Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben de biraz dinlenip şöyle bir etrafı toparlayayım:)
normalde pazartesi günlerim boştu ama ingilizce öğretmeni gidince 8 saat ing dersi eklendi bana pazartesileri de calışıyorum artık

DİNLEN TABİ CNM DİKKAT ET KND guclubacismile

teolog ekledım senı face de
evet anne kız zaten hep beraberız artık napımm
koca olmayınca ben de arada kacıyorum anneme

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.... YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE Şeniz

siz nerdeysınız canım haftasonu

sevgilii gorumcemlerdeydik ama cok berbat gectii 1 mayistan dolayi tatildi.gorumcemin kayini bahcee giril partisi yapti iscilerine bide is verdigi kisilere bizide davet ettiler.bizde salak gibi cumadan gittik guya gorumcemlere supriz yapicazz kadin bizde bugunden gelmesler diyorduk felan gibi konustuu.bide biz annemlrle baristik ve bahceye gitmistik beraber ogun bizi arayip neredeydiniz diye sormuslardi ben bahcedeydik dedim.esimde disardaydik demis bundan dolayi kizmislar bizee bi sogukluk bi tavir yanii hafta sonu pek iyi gecmedii ama cok iyi oldu esimde anladii daha gitmeyelim diyorr.bende soguk davranmalarini anlamistim ama bi tepki vermemistim

üzme kendini meryem cim sen üzülürsen bebiş de üzülür
hem bak eşin de anlamış görümcenin tavırlarını

eh işte çok şükür
10+1 olduk bugün
sen cinsiyetini öğrenebildin mi

maşallah baya olmuş aramızda tam 6 hafta var
cinsiyetini inşallah cuma günü öğrenicem
o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
senin resmin yokmu eklesene merak ettim seni..

ekleyeceğim inşallah bat cim
olur mu
ben cıkayım cnm bugün hiç uyumadım biraz tv izleyip yatayım cuma günü inşallah hep birlikte öğreniriz kızımız mı erkeğimiz miolacak:)

ekleyeceğim inşallah bat cim
olur mu
ben cıkayım cnm bugün hiç uyumadım biraz tv izleyip yatayım cuma günü inşallah hep birlikte öğreniriz kızımız mı erkeğimiz miolacak:)

tamam canım inşallah kendini saklamazda öğrenirim cinsiyetini
o zaman bağıra bağıra yazarım kızım yada ğolum olacak
diye sen dinlenmene bak görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…