herkese gösterdin de bana gelince mi koymuyorsun ulennnkaydirigubbakcemile koy koy karakter tahlili yapacağım kaydirigubbakcemile3ya robot eşimle olan resımlerı koymustum şimdi onları ekleyesim yok:))
bugün zaten için kıpır kıpır barıştık benimkiyle cumartesi gecesindn beri küsmüştük dün akşamaradı bu sabahta işe gelirlken o uyandırdı mutluyum işlerimde düzelir inşallah
ii hadi gözünaydın ..ulen kocanızdı sevgilinizdi ne bu be topiğin havası bozuldu herkeste var bir dert tasa hey ALLAHIM ..ne yapsam bilemedim hee ben bile çaresiz kalıyordum bu durumda kaydirigubbakcemile3
niye verdin CADIARZU
bugün zaten için kıpır kıpır barıştık benimkiyle cumartesi gecesindn beri küsmüştük dün akşamaradı bu sabahta işe gelirlken o uyandırdı mutluyum işlerimde düzelir inşallah
hadi bakalım inşallah:Saruboceq:
balayında aradı ıstedı kaynana
hatta düğünden önce
ben kaynanama verdım dedı altınlarımı
babam anladı dedi bu kadın alacak sizin paralarınızı
dedi ki kaynanaya
imam nıkahı kıyıldıgı gun
o altınlar paralar cocukların güvencesi dedi ne siz dokunacaksınız ne de biz dedi babam kaynanama.ilerde dedi araba alırlar ev alırlar peşinat verırler vs.
düğün bitti balayına gttık ılk gun aradı kaynana cok sıkıstım dedı ağlandı.
kocam da yedi anlattı bana durumu
önce vermem dedim.
snr eşim dedi zordalar vs allah kahretsin dedim para için huzurumu mu bozacak vereyım de kapasın cenesını dedim içimden verdim:)))
ama tek derdi para değilmiş hala susmadı.
borç diye istedi ben biliodum borc olmadıgını düğünden bir gün snr mı sıkıstı paraya
4 sene bitti soğuk su içtim üstüne
hey ALLAHIM yarabbim yaaa ..insanın ii niyetini de suistimal ediyorlar yaaa ..kocan da çok fenaymış hee niye izin vermişki ...sinirlendim yine heee kötükedihüsokötükedihüso
GÜnaydın
düğünden snr kayınvalide aradı annemi
altınları aldıktan snr
babam çok ayıp etmiş düğün olmadan altınların lafını etmiş nasıl böle bi konu acarmış
oysa babam onun yer yaptıgını anladı belkı utanır dıye onlar cocukların güvencesi dedi.
utanır da istemez die düşündükaydirigubbakcemile3
ama babam ıyı nıyetli düşündüğü halde suçlu oldu.
kocam salak zaten yasık dedi zordalar dedı elaleme el mı acsınlar dediklava:
olmasa anlarım ama var yanı paraları
praları olduğu halde onlara altın vermen ne kadar yanlış ..anlatma kocanı işkenceye tutasım geliyor heee kaydirigubbakcemile3
resimleri unutmadım bu arada alsanaalsanasmile
günaydın kızlarr mutlu huzurlu bir gün dilerim
ececim saliha robot hayalet jaippur nasılsınız hepinizdeeee
Günaydın salihaaa nasılsın
günaydın kızlarr mutlu huzurlu bir gün dilerim
ececim saliha robot hayalet jaippur nasılsınız hepinizdeeee
hamdolsun ece mide bulantısı ve halsizlik olmasa daha iyi olucam da işte hiç mecalim yok.
sen nasılsın anlaşılan sizin evlilik durumu gittikçe kötüye doğru gidiyo. RABBİM hayrına çevirsin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın robotcum
kızlar bu aralar gene psikopata bağlandım gene brz sorunlarımız var nolur bizede dua edin
sanki kalbimi biri sıkıştırıyo elleriyle
ççok üzülüyorum yaa hayat ne kadar zormuş
hoşgeldin saliha ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?