Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben neler yemek istiyorum bir bilsen ..neyseki haftasonu bol bol yiyeceğim inş..otelde kahvaltı akşam yemeği açık büfe imiş ...silip süpürürüm artık kaydirigubbakcemile3

dün yoğurt almak için markete girdim ..gözüme pişmaniye ilşti ..bayılırım da pişmaniyeye saray helvasına .... ay gittim geldim kendi içimde alsammı almasammı diye ..en sonunda almadım ..haftasonu oralardan alır da yerim dedim ..çok iradeliyim çok ...gören zaten şaşırıyor irademe ..asla taviz vermiyorum ..ee başak burcuyum ne de olsa .kaydirigubbakcemile3.mükemmeliyetçiliğim kurusun :roflol:

ayyy hiç kasmam valla kendımı canım ne istiosa yerimguclubacismile

çiğköfteye ben de bayılırımmmmmmmmmmmmm

dürüm de istio canım şöle öğle arası ayranla

ohhh misss ama burda nerde bulacannn:umursamaz:

ama benim yemem lazım teyzesi ben istemiyorum bebişim istiyo niye vuruyon ki bize bak küseriz sana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

vurur o vurur salihacım üzme sen kendini:1hug:

bayılır o tokat atmaya:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ama benim yemem lazım teyzesi ben istemiyorum bebişim istiyo niye vuruyon ki bize bak küseriz sana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tamam o isterse olur ama sen de onun arkasına sığınma ..hemen başladın heee..daha şimdiden başlarmı o işler

bizim burda var tlf açarım getirirler bende merkezde değilim organize sanayi de çalışıyorum ama lokantalar çok burda

bizim burda var tlf açarım getirirler bende merkezde değilim organize sanayi de çalışıyorum ama lokantalar çok burda

bizim burası öyle değil,bölgeden içeri girerken giriş kartlarımızı göstermek zorundayız.gümrükten geçmeden işlemi yapılmadan bir kalem bile giremez içeri

vurur o vurur salihacım üzme sen kendini:1hug:

bayılır o tokat atmaya:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

tokat yemeye de bayılıyorum da atan yok ..ah bi atan olsa da rahatlasam :roflol:
albüme gelin bi elbise nasıl durmuş üzerimde yorum alacağım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…