Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hannemcim çok üzüldüm canım ya allah acil şifalar versin inş gerçeklik payı yoktur rabbim hayırlısını versin kızların senin ve benim ve kızım adına seni çok iyi anlıyorum çok zor bi durum ben amniosentez yaptırdım ama sonucu kötüde olsa tabiki aldırmayacağım yavrumun günahına giremem sonra nasıl yaşarım onun vicdan azabıyla hergün dua ediyorum inş testin sonucu temiz çıkar diye bizde başta duyduğumuzda yıkıldık ben eve gelene kadar dişlerimi sıktım ağlamamak için eve gelince bağıra bağıra ağladım eşim geldi o ağlayamıyor ama ağlamaktan beter oldu inanamadı bitürlü halada inanmıyor teste iyi olucak diyor inş kendimi yeni yeni toparlıyorum en azından güçlü görünmeye bebeğim için gayret ediyorum inşallah senin ikizlerinde sapasağlam sağlıklı doğarlar canım benim bol bol dua et kendin içinde arada bizide unutma olurmu bende üçünüz için dua edicem rabbim kızlarını sana bağışlasın sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah seninde benimde tüm dua bekleyen zorda olan tüm annelere anne adaylarına gerçekten çok günler çok zor geçiyor hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum şu bir ay çabuk geçsin istiyorum
rabbime sığındım onun merhametine sığındım bol bol dua ediyorum dualarım seninle canım atlatacağız inş bu zor günleri allahın izniyle....

inşallah canım ya çok sağol.bende öle düşünüyorum bir sıvıdan bir insanı yaradan RABBİME zor yoktur yetrki o istesin.yardım edeceğine inanıyorum....

tabi ki hiç üzülme içini ferah tut ALLAH bu kadar duaya cvp verecektir ve duaların kabul olacaktır ALLAH ın izniyle...

ewet cnm ya herkesinde dediği giibi yiğenimede down sendromlu dediler hatta bakırköy d h kadın gerizekalı olcak daha ne duymak istiyosunuz dedi alalım dediler bizde dedik en iyisini rabbimiz bilir sağlıklı doğup kaza geçirmeyeceğinin garantisini kim veriyoki dedikk Şimdi bebeğimiz okadar sağlıklıki bizi canımızdan bile bezdiriyooo sen dualarını eksik etme rabbim ne verirse güzel verir

Canım dualarımız senınle Allah yardımcın olsun tatlım

RABBİM yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum RABBİme sabrınıza sabır katsın. inşaALLAH bebişleriniz sapasağlam doğar duamdasınız

çok şükür canım bende iyiyim

evet çalıştım hemde tam gün. bizde bayramlarda ve yılbaşında tatil olur başka da tatil yok

aman Allah ıyı etsin

yaa demek çalıstın olsun napıcaksın yerimseniben

bebek nasıl

inşaALLAH canım. böyle haberler duyunca acaba benim bebeğimde mi böyle olacak diyorum. RABBİM herşeyin hayırlısını versin

sende durumlar nasıl aynımı halen anlatmıyorsun artık

Evet üzüüc haberler AMa Allahtan ümit keislmez canım ,inşallah kızların bebişleri sağlıklı sıhhatlı olur ,rabbimin bir bildiği vardır.

Bend e durumlar kötü ,haftasonu eşyaları boşaltıyorum eşimle konustuk

ben düzelir diye bekliyordum canım ya. sen şu ayrılma sebebine bak ya. RABBİM hakkında ne hayırlıysa onu versin bitanem üzülme. ay adam hiç direnmedi ya insanın en çokta bu gücüne gider. yıllarını verdiğin adam snin için kılını kıpırdatmıyor. gitsin anasıyla yaşasın ne kadar mutlu olacaksa. ALLAH ıslah etsin kapında köpeğin olsun ne kadar sinirim bozuldu yaa RABBİM anasını da bildiği gibi etsin bilmiyor mu YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ...

cnm benim ya ne denirki bilemiyorum ama bende dua edenlerden olacağım size.
rabbim mucizelerle dolu iste kulum vereyim diyor bizde dua edeceğiz tek yapacağımız bu.
allah bat a ve sana tüm hamilelere sabırlar versin.salıkla kucağınıza almak nasip etsin.beklemek zor iş ama elden ne gelir.dua ve sabır sadece :çok üzgünüm:

canım ben bır bucuk aydır sabırla evimde beklıyorum.
kocama konsuma yoluna gttim hep ,hep hakaret etti küfür etti, süreklşi ben sucluyum sürekli uzlasma yoluna değil suclama yoluna gtti,seni çok seviyorum dıyor ama olmuyor diyor.gerçi ben de ona güven duymuyorum artık çok seviyorum çok acı cekıyorum ama ortada aldatma yok dayak yok içki kumar vs yok.birkere kızdım ona diye olay boşanmaya kadar geldi,biz ilerde ciddi bir sorun yasask nasıl üstesinden geleceğiz.Eşim bana her kızdıgında bak giderim bidaha gelmem suratımı göremezsin sen adam olmassın akıllanmazsın dıyor,şöyle birşey de var annem sürekli ağlıyor diyor,biliounuz kayınvalide bana çekme kızım kimse koca kahrı cekmıo bu zamanda dedi,oğluna da ağlıomuş.eşim annesinin gerce k yuzunu görmedi.bundan snr da görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…