Slm arkadaşlar; size bişi sormak istiyorum.Bizde 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Geçen ay olmadı bu ay acaba oldumu diye test yaptım. Adet günüm yarın henüz günüm geçmedi. 10 dk bekledikten sonra 2. çizgi çok çok hafif pembe olarak çıkıyor. Acaba hamilemiyim?Lütfen bana yardım edin...
ben de hatırladım ulennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ayyy canıımmmmm saol güzelimm..yaaa jayanın bebiş doğdu mu ??? evi ayırdılar mı ??? hala o evdeler mi ??? ayy canım yaa inş iyidir...hatirlamazmiyiz canimm merak ediyoruzz senii herzaman girmiiyosunn allah yardimcin olsun insallahhh jayaninda bebisi dogduu umutluyuzunda dogmus olmasi lazim o daha sonra girmedii benim bebisimde buyuyorr darisii insallahh seninn basina canimmm
ben hemoroid ameliyatı oldum haziranda...lazerli oldum ama ben dikişli değil o daha zor.. lazerli oldum ağrılarım oldu tabi ilk ay çok zorlandım ama şimdi çok rahatım ... allah şifa versin. ameliyattan sonra sıvı alsı bol bol yeşil sebze özellikle çiğ yesin... kuru kayısı yesin...posalı şeyler yedir. ne ishal olsun ne kabız... ikisi de riskli ..ona göre beslenmesine dikkat etsin..basur ameliyatı olacak yaman görmedim sorduğunu
yaman çalışmalara az kaldı hee..ağzım burnum derken geçer inş.. senin ameliyattan sonra iileşme dönemin ne kadar sürdü
güzelim seni hiç bilmiyorum süreclerini hikayeni ama hep böyle beklenmeyen istenmeyen anlarda geliyor bebişler... bence hamilesin :)bugun regl gunumdu benım
olmadı
inşallah yoktur bebek
ne kadar istıyorduk oysa
eşimin sacma davranısları benı bu hale itti
sen nasıl oldun
konustunuz mu hiç kocanla
Slm arkadaşlar; size bişi sormak istiyorum.Bizde 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Geçen ay olmadı bu ay acaba oldumu diye test yaptım. Adet günüm yarın henüz günüm geçmedi. 10 dk bekledikten sonra 2. çizgi çok çok hafif pembe olarak çıkıyor. Acaba hamilemiyim?Lütfen bana yardım edin...
kız benim yazımı alıntı yapmışın ama altına bişey yazmayınca heralde yanlışlık oldu diyer laf atmadım ben de sana :) :)
ayyy canıımmmmm saol güzelimm..yaaa jayanın bebiş doğdu mu ??? evi ayırdılar mı ??? hala o evdeler mi ??? ayy canım yaa inş iyidir...
ben hemoroid ameliyatı oldum haziranda...lazerli oldum ama ben dikişli değil o daha zor.. lazerli oldum ağrılarım oldu tabi ilk ay çok zorlandım ama şimdi çok rahatım ... allah şifa versin. ameliyattan sonra sıvı alsı bol bol yeşil sebze özellikle çiğ yesin... kuru kayısı yesin...posalı şeyler yedir. ne ishal olsun ne kabız... ikisi de riskli ..ona göre beslenmesine dikkat etsin..
güzelim seni hiç bilmiyorum süreclerini hikayeni ama hep böyle beklenmeyen istenmeyen anlarda geliyor bebişler... bence hamilesin :)
öncelikle daha günün geçmeden deneme...idrar testleri gün geçtikten sonra yanıt veriyor..bekle birazzz. ayrıca o idrar testleri ilk 5 dk içinde 2 çizgi yok ise sonradan çıkan 2. çizgiyi dikate alma..o test çubuklarında iki çizginin olduğu yerde de idrardaki hcg varlığında renk belirginleşmesi için pigmentler var. kuruduğunda dikkatle bakarsan çizginin altı sanki bıçakla çentik atılmış gibidir. 5 dk geçtikten sonra o çentik hafiften belirginleşiyor...o belli belirsiz denilen 2. çizgi bambaşka şekilde görülüyor....moralini bozma ama heycan da yapma...kızlar bilir vaktiyle o olaya bende panik yapmıştım heycandan ölcektim ama kan sonucu olumsuzdu hatta kist vardı .. günün geçsin bekleeeee[/QUOT
Ya okadar çok istiyorum ki inşallah olur. Bugün görünce o çizgiyi ölcektim heyecandan. Zaten kasıklarımda ve belimde 2 gündür feci ağrı var. Sanki adet olcakmışım gibi ama olmadı hala. Benim adetlerim çok düzensiz olduğu için geçsede kolay kolay anlayamam. 7-10 gün arasında hep daha geç oluyor.Evlendiğimden beri hiç düzenli adet olmadım. İnşallah isteyen herkez annelik duygusu yaşar..
evet canim o yazinn bana kendi dedemi hatirlattii.onu her aradigimda dedecigim bisey istermisin paran felan varmi diye sordugumda oda bana hep sorman yeter bi tekte sen soruyosunn kendi cocuklarim bile sormuyor diyoo hepp oyuzden cok duygulandim...bide babaannem var tam 3 senedir felclii yatiyorr en acisida hafizasi gelip gidiyor gecen sene izne gittigimde izin boyunca her gitmemde beni hic tanimadii..takii son gun vedalasmaya gittim kapidan girer girmezz,ellerini acti bana yavrum senmi geldii dedii aglamaya basladii o aci bi durum yatalak olmasii ve bizi tanimamasii,benim dugunumdem 3 hafta sonra hastalandi biz geri donmustuk buraya beyinkanamasi gecirdii.sankii benimde evlenmemi gormek icin direnmis gibiydii...ben evden gelin ciktigim anda kameralar cekmis babaannemi gorumceme aglayarak..artik o size emanett kara guzuma iyii bakinn diyorr ve tum cdlerin sonundada kameraman ikisini cekmis elele tutmuslar dedemle ve SON yaziyorduu,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:,,,,,,,,,,,,rabbimm ona yardim etsinn insallahhh cok zor ellerinde buyudugun insani her gitmende o sekilde gormekk ve iki yaslii dedem kendine bakmaya dermani yokken simdi babannemede bakiyorr ahh ahhh hayatt isteee,,,,,,,,,
kizlar benim doktor kontrolum var bugun bebegimi gorucemm oyuzden cikmam lazimm dua edin bebisim iyii olsunn onu gorucem cok heycanliyimm..hepinizi optumm gorusuruz kolayy gelsin hepinizeee
MERYEM ; YAMAN ; BAT
hepinize çok teşekkür ederim kızlar beni hatırlamanıza çok sevindim:)
bakalım işte testler araştırmalar ; koşturmaca başlayacak... inşallah hayırlısı olur... güzel haberlerle gelirim inşallah...
öptüm hepinizi....
bence de zor ..inş. çok zor olmaz da bir an önce kalkar ayağa ...
yaaa size bir şey soracağım ...ben gerginlik yaratıcı birimiyim allah aşkına ..
azize başka topic açmış oraya uğradım sitem ettim bizim topiği unuttun diye ...birisi benim hakkımda şöyle yazmış ...
Canım o arkadaşa arada bende denk geliyorum başka topiklerde...Biraz değilde bir hayli ben bilmişlerdenim...Heryerde bu durumla eleştiri alıyor yani gerginlik yaratmış oluyor o nedenle kendine o adı takmıştır...
bir topic açıyorlar ..benim fikirlerim diğerlerinden farklı olunca eleştirmeye kalkıyorlar ..sonra da adım gerginlik yaratıcı oluyor ..insanlar gerçekten doğruları söyleyenleri sevmiyorlar yaa ...illaki hep onların istedikleri gibi olacaksın ..herkes aynı düşünmek zorunda sanki hayret bir şey yaaa ...
eceezgi dün bir mevzu oldu aklıma geldi ...yaman ile saliha da bana kızdılar ..şu mevzuyu onlara da özelden anlatırmısın ...akılları kalmasın :))
kızlar test yapsam mı acaba
bat canım senın bugun dr randevun mu vardı
iyi akşamalr kız ben geldim siz yoksunuz
kızlar albüme yeni resimler ekledim ve göbeğimin şu anki halini bakmak isteyenlere duyurulur...
iyii geceler yada gunaydin diyimm sabah okursunuz cunki... Kizlarr eve daha yeni geldikk doktordan sonra annemlere gittik esimin dogum gununden dolayii.doktor kontrolum iyii gectii herseyy yolunda dedi doktorumm bebiisimi gordum ama uyuyorduuu...2 hafta sonra seker taramasi yapilcak 3hafta sonrada tekrar kontrole gidicezz testler felan var kanda alindi bugun insallah sonuclar iyidirr.simdiye dek hepsi normal dedii doktorumm bizdenn bu kadarr.
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın teolog ben aynıyım sen nasılsın :1closedeyes:
iyi olmaya calışıyorum hayalet
başım agrıyor ya dün de böle oldu ardından cıkardım saat 10 bucuktada dersim var aglamak istiyorum.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?