Günaydınnn Çıtırlarrrrrrrrrrrrsositososito
Günaydınnnnn
günaydınn kızlarr
eeeeeeeeeee anlatın bakiiiim nasıl gidiyorrr.
Benim eşimin işleri çokkk kötü 4 aydır esnafff
artık sinirli hallerinden ve suratından yoruldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
Allah işinizi rast götürsün canım
Ben de kocamın triplerinden yoruldumklava:
artık sinirli hallerinden ve suratından yoruldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
Seninki dayaklık zatenklava: benimkide parasız kaldıkça çekilmez oluyor ya genç yaşta sefillik içindeyim..
Kendi kazandığım parayı bile doya doya harcayamıyorummmmmmm alsanaalsanasmile
bende strs topuna döndüm piyasa öok kötü satıştaym patronla hergün papazım bu gün iki tane olum toplantım var dua edin kızlar
bende strs topuna döndüm piyasa öok kötü satıştaym patronla hergün papazım bu gün iki tane olum toplantım var dua edin kızlar
amannn o patronları bir kazana toplayıp (içine benimkinide atıp) kaynatmak lazım :roflol:
evet artık yatak da ayırdı benımkı:umursamaz:
evi iyice otele çevirdi
sığındı ana evine
sen de üstüne gtme adamın madem sıkıntıdaysa
anaaaa yatak ta ayrılmış pessssssssss senin kocana valla pessssssss :mymeka:
gitmiyorum cnm ya.. Bir ev aldık araba altınlar herşeyimi verdim ama benimde ruh halim bitti yani yeterrrrr yaaa :1shok:
olsun en azından ıkınızın rahatı için vermıssın altın para vs
ben kaynanama verdim hepsini
evet 4 gecedir ayrı yatıo[/QUOTE
ece sana bişiy diyimmi bak benim altıncı hissim çok güçlüdr bu adam sana bir dönecek pir dönecek gibi geliyo hoş bayansın zaten resmini gördüm öyle hisediyorummm dur kıs bugün sana ben bir fal kapatıyımda bakayım özlden mesaj atarım bak hrekesede bakmam değerini bil
evet 4 gecedir ayrı yatıo[/QUOTE
ece sana bişiy diyimmi bak benim altıncı hissim çok güçlüdr bu adam sana bir dönecek pir dönecek gibi geliyo hoş bayansın zaten resmini gördüm öyle hisediyorummm dur kıs bugün sana ben bir fal kapatıyımda bakayım özlden mesaj atarım bak hrekesede bakmam değerini bil
ya zaten adam evde de işte ruhu benle değil:=)))
ayyy baksana süpersin canım yaaa
Seninki dayaklık zatenklava: benimkide parasız kaldıkça çekilmez oluyor ya genç yaşta sefillik içindeyim..
Kendi kazandığım parayı bile doya doya harcayamıyorummmmmmm alsanaalsanasmile
evet 4 gecedir ayrı yatıo
sıkma canını düzelir inş..ee herşey maddiyat bu devirde ..para olmayınca olmuyor işte sen de anlayış göster adama ..bir ev geçindirmek kolymı üzerinde büyük yük var ..ALLAH yardımcınız olsun inş.
herkese günaydın ...ece ezgi tüm resimleri niye yüklemedin çekeceğim kulağını ..hemen eklediğin tüm resimleri ekle bakmak istiyorum ulennn ...
bu arada millet gözlerimi laserle çizdireceğim çok yakında inş.. haberiniz ola ..bu ara zaten hastahane müptelası olacağız anlaşılan ...kaydirigubbakcemile3
bebek olmadan kendimizi tamir ettirelim dedik kaydirigubbakcemile3
ya zaten adam evde de işte ruhu benle değil:=)))
ayyy baksana süpersin canım yaaa
bugün zaten için kıpır kıpır barıştık benimkiyle cumartesi gecesindn beri küsmüştük dün akşamaradı bu sabahta işe gelirlken o uyandırdı mutluyum işlerimde düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?