Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım ya sana birşey oldu zannettim o derece merak ettim yani,,,,yarından sonra bebişi kucaklıycam allah izin verirse bebişim 3800 kilo maşallah ve beni çok rahatsız ediyor artık ağırlaştım iyice şu günler çok zor geçiyor inanki iri olduğu için bebek normal doğum olmuycak seninkinin avantajı o canım normal doğum yapabilirsin bebeğinin kilosu müsaitt...hiç kafana takma kilosu normal bebişinin zaten vakti gelmiş seninkinin yakında gelir annesi merak etme doktorun ne diyorsa ona uy ya da güvenmiyorsan değiştir doktorunu,,,
benim de eşim gelecek yarın 10 gün kalacak yanımda çok heycanlıyım canım.

bu arada bizi habersiz bırakma ben topiğe giremem belki bundan sonra özel mesaj at doğurdun mu bileyim canım

ben de iyiyim yaya cım çok sağol
sağlıcak la kucağın a alırsın inşallah 2800 gram da iyi cnm
1.5 kilo doğup da ilerleyen zamanlarda cokcok sağlıklı olanları biliyorum ben
moralini yüksek tut jayacım

slm kızlar topik sakin kimse yok..
JAYA YA nerelerdesin meraktan öldük telaşlandık senin için canım bebeğin zayıf diye üzülme sana ablamın kızından bahsetmiştim küçücüktü bi yaşına girene kadar yaşıtlarının yanında aylık bebek gibi duruyordu ama şimdi maşallah toplu inan senin oğlunda öyle olacak hem zayıf bebekler daha haraketli oluyorlar taşıması rahat sen içini ferah tut doğumada az kalmış inşallah sorunsuz doğurur bebeğine kavuşursun.
beni sormuşsun hamileliğimin başlarında çok sancılar ağrılar çektim şimdişimdi sefasını sürüyorum 3.5 aylık olduk teyzesi cinsiyeti daha belli değil ama doktorum kıza benzetti bakalım inş değişmez kızm olmasını çok istiyorum işte böyle canım kendine çok iyi bak öpüyorum seni iyi geceler ..

mesela benim yiğenim :)evet tam 5 ay önce vaktinden 2 ay evvel 1500 gr doğdu yiğenim.ve şu anda maşallahı var ve 5600 gr.

Günaydın saliha Günaydın robottzemuszemus

nasılsınız bakimmmm

ııDıR ECE senden naber ... saliha hoşgeldin ..ttnet faturam 50 lira gelmiş ona bakıyordum akannehir ayrıntıya baktım da biz evde yokken işteyken nete girilmiş kota aşılmış saçmalığa bakyaaakötükedihüso itiraz edeceğim faturaya

iyi ben de ne olsun
wireless mi kullanıyorsunuz şifrenizi bilen var mı
bundan 10 seen önce annem babam ben başka bir şehre gtmiştik 1 aylığına ,ve o ay abartılı tlf faturası gelmişti ayrıntılı faturada tarihlere baktık biz yokken hep birsürü nmr aranmış ama türkiye burası hiç sonuç alamadık.
Arkadaşım dükkan satın aldı 2 ay önce dukkan boş leş gbikaydirigubbakcemile3
hiçbir temi,zlik vs yapılmadı sadece resmi kurumlara kaydı yapıldı elektrik su vs açıldı.V e arkadaşıma 2 ay snr 1500 lira elektrik faturası geldi:roflol::roflol::roflol:
dükkanda takılı ampulu bile yokakannehir şuanda bu işlerle uğraşıyor kendısı itiraz kısmı vs

Bundan 3 sene önce annemin çarşıda cep telf çalındı.aNNEMLE SAVCILIĞA GTTİK ŞİKAYETTE BULUNDUK.Aradan 6-7 ay geçti kapıya jandarmalar geldi annemi sordu,anneme mahkeme kağıdı geldi hırsızlıktan yargılşanacakmış:roflol::roflol:

Annem kendi cep tlf nu çalan biri olarak yargılandı ve mahkemeye çıktı,neyseki davayı kazandı.Böyle saçmaaapan olaylara çok şahit oldum .Bu arada aylar sonrada hırsız bulundu.Yaşadığımız ile pazar günleri sırf hırsızlık yapmaya gelen bşir grup varmış yani çocuk uzak bir başka ilden çıktı.akannehir

aboooooowww ..senin de başına gelmeyen kalmamış heee ...bu gibi vakalar olsa olsa bizim uşakların memleketi trabzonda olur daaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

yok wireless değil kablolu modem ...bakalım bizimkinin altından ne çıkacak kaydirigubbakcemile3

en komiği annemin mahkemeye çıkmasıydı.:roflol:

aklıma ne geldi bundan seneler önce levent kırca nın bir skecinde izlemiştim.Levent kırca belediyenın actıgı elektrık çukuruna düşüyor.Ve elektrik tellerine değince adam çarpılıyorkafamçokkarışt
Aylar snr levent kırcanın evine devletin elektriğini izinsiz kullanmaktan dolayı ceza faturası geliyor:dance::dance::dance:

:roflol::roflol::roflol:

levent kırcanın skeçleri hep öyleki zaten...kaydirigubbakcemile3

Benim bugün hiç çalışsasım yok:ecrin_bebek:

Dünden kalma öyle yorgunum ki

Yemekhanede 4 gündür pilav çıkıyor delirecem-tatlicadiarzu-

Yemek yiyesim de yok.

Benim bugün hiç çalışsasım yok:ecrin_bebek:

Dünden kalma öyle yorgunum ki

Yemekhanede 4 gündür pilav çıkıyor delirecem-tatlicadiarzu-

Yemek yiyesim de yok.

çalışma ozaman yan gel yat kaydirigubbakcemile3 yatabilirsen tabi kaydirigubbakcemile3

bizim buranın yemekhanesinde de hergün yemeklerin yanında mutlaka pilav var sinir oluyorum ben de heee ...pirinç ağacı çıkacak milletin içinde be ..bir de hep yağlı sağlıksız ...kötükedihüso

erkekler ama bir güzel yiyorki tam onların ağzına göre ...bir de ekmekleri yağa bandıra bandıra yiyorlar kötükedihüso

yemek yeme sen de atıştır meyve ye ..kraker bisküvi attırıver arada kaydirigubbakcemile3

evet bizde de pilav olmazsa erişte o olmazsa makarna alsanaalsanasmile

yemıoyorum zaten bazen evden getiriyorum z yağlı

bazen de geçiştiriyorum napımmm

ama düzgümn yemek yemek istiyor insan tüm gün burdayız.

Bizim işçiler de silip süpürüyor sorma yazık napsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…