Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Günaydınnn Çıtırlarrrrrrrrrrrrsositososito

eeeeeeeeeee anlatın bakiiiim nasıl gidiyorrr.
Benim eşimin işleri çokkk kötü 4 aydır esnafff
artık sinirli hallerinden ve suratından yoruldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

artık sinirli hallerinden ve suratından yoruldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

Allah işinizi rast götürsün canım
Ben de kocamın triplerinden yoruldumklava:

Allah işinizi rast götürsün canım
Ben de kocamın triplerinden yoruldumklava:

Seninki dayaklık zaten klava: benimkide parasız kaldıkça çekilmez oluyor ya genç yaşta sefillik içindeyim..
Kendi kazandığım parayı bile doya doya harcayamıyorummmmmmm alsanaalsanasmile

bende strs topuna döndüm piyasa öok kötü satıştaym patronla hergün papazım bu gün iki tane olum toplantım var dua edin kızlar

Seninki dayaklık zaten klava: benimkide parasız kaldıkça çekilmez oluyor ya genç yaşta sefillik içindeyim..

evet artık yatak da ayırdı benımkı:umursamaz:
evi iyice otele çevirdi
sığındı ana evine

sen de üstüne gtme adamın madem sıkıntıdaysa

bende strs topuna döndüm piyasa öok kötü satıştaym patronla hergün papazım bu gün iki tane olum toplantım var dua edin kızlar

amannn o patronları bir kazana toplayıp (içine benimkinide atıp) kaynatmak lazım :roflol:

evet artık yatak da ayırdı benımkı:umursamaz:
evi iyice otele çevirdi
sığındı ana evine

sen de üstüne gtme adamın madem sıkıntıdaysa

anaaaa yatak ta ayrılmış pessssssssss senin kocana valla pessssssss :mymeka:

gitmiyorum cnm ya.. Bir ev aldık araba altınlar herşeyimi verdim ama benimde ruh halim bitti yani yeterrrrr yaaa :1shok:

anaaaa yatak ta ayrılmış pessssssssss senin kocana valla pessssssss :mymeka:

gitmiyorum cnm ya.. Bir ev aldık araba altınlar herşeyimi verdim ama benimde ruh halim bitti yani yeterrrrr yaaa :1shok:

olsun en azından ıkınızın rahatı için vermıssın altın para vs
ben kaynanama verdim hepsini
evet 4 gecedir ayrı yatıo

sıkma canını düzelir inş..ee herşey maddiyat bu devirde ..para olmayınca olmuyor işte sen de anlayış göster adama ..bir ev geçindirmek kolymı üzerinde büyük yük var ..ALLAH yardımcınız olsun inş.

herkese günaydın ...ece ezgi tüm resimleri niye yüklemedin çekeceğim kulağını ..hemen eklediğin tüm resimleri ekle bakmak istiyorum ulennn ...
bu arada millet gözlerimi laserle çizdireceğim çok yakında inş.. haberiniz ola ..bu ara zaten hastahane müptelası olacağız anlaşılan ...kaydirigubbakcemile3
bebek olmadan kendimizi tamir ettirelim dedik kaydirigubbakcemile3

ya robot eşimle olan resımlerı koymustum şimdi onları ekleyesim yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…