Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Slm arkadaşlar; size bişi sormak istiyorum.Bizde 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Geçen ay olmadı bu ay acaba oldumu diye test yaptım. Adet günüm yarın henüz günüm geçmedi. 10 dk bekledikten sonra 2. çizgi çok çok hafif pembe olarak çıkıyor. Acaba hamilemiyim?Lütfen bana yardım edin...

cnm günün gecsin test ancak o zaman net sonucu verir
ben iki gün kala denedim negatif çıktı
tam 10 gün gecince ise pozitif cıktı
günün gecince net sonuç veriri

ben de hatırladım ulennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız benim yazımı alıntı yapmışın ama altına bişey yazmayınca heralde yanlışlık oldu diyer laf atmadım ben de sana :) :)

hatirlamazmiyiz canimm merak ediyoruzz senii herzaman girmiiyosunn allah yardimcin olsun insallahhh jayaninda bebisi dogduu umutluyuzunda dogmus olmasi lazim o daha sonra girmedii benim bebisimde buyuyorr darisii insallahh seninn basina canimmm
ayyy canıımmmmm saol güzelimm..yaaa jayanın bebiş doğdu mu ??? evi ayırdılar mı ??? hala o evdeler mi ??? ayy canım yaa inş iyidir...

basur ameliyatı olacak yaman görmedim sorduğunu
ben hemoroid ameliyatı oldum haziranda...lazerli oldum ama ben dikişli değil o daha zor.. lazerli oldum ağrılarım oldu tabi ilk ay çok zorlandım ama şimdi çok rahatım ... allah şifa versin. ameliyattan sonra sıvı alsı bol bol yeşil sebze özellikle çiğ yesin... kuru kayısı yesin...posalı şeyler yedir. ne ishal olsun ne kabız... ikisi de riskli ..ona göre beslenmesine dikkat etsin..

yaman çalışmalara az kaldı hee..ağzım burnum derken geçer inş.. senin ameliyattan sonra iileşme dönemin ne kadar sürdü

bugun regl gunumdu benım
olmadı
inşallah yoktur bebek
ne kadar istıyorduk oysa
eşimin sacma davranısları benı bu hale itti
sen nasıl oldun
konustunuz mu hiç kocanla
güzelim seni hiç bilmiyorum süreclerini hikayeni ama hep böyle beklenmeyen istenmeyen anlarda geliyor bebişler... bence hamilesin :)

öncelikle daha günün geçmeden deneme...idrar testleri gün geçtikten sonra yanıt veriyor..bekle birazzz. ayrıca o idrar testleri ilk 5 dk içinde 2 çizgi yok ise sonradan çıkan 2. çizgiyi dikate alma..o test çubuklarında iki çizginin olduğu yerde de idrardaki hcg varlığında renk belirginleşmesi için pigmentler var. kuruduğunda dikkatle bakarsan çizginin altı sanki bıçakla çentik atılmış gibidir. 5 dk geçtikten sonra o çentik hafiften belirginleşiyor...o belli belirsiz denilen 2. çizgi bambaşka şekilde görülüyor....moralini bozma ama heycan da yapma...kızlar bilir vaktiyle o olaya bende panik yapmıştım heycandan ölcektim ama kan sonucu olumsuzdu hatta kist vardı .. günün geçsin bekleeeee

meryemcim yazını okurken çok duygulandım allah acil şifalar versin babaannenene gerçekten zor bi durum rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ....

kizlar benim doktor kontrolum var bugun bebegimi gorucemm oyuzden cikmam lazimm dua edin bebisim iyii olsunn onu gorucem cok heycanliyimm..hepinizi optumm gorusuruz kolayy gelsin hepinizeee

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş bide benim randevu günüm gelse bende bebeğimi çok merak ediyorum özledim çok...

deryacım unuturmuyuz seni merak ediyorduk ama kafan dağılsın diye girmediğini düşünüyordum hep umarım tedavin başarıyla sonuçlanır hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda...

bence sana o sözleri söyleyen kişi seni çekemeyen biri sen aldırma kimseye boşver sen dobralığınla sevidrdin bize kendini doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar unutma sen olduğun gibi devam et tam gaz...

eceezgi dün bir mevzu oldu aklıma geldi ...yaman ile saliha da bana kızdılar ..şu mevzuyu onlara da özelden anlatırmısın ...akılları kalmasın :))

yaaaaaa bende merak ettim banada banada anlatın bakın biyerim şişer sonra haaaaa ağlarım sonraa küserimmmkaydirigubbakcemile3

kızlar test yapsam mı acaba
bat canım senın bugun dr randevun mu vardı

ececim bi iki gün daha bekle yada kan testi yaptır onda kesin sonuç alırsın hakkında hayırlısı inş hamilesindir belki bu ves,le ile kocan hatasını anlar senden özür diler..
yok canım randevum haftaya cuma günü bende sabırsızlıkla bekliyorum...

hoşgelsin aylapınar bence bikaç gün bekle yada kan testi yaptır idrar testinde günün geçmeden sonuç alamıyosun ama inş hamilesindir....

iyi akşamalr kız ben geldim siz yoksunuz

iyi akşamlar teolog bende geldim sen gitmişsin..

kızlar albüme yeni resimler ekledim ve göbeğimin şu anki halini bakmak isteyenlere duyurulur...

uff nie bu saatte kimseolmuyo ki burda.tabi herkes venhar gibi öğlene kadar k_ç büyütmüyo işi gücü var milletin erken kalıyo:)

iyii geceler yada gunaydin diyimm sabah okursunuz cunki... kizlarr eve daha yeni geldikk doktordan sonra annemlere gittik esimin dogum gununden dolayii.doktor kontrolum iyii gectii herseyy yolunda dedi doktorumm bebiisimi gordum ama uyuyorduuu...2 hafta sonra seker taramasi yapilcak 3hafta sonrada tekrar kontrole gidicezz testler felan var kanda alindi bugun insallah sonuclar iyidirr.simdiye dek hepsi normal dedii doktorumm bizdenn bu kadarr.

canım bebişi görmene sevındım masallah hersey de yolundaymış
dkupçu sana da günaydınnn

iyi olmaya calışıyorum hayalet
başım agrıyor ya dün de böle oldu ardından cıkardım saat 10 bucuktada dersim var aglamak istiyorum.(

kıyamam sana ben anne olmak böyle bişey galiba :kedi: unutmaya çalış baş ağrını yada izin al git evine dinlen çok yorma kendini bebeğini ve ruhunu a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…