Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

linken bakrmısınız kızlar 7.72 nasıl saçıı boyyuycam bu akşam satrıdan sıkıldım biras

saol canım benim üzülme ıyıyım şimdi

bende diyom bu nereye kayboldu ben dışarı çıktm biraz nese bu akşam saçlarımı boyamak istiym bayağ bir sarısaçlarım şu an ama sıkıldım eskiden bu rengi kulanmıştım benimkide illaona boya diyo ods sıkılmış sarıdan öyle diyoo bir baksana

baktım cnm ben
begendim
boya bakalım resmını de koy bizde bakalım:)))
bizde hala kavga edıoz yazısarak

meryemcim geçmiş olsun canım kendini fazla yıpratma yediğine içtiğine dikkat et keşke benimde yediğimle içtiğimle hallolsa koskoca bir ayı beklicem inş hayırlısıyla iyi haber alırız rüyanda hayır olur inş bozma moralini olurmu..

iyiyim canım sen nasılsın
benşim de tansıyonuum düştü bugun 1 saat revirde yattım allaha şükür az daha ıyıyım

geçmişolsun ece dikkat et kendine ..

amiinnn cümlemize herşeyin hayırlısını versin yüce rabbim...

jaippur saclarını boyatmak istiyorsun sanırım wella kolleston yada palette den başka deneme cnm
nevakozmet,kten boyayacaksın sanırım o hiç kaliteli değil

arkadaşlar size bişey sorcam ben 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır ilaç kullanmadan adet olamıyorum sizce nedeni ne olabilir?

arkadaşlar size bişey sorcam ben 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır ilaç kullanmadan adet olamıyorum sizce nedeni ne olabilir?

canım doktora görünmedın mı nedenıni biz bilemeyız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…