Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hayırlısıyla perşembe kontrolumuz var
bugün beni üzmedi çok sağolsun evimi toparladım biraz yarın ve perşembe tatil bolbol temzilik yapıcam valla köpüklü köpüklü:))

hayırlısıyla perşembe kontrolumuz var
bugün beni üzmedi çok sağolsun evimi toparladım biraz yarın ve perşembe tatil bolbol temzilik yapıcam valla köpüklü köpüklü:))

aman masallah tatlım
yap yap :)) kolay gelsın sana

sağolasın ece cim bat kayboldu ya
meryem bat saliha filan nasıl
nasıl gidiyor hamilelikleri onların

ben topik bekçisi olarak anlatayım
salıhanın mıde yanmaları var
bütün gun burda takılıyor işte:))) sevıyorum ben onu

batın testlerınde problem varmıs sanırım dün gece yazmıs bıraz o canımızı sıktı 1 ay snr kesın sonuc alacakmıs Allahım yardımcısı olsun

meryemde yazmıstı ama unuttum ne yazdıgını(((

mide yanmasına şurup filan veriyorlar inşallah doktoru ona da vermiştir
bat ın hangi testinde sorun cıkmış çok üzüldüm şimdi

ayy gecmişi okudum da bat la ilgili
doktorunu değiştirseydi bari yengeme de bebğin zihin engelli olacak demişler doktorunu değiştirdi gayet sağlıklı demiş
inş. yanılıyorlardır

ayy gecmişi okudum da bat la ilgili
doktorunu değiştirseydi bari yengeme de bebğin zihin engelli olacak demişler doktorunu değiştirdi gayet sağlıklı demiş
inş. yanılıyorlardır

ayyy ınsallah cnm yaaaa bana da umut oldu şimdi bak,denk gelırsek soylerim cnm

kaç sene önce başka yengeme de dediler
ama o çocugu görün şimdi tosun gibi maşallah
gayet aklıbaşında
başka doktora da görünse keşke

kaç sene önce başka yengeme de dediler
ama o çocugu görün şimdi tosun gibi maşallah
gayet aklıbaşında
başka doktora da görünse keşke

aynı şeyi jaippur da söyledi canım ınsallah oyledır

bak ben boşuna seni topik bekçisi yapmadım :) :) bende seni seviyorum canımmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kızlar selam çıkmışsınızdır ama ne yapayım anca girebildim.
SİZDEN DUA İSTİYORUM.İKİZLERİM TEK YUMURTA VE KEMİKLERİNDE KISALIK VAR DEDİLER.HATTA AMİNİYOSENTEZ YAPALIM VE ALALIM DEDİLER BENDE ASLA ALDIRMAM AMİNİYOSENTEZDE YAPTIRMAM DEDİM.

RABBİME GÜVENİYORUM BU MUCİZEYİ VEREN RABBİM EKSİĞİNİDE TAMAMLAR.DİYE İNANIYORUM VE DUA EDİYORUM SİZDEN DE DUA İSTİYORUM.

BU ARADA BEBKLERİM KIZ ALLAHIMIN İZNİYLE.

bat msjları okuma fırsatım olmadı ama senin testinin de moralini bozduğunu öğrendim üzüldüm.ama moralini bozma sakın.o testler güvenirliği tamdeğil nasıl olabilir ki orası saklı bir kutu RABBİM bilir ona sığınıyoruz saliha teolog yaman bat meryem robotttttttttttttt öptüm ve diğerleri öpüyorum sizi ve duanızı istiyorum.

allah yardım eder inş üzme kendini..

allah büyüktür canım hiç bir zaman umutsuzluga kapılma rabbimden hayırlısını iste dualarımız seninle ve beb:teselli:işlerinle

BATTTT canım benim eski yazılarını okudum tatlım seni çok iyi anlıyorum.ama inşallah RABBıM bizim için en iysini bilir.bak banada dediler bedensel engelli olacak hemde ikisi ayrıntılı ultrason sonucunda böle dediler down sendromuda olabilir dediler sıvı alalım eğer sıvıda da sonuç iyi olmasa alalım dediler ilk duyduğumda çok üzüldüm çok ağladım eşim ta boludan çıktı geldi hemen.oda ağladı benimle.ama ben dedimki onlar engelli de olsa benim bebklerim.aldırmam sıvıda aldırmam acı çekmek istemiyorum.hem sıvı ile sonuç kesinleşsede aldırmayacağım o yüzden gerk yok boşuna acı çekmeye.
şuan biraz buruk bir hamilelik yaşıyorum ama RABBıM çok şükür sabrını veriyor.sana bişi söyleyim test sonucu ne çıkarsa çıksın ALLAHTAN ümidini kesme derim.

böle çok duymuşsundur sende ama teyzemin komşusu prof a gidiyor.dr diyoki bebğin belden altı yok.ultrasonda görünmüyor.4 profa daha gidiyo hepsi aynı şeyi söyliyor.çapa tıp sıvıyı ta amerikaya yolluyor. sonuç aynı hemde down sendromu kesin deniliyor bütün dr aldır diyor kadın hayır o benim imtihanım diyor ve çocuk doğuyor şimdi turp gibi maşşalah.bunu bizzat tanıdığımız yaşıyor.düşünsene belden altı görünmüyor.

diyeceğim o ki şuan çok zorlu bir imtihandan geçiyoruz sakın üzme kendini.RABBıM merhametlilerin en merhametlisi değilmi o bize kıyarmı.ALLAHTAN ümidini kesme test sonucu kötü çıksada ALLAHTAN başka kimse tam olarak bilemez.ha doğruluk payıda olabilir ne yapalım o da bizim bu dünyadaki mtihanımız.

diyelimki ALLAH korusun biz bu bebkleri aldırdık.sonra tekrar bebklerimiz oldu doğduğunda sağlıklılardı peki yaşarken bir kaza sonucu engelli olmayacakları kesinmi yada sen ben şuan sağlıklıyız hamd olsun yarına sağlıkla çıkacağımız garantimi.o yüzden DUA edelim inş.yer gök dua üzerine....

şuan ben yaşamıyor olsaydım böle yazma kolay olacaktı ama bak bende senin yaşadığın acıları yaşıyorum AMA artık düşünmüyorum ALLAHA havale ettim başka çaremiz yokki...

RABBıM sabır yağdırsın üzerimize inşallah.ALLAH yardımcımız olsun arkadaşım ne diyelim....

canimmm ya ne denir ki suanki duruma hic bilmiyorum dedigin gibi yasamayan bilemez..ama dua edicem senin ve bebklerin icinn,rabbim onlari size bagislasin sagsalim insallahta hic bir sorunlari olmadan dogarlarr...allaha dua etmekten baska ne denirkii.....senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…