıkacak kaydirigubbakcemile3
en komiği annemin mahkemeye çıkmasıydı.:roflol:
aklıma ne geldi bundan seneler önce levent kırca nın bir skecinde izlemiştim.Levent kırca belediyenın actıgı elektrık çukuruna düşüyor.Ve elektrik tellerine değince adam çarpılıyorkafamçokkarışt
Aylar snr levent kırcanın evine devletin elektriğini izinsiz kullanmaktan dolayı ceza faturası geliyor:dance::dance::dance:
Benim bugün hiç çalışsasım yok:ecrin_bebek:
Dünden kalma öyle yorgunum ki
Yemekhanede 4 gündür pilav çıkıyor delirecem-tatlicadiarzu-
Yemek yiyesim de yok.
çalışma ozaman yan gel yat kaydirigubbakcemile3 yatabilirsen tabi kaydirigubbakcemile3
bizim buranın yemekhanesinde de hergün yemeklerin yanında mutlaka pilav var sinir oluyorum ben de heee ...pirinç ağacı çıkacak milletin içinde be ..bir de hep yağlı sağlıksız ...kötükedihüso
erkekler ama bir güzel yiyorki tam onların ağzına göre ...bir de ekmekleri yağa bandıra bandıra yiyorlar kötükedihüso
yemek yeme sen de atıştır meyve ye ..kraker bisküvi attırıver arada kaydirigubbakcemile3
Günaydın saliha Günaydın robottzemuszemus
nasılsınız bakimmmm
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın.
hoşbuldum robot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?